• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Vildmarksbad i glasfiber

Et vildmarksbad med indvendig beklædning af glasfiber er en eksklusiv og æstetisk smuk løsning. Her mødes det rustikke træ i en skøn forening med en elegant, hvid inderbeklædning i smukt forarbejdet glasfiber. Mange af vores kunder nævner netop vildmarksbadet med glasfiberkerne som værende den ULTIMATIVE forkælelsesløsning. Her kombineres det bedste af to verdener – et naturligt “vildt” kar med historiske træk langt tilbage i tiden og en indre kabine, der mest af alt minder om et lækkert badekar – fløjlsblødt og indbydende. Med et glasfiber-vildmarkskar får du derfor en back-to-nature-løsning i træ, der falder naturligt ind med havens øvrige træværk, men som samtidigt – når låget lettes, sender associationer til forkælende spafornemmelser.

Så er du til fuldt udbytte på nydelsesbarometret? Og er du mere en nyder end en yder (som alle vi andre) ? 🙂 Så er et vildmarkskar med glasfiberindsats oplagt at vælge.

Webshop

Viser et enkelt resultat

Et glimt fra kundegalleriet

Hos Wellmore lever vi af tilfredse kunder. Derfor glæder vi os altid over, når vi får lov at se billeder af de lækre have- og wellnessoaser, vores kunder får skabt. Har du lyst til at se med og se præcis, hvor lækkert et MaXXwell LAPLAND vildmarkskar kan tage sig ud i en helt almindelig villahave, så se med her:

Outdoorwellness øger din indtjening og forlænger sæsonen

Leder du efter wellnesstilbud til dit udlejningshus eller til brug for et bofællesskab, så er vildmarksbad i glasfiber i særdeleshed det optimale valg. Et kar, der kan tåle at stå uden vand i og et kar, der er både bruger- og rengøringsvenligt. Wellmore er altid i løbende dialog med flere af de største udlejningsbureauer om udviklingen af de mest optimale wellnesstilbud til netop udlejningsmarkedet. Vi ved derfor, at udendørs wellnesstilbud sælger og forlænger udlejningssæsonen betragteligt. Rustikke vildmarksbade, som kan integreres smukt med matriklens beplantning, klæder sommerhuse i alle størrelser – både ved kyst- og skov-områder. Og vildmarksbad er en absolut prisvenlig investering, der vil tilbyde netop dine lejere ekstra plusser på ferie- og afslapningskontoen. Ekstra plusser, der i sidste ende også kan ses på din bankkonto. Et vildmarksbad med glasfiberindsats er derfor oplagt for dig som feriehusejer, hvis du vil optimere både din indtjening og husets udlejningsfrekvens. Og ikke mindst, hvis du også selv vil nyde karrets behagelige varme de uger, huset ikke er udlejet ;-).

Derfor skal du købe dit badekar hos Wellmore

Vores nordiske design passer perfekt ind i det danske badeværelse
Vi er specialiserede i god badekomfort, ligegyldigt hvem og hvor gammel du er
Vores badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, som bidrager til forlænget levetid

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Børnevenlig komfort

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram