fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende

Indendørs swimmingpool

Etablering af en indendørs swimmingpool er en stor, men også spændende investering, fordi den giver hele din ejendom et løft. Det rigtige valg af materialer, teknik, installationer er meget vigtige, da din swimmingpool gerne skal have lang levetid. Derfor bør du få professionel rådgivning, før du kaster dig ud i et indendørs poolprojekt. Det kan blive dyrt og ressourcekrævende, hvis du vælger de forkerte løsninger til din indendørs swimmingpool.

Ekstra kraftig pool

PP Sandwich kvalitet

Beton/Muret pool

Liner, klinker, byggeblokke

Fortæl om din pooldrøm og få professionel rådgivning

Wellmore har mangeårig erfaring med projektering, etablering og servicering af swimmingpools. Vi har set det meste, både godt og skidt. Vi kender derfor både faldgrupperne og, hvad der fungerer. Bliver en indendørs swimmingpool etableret for billigt, både med hensyn til poolmaterialer, poolteknik, fundering, stabilisering og udluftning, koster det ofte mange ressourcer at holde i drift. Fortæl Wellmore om dine drømme til dit poolprojekt og få vores råd til, hvad du skal være opmærksom på, hvor du kan gå på kompromis og lige så vigtigt, hvor du absolut ikke må gå på kompromis.

Swimmingpool tilpasset dine behov

Vælger du en swimmingpool fra Wellmore, kan du få en pool i lige præcis den form og i de mål, du ønsker. Vi er leveringsdygtige i poolløsninger, der passer til enhver have og enhver pengepung.

Overvejer du, at etablere swimmingpool i 2021? Og vil gerne vide mere om Wellmore pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning.
Kontakt
Charlotte Pedersen
Tlf: 40 32 42 33
Wellmore hovednummer
- eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Seneste blogindlæg

  30. november 2020
  Ny pool til haven

  Overvejer du etablering af pool i haven eller i huset? Kontakt Wellmore. Vi er eksperter – og vi sørger for den optimale løsning til dig.

  Læs mere
  30. november 2020
  Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe

  Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe. En varmepumpe forlænger poolsæsonen med 3-4 måneder.

  Læs mere
  30. november 2020
  Værd at vide om klor som desinfektionsmiddel til pool

  Tidsbesparende klor produkter som effektivt bekæmper bakterier og alger i badevand. Værd at vide om klor som desinfektionsmiddel til pool.

  Læs mere
  Se flere indlæg

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender ca. 6 gange om året.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Følg os på:

  Kundeservice

  Praktisk information

  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram