fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

1 til 2 personers MaXXwell infrarød sauna

Til dig som ønsker wellness for en til to. Med en 1 til 2 personers sauna fra MaXXwell, får du en sauna som kan rumme én eller to personer alt efter hvad dit ønske er.

Viser alle 6 resultater

3 gode grunde til at købe 1 til 2 personers infrarød sauna

1: Du får god plads til en eller to personer i saunaen
2: Den ekstra plads giver alsidighed i siddestillinger, når du er alene i saunaen
3: Nem at samle og hurtig installation – kræver kun alm. Stikkontakt (230V)

Skøn helkropswellness for en til to personer

Med 1 til 2 personers infrarød sauna, får du en løsning, hvor der både er plads til en tur alene i varmen, eller med din bedste ven eller din partner. Går du alene en tur i saunaen er fordelen ved 1 til 2 personers infrarød sauna, at der er plads til at smække benene op på bænken i saunaen og, at du kan derved variere siddestillinger i løbet af saunasessionen. Dette giver en vis form for alsidighed og gør, at du er knap så låst af siddestillinger som i en 1 personers infrarød sauna. En 1 til 2 personers IR-sauna fylder oftest omkring 120 x 105 cm – men dette kan variere en smule afhængigt af modellen. En infrarød sauna med plads til en til to personer er en sauna, med mulighed for at hygge med musik, en lydbog eller blot nyde stilheden mens carbon-panelerne fornemt forkæler krop og sind.

Derfor skal du købe infrarød sauna fra Wellmore

Wellmore er eksperter i infrarød varme og velvære og en af de absolut første virksomheder i Danmark til at introducere infrarød sauna for danskerne til brug i
private hjem.
Wellmore er førende leverandør af infrarøde varme- og wellnessprodukter og har nok Danmarks største infrarøde saunasortiment.
Hos Wellmore kan vores sundhedsspecialister guide og hjælpe dig til den rigtige wellnessløsning for dig. Wellmore rådgiver også gerne om, hvordan du med infrarød sauna får størst mulig udbytte på sundhedskontoen.

1 person

1-2 personer

2-3 personer

3-4 personer

Byg-selv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram