fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Byg selv vildmarksbad

Selvgjort er velgjort. Og Wellmores Byg selv vildmarksbad er en oplagt løsning til de mange, der gerne vil yde før de kan nyde.
For ægte “vildmænd- og kvinder” ligger nøglen til den ultimative wellnessfølelse måske netop i selv at bygge havens vildmarkskar. Mærke træets kvalitet, stykke for stykke – og ved hjælp af den udførlige montagevejledning få skabt en lækker og indbydende ramme for familiens mange fremtidige wellness-seancer. Selvgjort er nemlig velgjort. Og den helt store præmie, for veludført arbejde, fås, når badets ovn knitrer og varsler om et snarligt lunt velværebad til dig – alias ‘bygmesteren’ – under åben himmel. Dét er wellness – ægte vildmarks-wellness.

Spar penge – et ekstra plus på nydelseskontoen

Wellmores Byg selv vildmarksbad er også en løsning til dig, der har lidt fingersnilde og samtidig gerne vil spare penge. Med MaXXwell SMÅLAND får du nemlig mulighed for at erhverve dig et yderst prisvenligt vildmarkskar og endda i en størrelse på 1,60 cm i diameter. Karret er udført i kvalitetsgran og står med et flot afsluttet finish med kanttræ, ovn, topcover og trappe, når det er færdigbygget. Prisvenligheden bunder i, at du jo forestår byggeprocessen og at, karret lettere kan pakkes og transporteres til din kantsten. At transporten af et usamlet kar er lettere end ved et samlet kar, kommer også dig til gode i sidste ende. Du kan på den måde lettere transportere karret til havens udvalgte ‘vildmarksplet’ og påbegynde byggeprocessen.

Byg selv – eller et fælles byggeprojekt?

Vores byg selv-vildmarksbad kræver som sagt lidt fingersnilde, men ikke en håndværksmæssig doktorgrad. Den medfølgende samlevejledning er til at ‘gå til’ – bunden leveres samlet og bid for bid bygges karret op om denne. Ovnen monteres udvendigt på karret, hvilket letter byggeprocessen betragteligt sammenlignet med lignende saml-selv-vildmarksbade på markedet. MaXXwell SMÅLAND kan derfor godt indkøbes som et fælles familieprojekt for en fingersnild familie eller måske indkøbes i smug som en hjemmegjort gave til dit livs udkårne. Det er da en hjemmelavet gave et vist format 🙂

Vildmarksbade for både ydere og nydere

Så vil du spare penge og samtidig selv være herre over byggeprocessen? Så tryk ‘bestil’ og begynd allerede i dag at forberede et plant fundament til din kommende wellnessoase. Men er du mere til at nyde end at yde, så har vi ved Wellmore bestemt også oplagte vildmarksbadeløsninger til dig. Vi forhandler nemlig også samlede kar – både kar af rent træ og mere eksklusive kar med indsats i plastik eller glasfiber. Kig forbi vores showroom eller orienter dig her på siden om vores brede produktsortiment af kvalitetsvildmarksbade.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Børnevenlig komfort

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram