fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Vildmarksbad i glasfiber

Et vildmarksbad med indvendig beklædning af glasfiber er en eksklusiv og æstetisk smuk løsning. Her mødes det rustikke træ i en skøn forening med en elegant, hvid inderbeklædning i smukt forarbejdet glasfiber. Mange af vores kunder nævner netop vildmarksbadet med glasfiberkerne som værende den ULTIMATIVE forkælelsesløsning. Her kombineres det bedste af to verdener – et naturligt “vildt” kar med historiske træk langt tilbage i tiden og en indre kabine, der mest af alt minder om et lækkert badekar – fløjlsblødt og indbydende. Med et glasfiber-vildmarkskar får du derfor en back-to-nature-løsning i træ, der falder naturligt ind med havens øvrige træværk, men som samtidigt – når låget lettes, sender associationer til forkælende spafornemmelser.

Så er du til fuldt udbytte på nydelsesbarometret? Og er du mere en nyder end en yder (som alle vi andre) ? 🙂 Så er et vildmarkskar med glasfiberindsats oplagt at vælge.

Viser alle 3 resultater

Et glimt fra kundegalleriet

Hos Wellmore lever vi af tilfredse kunder. Derfor glæder vi os altid over, når vi får lov at se billeder af de lækre have- og wellnessoaser, vores kunder får skabt. Har du lyst til at se med og se præcis, hvor lækkert et MaXXwell LAPLAND vildmarkskar kan tage sig ud i en helt almindelig villahave, så se med her:

Outdoorwellness øger din indtjening og forlænger sæsonen

Leder du efter wellnesstilbud til dit udlejningshus eller til brug for et bofællesskab, så er vildmarksbad i glasfiber i særdeleshed det optimale valg. Et kar, der kan tåle at stå uden vand i og et kar, der er både bruger- og rengøringsvenligt. Wellmore er altid i løbende dialog med flere af de største udlejningsbureauer om udviklingen af de mest optimale wellnesstilbud til netop udlejningsmarkedet. Vi ved derfor, at udendørs wellnesstilbud sælger og forlænger udlejningssæsonen betragteligt. Rustikke vildmarksbade, som kan integreres smukt med matriklens beplantning, klæder sommerhuse i alle størrelser – både ved kyst- og skov-områder. Og vildmarksbad er en absolut prisvenlig investering, der vil tilbyde netop dine lejere ekstra plusser på ferie- og afslapningskontoen. Ekstra plusser, der i sidste ende også kan ses på din bankkonto. Et vildmarksbad med glasfiberindsats er derfor oplagt for dig som feriehusejer, hvis du vil optimere både din indtjening og husets udlejningsfrekvens. Og ikke mindst, hvis du også selv vil nyde karrets behagelige varme de uger, huset ikke er udlejet ;-).

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Børnevenlig komfort

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram