fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

1 persons MaXXwell infrarød sauna

Med en 1 persons infrarød sauna, også kaldet en single sauna, får du en IR-sauna hvor der kun er plads til én person. Her får du et frikvarter, hvor du kan nyde en stille stund i den skønne varme efter en lang dag.

Viser alle 5 resultater

3 gode grunde til at købe 1 persons infrarød sauna

1: Pladsbesparende wellnessløsning – fylder oftest kun en kvadratmeter
2: Her er kun plads til én person. Du kan derfor glæde dig til skønne stunder med egentid og dejlig wellness
3: Hurtig og nem installation og samling – kræver kun almindelig stikkontakt (230V)

Pladsbesparende wellness til hverdagen

Er pladsen begrænset eller ønsker du blot at sidde for dig selv og samle tankerne og nyde stilheden eller lyden af din yndlingsmusik? Så vil en single sauna fra MaXXwell måske være sagen for dig. Med en 1 persons infrarød sauna, får du dig en sauna, som på mange måder er pladsbesparende, da den ofte ikke fylder mere end 90 x 100 cm. Den er derfor oplagt at sætte på kontoret, i soveværelset eller gæsteværelset, hvor man ofte kan finde en ekstra kvadratmeter, som kunne udfyldes med wellness. En IR-sauna er for dig, der elsker varme eller til dig, som måske bøvler med kroniske smerter af den ene eller anden årsag. Infrarød sauna er nemlig godt af mange årsager. Ét personers saunaer fås i forskellige udseender og modeller. Vi har alt lige fra en infrarød stol, som kan placeres i din stue til de traditionelle kabiner og helt over til vores infrarøde tunneller, som oftest er særdeles anvendelige i fx en lejlighed, hvor den kan finde plads på sengen, når den skal bruges. Så er du begrænset af pladsen på den ene eller anden måde, vil en 1 persons infrarød sauna fra MaXXwell være helt ideel til dig.

Derfor skal du købe infrarød sauna fra Wellmore

Wellmore er eksperter i infrarød varme og velvære og en af de absolut første virksomheder i Danmark til at introducere infrarød sauna for danskerne til brug i
private hjem.
Wellmore er førende leverandør af infrarøde varme- og wellnessprodukter og har nok Danmarks største infrarøde saunasortiment.
Hos Wellmore kan vores sundhedsspecialister guide og hjælpe dig til den rigtige wellnessløsning for dig. Wellmore rådgiver også gerne om, hvordan du med infrarød sauna får størst mulig udbytte på sundhedskontoen.

1 person

1-2 personer

2-3 personer

3-4 personer

Byg-selv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram