Udendørs spa

Find de lækreste udendørs spa i vores webshop.Vi har danmarks bedste udvalg af inden for udendørs spa. Du kan let få et overblik over vores mange modeller via webshoppen, eller du kan også besøge en af vore udstillinger. Her har du endda mulighed for at afprøve et udendørs spa, så du ved om det lige er noget for dig. Vi er altid skarpe med prisen, så gør en god handel nu!

Udendørs spa fra Wellmore A/S

Få en oversigt over de forskellige udendørs spa, der føres hos Wellmore A/S. Vi har udendørs spa, som helt sikkert matcher dine behov med både store og små udendørs spa og udendørs spa til både de kræsne kunder og dem, der bare skal have et udendørs spabad med enkelte funktioner.

 

Kort sagt om vores udendørs spa:

Alle udendørs spa leveres komplet med isoleret kar og topcover beregnet til det danske klima. Du kan vælge mellem et hav af lækre funktioner og modeller. Se f.eks denne model MaXXwell GS-06 Haiti – det hidtil bedstsælgende udendørs spabad. Med dette udendørs spabad får du mange lækre detaljer:

2 x 2HK vandmassagepumper
– 0,5 KW cirkulationspumpe
– 1,1KW Airblower
– Digital styring
– Stige
– Vandfald
– Overløb
– 16 vandmassage jets
– 22 Luft massagejets
– Vandfald
– 6KW varmelegeme
– LED flerfarvet undervandslys

Kraftige isolering og støjsvage pumper samt et forbrug på 7-12kr i døgnet gør denne udespa til et oplagt valg! Du kan se dette spa her: http://wellmore.dk/products/maxxwell-gs-06-haiti/

Se alle vore udendørs spabade her: http://wellmore.dk/type/udespa-svommespa-og-udebrus/

 

Skriv en Kommentar