• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Alt-i-et brusepanel

WellnessHverdagMaXXfitt1-1068x300

Bruseløsning med vandmassage

I denne artikel får du inspiration til at peppe dit badeværelse op. Hvis du har 1 kvadratmeter til rådighed, kan du, med én af disse spændende MaXXfitt nyheder også tilføre dit bad wellness.

Materiale- eller overfladebehandlingen på selve panelet er forskelligt fra det ene brusepanel til det andet. Det betyder, at vi med disse fem bruseløsninger kan matche enhver stilart i et badeværelse, uanset om det er rustikt, vintage, minimalistisk, high-tech, klassisk, industrielt eller måske holdt i den bæredygtige og romantiske stil.

Det er helt bevidst, at designet er holdt i den nordiske stil med fokus på enkelthed og lange slanke linjer. Den nordiske stil er nemlig det, der hitter i Danmark i øjeblikket. Også hos Wellmores Scandinaviske kunder er denne trend eftertragtet.

Det er vigtigt for Wellmore, at vi konstant har fingeren på pulsen og er foran udviklingen i forhold til bade- og wellnessløsninger, fortæller Charlotte Pedersen, direktør hos Wellmore A/S.

Hos Wellmore har vi derfor altid de hotteste trends i vores showrooms, på hylderne og i vores shop, allerede inden kunderne opdager, hvor hotte og lækre de er.

Tip: Pep badeværelset op med stil og wellness

Bad-opbevaringHylde-badevaerelseOpbevaringSjov-toiletpapir
Trænger dit badeværelse til en opdatering, så afsæt en lørdag, smøg ærmerne op, og giv dit bad en overhaling. Uanset, om du har et lille eller et stort baderum, kan du med justeringer tilføre dit badeværelse både ny stil og wellness. Ja – du læste rigtigt, om så dit “badeværelse” er så småt, at du må bakke ind, kan du få både wellness og bad i samme løsning, når du vælger et MaXXfitt brusepanel.

Se MaXXfitt brusepanel løsninger i Wellmore shoppen

Brusepanel med brusearmatur, massage, topbrus og håndbruser

MaXXfitt Brusepanelerne ELBEN, LIFFEY, NIGER, PARANA OG VOLGA er alle fem udstyret med den samme badeteknologi. Nedenstående ser du de lækre funktioner herunder:

*Topbruser til almindelig badning, som med de mange dyser næsten vil føles som, var det troperegn, når vandet skyller ned over dig
*Bodymassage fra i alt fire zoner hvor vandmassage som alt efter det vandtryk, du vælger, masserer kroppen.
*Håndbruser til hurtig badning og spot-badning af eksempelvis ben, fødder og hår, og måske også til vask af hund eller til påfyldning af børne-badekar

Detajlebilleder af topbruser med troperegn-funktion

MaXXwell-Elben-BrusehovedMaXXwell-Liffey-topbrusMaXXwell-Niger-BrusehovedMaXXwell-Parana-BrusehovedMaXXfitt-Volga-top

Detaljebilleder af body- og vandmassage

Detaljebilleder af bodymassage. Alle fem paneler er udstyret med i alt fire sektioner á 22 massagedyser i silikone. Bemærk: På billederne ses kun to sektioner med massagedyser. Du vælger selv hvilken kraft body- og vandmassage skal have alt efter det vandtryk, du vælger, vandet skal have.
MaXXfittElben-BrusepanelMaXXwell-Liffey-MassageMaXXfitt-Niger-MassageMaXXfitt-Parana-massageMaXXfitt-VOLGA-bodymassage

Detaljebilleder af brusearmaturer på panel

Detaljebilleder af brusepanelernes armaturer.

*Det øverste armatur på billederne er en armaturomskifter for funktionskift mellem topbruser, bodymassage, håndbruser eller slukket
*Det nederste armatur er et thermostatblandingsbatteri til styring af vandstyrke og vandtemperatur
*På siden af panelet sidder en smart og enkel håndbruser.
MaXXfitt-Elben-BruserMaXXfitt-Niger-BruserMaXXfitt-Parana-armaturMaXXfitt-Volga-Armatur

Detaljebillede af form og design på panel

MaXXfitt brusepanelerne er designet i nordisk stil med vægt på enkelthed og slanke linjer:
MaXXwell-Elben-Brusepanel-topMaXXwell-Niger-Brusepanel-topMaXXwell-Parana-Brusepanel-top

Vælg det rigtige brusepanel til dit badeværelse

Spørgsmålet er, hvilken stil dit badeværelse har, eller hvilken stil du vil opdatere dit bad til. Brusepanelerne ELBEN, LIFFEY, NIGER, PARANA OG VOLGA, er Wellmores nyeste medlemmer i MaXXfitt brusepanel–familien. Uanset hvilket af disse design-brusepaneler du vælger, får du en alt-i-en bruseløsning med integreret bodymassage, som fremhæver stilen på dit badeværelse.

Inspiration til stil og design på badeværelse

Slip din kreativitet løs og find et par matchende accessories, som fremhæver den stil, du har valgt eksempelvis: håndklæder, kurve, billeder, sten fra naturen, små skulpturer eller små sjove minder fra din barndom. Nedenstående findes inspiration til dekorationselementer, som sammen med et af Wellmores MaXXfitt brusepaneler fremhæver stilen på dit badeværelse.

Har du et lille badeværelse – så lad dig inspirere af stilen på billederne af de lækre baderum og badelounger.

Brusepanel til det glamourøse og guddommelige badeværelse

MaXXfitt ELBEN brusepanel optimerer stilen i det elegante, glamourøse og gudesmukke badeværelse. MaXXfitt ELBEN Har fået en helt ny type forkromning (pink guld), som hitter blandt trendsættere globalt.

Billedinspiration til et badeværelse i glamourøs og guddommelig badeværelse:
Guddommelig-badevaerelseGude-figur-badevaerelseGuld-accessories-badBadevaerelse-sort-trend

Brusepanel til det minimalistiske eller romantiske badeværelse

MaXXfitt LIFFEY brusepanel tilfører dit bad en naturlig friskhed og renhed. “LIFFEY” tilfører rummet lethed og er superflot både i det minimalistiske, romantiske badeværelse men også en god kontrast i det sort–hvide badeværelse.

Inspiration til minimalistisk trendy baderum med fokus på hvide nuancer:
Hvid-badevaerelse-skulpturBade-lounge-trend

Brusepanel til badeværelse i industriel eller bæredygtig stil

MaXXfitt NIGER brusepanel er med sit træ- og naturlook, et naturlig valg til et badeværelse i natur- eller genbrugsstil. Det fungerer også som blikfang og modpol i et badeværelse, som er lagt an på industrielt design med cement og beton.

Inspiration til badeværelse med kontrast beton og naturmatrialer:
Inspiration-trae-look-badBad-accessories-naturaccessories-natur-badBad-brug-omgivelserneStil-design-baderum

Brusepanel til klassisk, moderne badeværelse

MaXXfitt PARANA brusepanel et klassisk og elegant panel i børstet stål, som er overfaldebehandlet og ekstra modstandsdygtig overfor fingeraftryk. Farverne i det børstede stål “leger og spiller” og tilfører baderummet både mystik og ynde.

Inspiration til badeværelse hvor børstet stål er gennemgående som badeinteriør eller brugt ved valg af tilbehør som blikfang.
Klassisk-badevaerelse

Brusepanel til det elegante og moderne badeværelse

MaXXfitt VOLGA brusepanel er formet i sort børstet rustfrit stål og er et godt valg til det elegante badeværelse, som måske også har et touch af high-tech stilen. Det er forventet at sort de kommende år vil indtage første pladsen ved valg af badeinteriør til badeværelset. Det er fordi sort, brugt rigtigt, gerne i lange linjer, visuelt gør rummet større. Endvidere er sort bare en elegant farve.

Inspiration til brug af sort interiør og tilbehør på badeværelset:
Få mere inspiration på houzz.dk om hvordan du med sorte detaljer skaber et harmonisk og smart badeværelse.

Få mere inspiration til dit badeværelse

Sådan indretter du et lille badeværelse med badekar.

Læs artikel om smarte løsninger med bruseafskærminger.

Link til Wellmore shop med MaXXfitt brusepaneler.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram