• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Byg-selv en infrarød sauna

Ønsker du ikke en decideret kabine, eller står det gamle saunarum måske til udskiftning? Med en byg selv sauna kan du lave din egen indendørs infrarøde sauna i dit rum.

Webshop

Viser alle 2 resultater

 • wellmorewellmore

  4 Personers infrarød saunapakke

  4 personer
  Gør-det-selv
  Stor effekt
  12.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • wellmorewellmore

  6 personers infrarød saunapakke

  6 personer
  Gør-det-selv
  Stor effekt
  15.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering

3 gode grunde til selv at bygge en infrarød sauna

1: Design din infrarøde sauna med wellness så det passer til dine drømme og dit rum
2: Mulighed for at sætte varmepanelerne hvor de gør dig godt
3: Udnyt dit eksisterende saunarum hvis det står til udskiftning

Gør-det-selv pakker til selvbyg eller ombygning

Med en byg selv infrarød sauna kan du opbygge dit helt eget saunarum. Vores byg-selv pakker kan leveres i to størrelser, og hver pakke er lavet med henblik på en vis størrelse på rummet. Har du eksempelvis en traditionel sauna som trænger til udskiftning, kunne du gøre dig overvejelser om det var på tide med udskiftning til en infrarød sauna. En infrarød sauna har på mange områder langt bedre virkning end en traditionel sauna. En byg selv pakke er til dig som har skruet hænderne rigtig på, og ønsker at lave dit eget saunarum som netop du ønsker det. Bemærk: Installation kræver autoriseret elektriker.

Derfor skal du købe en infrarød sauna hos Wellmore

Wellmore er eksperter i infrarød varme og velvære og en af de allerførste virksomheder i Danmark til at introducere infrarød sauna for danskerne til brug i private hjem
Wellmore er den førende leverandør af infrarøde varme- og wellnessprodukter og har nok Danmarks største sortiment af IR saunaer
Hos Wellmore kan vores sundhedsspecialister guide og hjælpe dig til den rigtige wellnessløsning for dig. Wellmore rådgiver også gerne om, hvordan du med infrarød sauna får størst muligt udbytte på sundhedskontoen

1 person

1-2 personer

2-3 personer

3-4 personer

Byg-slev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram