fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

2-3 personers MaXXwell infrarød sauna

Er du til hygge, samvær, og gode stunder med dine venner eller familie i en infrarød sauna? Med en 2-3 personers ir-sauna er der plads til jer alle – perfekte rammer for hygge og gode velvære- og wellnessstunder.

Viser alle 5 resultater

3 gode grunde til at købe 2-3 personers infrarød sauna

1: God plads til flere og derfor perfekt til boliger med wellness- og motionsrum
2: Stor bænkplads giver mulighed for liggende stilling, når du går selv i saunaen
3: Nem samling og installation – kræver kun alm. Stikkontakt (230V)

IR-wellness til klinik eller huse med pool- eller motionsrum

Med en 2-3 personers sauna, får du en rigtig stor infrarød sauna, som kan rumme flere personer. Den er derfor ideel til dig, som har en klinik, eller måske et poolhus, hvor det kan forventes at flere personer ad gangen skal kunne have adgang til saunaen. Derfor gør en 2-3 personers sauna sig også rigtig godt hos den lille familie, eller hos dig som ønsker at have plads til et par venner i saunaen. Vælger du at gå alene i saunaen er pladsen ikke spildt – tværtimod. Dette ligger op til at du i høj grad kan foretage en mere liggende position på bænken, imens du eksempelvis hviler dit hoved på et håndklæde. Flere af modellerne er tilmed samtale-saunaer hvor du eksempelvis har bænkene mere eller mindre over for hinanden. Har du pladsen og vil benytte den til wellness, garanterer vi for at en 2-3 personers infrarød sauna, vil give dig og dine nærmeste masser af glæde og varme stunder.

Derfor skal du købe infrarød sauna fra Wellmore

Wellmore er eksperter i infrarød varme og velvære og en af de absolut første virksomheder i Danmark til at introducere infrarød sauna for danskerne til brug i
private hjem.
Wellmore er førende leverandør af infrarøde varme- og wellnessprodukter og har nok Danmarks største infrarøde saunasortiment.
Hos Wellmore kan vores sundhedsspecialister guide og hjælpe dig til den rigtige wellnessløsning for dig. Wellmore rådgiver også gerne om, hvordan du med infrarød sauna får størst mulig udbytte på sundhedskontoen.

1 person

2 personer

2-3 personer

3-4 personer

Byg-selv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram