• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Vind en MaXXwell DENALI infrarød sauna

WellMore er kendt for højtydende, eksklusive kvalitetsløsninger indenfor spa, bad og wellness. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv vores produkter. Med mere end 15 års erfaring, hjælper og rådgiver vi dagligt kunder og samarbejdspartnere til optimale wellnessløsninger: til private hjem, til overnatningsenheder, institutioner og til sommerhuse. Vi er derfor også at finde på Feriehusmessen i Messe C. i Fredericia den 15.-16. april.

Men ikke nok med det – i anledning af messen giver vi nemlig dig mulighed for at deltage i konkurrencen om en MaXXwell DENALI infrarød sauna. En af vores populære infrarøde saunaer - i et lækkert og let design – til styrket sundhed og velvære i dit eget hjem.

Tilmeld dig konkurrencen og vores nyhedsbrev i formularen nedenfor og kryds fingre for, at du bliver den heldige, der fremadrettet kan sætte fokus på sundhed og velvære med en infrarød sauna fra WellMore.

MaXXwell DENALI – 
Et sikkert salgshit


Denne infrarøde sauna er blandt WellMores mest solgte modeller.

MaXXwell DENALI har et let og elegant udtryk med delvist frostet glastfront – godt udsyn og alligevel privat. Med sine 90 cm i bredden, er MaXXwell DENALI et oplagt valg til kontoret, soveværelset eller badeværelset. En effektfuld, pladsbesparende infrarød sauna i et lækkert og let design.
Vi glæder os til at se dig d. 15.-16. april til Feriehusmessen på MESSE C, Fredericia!

Derfor skal du vælge en infrarød sauna fra WellMore

WellMore er eksperter i infrarød varme og velvære og en af de allerførste virksomheder i Danmark til at introducere infrarød sauna for danskerne til brug i private hjem.
WellMore er den førende leverandør af infrarøde varme- og wellnessprodukter og har nok Danmarks største sortiment af IR saunaer.
Hos WellMore hjælper vi dig til den helt rigtige wellnessløsning for dig. WellMore rådgiver også gerne om, hvordan du med infrarød sauna får størst muligt udbytte på sundhedskontoen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram