• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Infrarøde stråler – effekten på hudens aldringstegn og pigmentering

Dr. Kwang Hoon Lee, Department of Dermatology, Yonsei University College of Medicine, Korea har arbejdet ihærdigt med forskning inden for det dermatologiske område og har i den forbindelse også været undersøgende på effekten af infrarøde stråler på hudens aldring og pigmentering.

KØB INFRARØD SAUNA

Beskrivelsen af forskningsforsøget inklusiv billedmateriale og resultater er frit tilgængeligt. Kort fortalt har Dr. Kwang Hoon Lee arbejdet med flere indgangsvinkler i forskningen:

 1. Forskningens formål har været at undersøge virkningerne af IR-stråling på kollagen og elastinproduktion i hudens bindevævsceller og bestemme dets kliniske og histologiske virkninger på hudens tidligere aldringstegn som rynker, ruhed, spændstighed og hyperpigmenterede læsioner.
 2. Studiet tager dels afsæt i in vitro forsøg med hudens vævsceller – d.v.s. kliniske forsøg med celler udført uden for menneskekroppen. Den del af forsøget viser, at cellerne efter infrarøde strålebehandlinger øger deres kollagen- og elastinproduktion.
 3. Den særligt interessante del af studiet koncentrerer sig om 20 kvinder i alderen 35-61 år med ansigtsrynker og hyperpigmenterede læsioner. I en 6-måneders periode fik patienter 15-20 minutters daglige infrarøde behandlinger (på ugens 5 hverdage) og effekten af behandlingerne blev dokumenteret ved hjælp af fotos ved 0,3 og 6 måneders behandling + en vurderingsskala. Den anerkendte kosmetiske vurderingsskala blev benyttet til hver 4 uge at evaluere hver enkelt patients udbytte – både af patienten selv og en medicinsk observatør uafhængigt af hinanden.

Konklusion på Dr. Kwang Hoon Lees forskning om infrarøde strålers effekt mod hudens aldring og pigmentering

Resultaterne efter 6 måneders brug af infrarøde behandlinger var ganske gode. Der ses en markant forbedring i hudens udseende og både patienterne selv og observatørerne konkluderer de infrarøde behandlinger som værende effektive i forhold til elementerne: fine rynker, ruhed og spændstighed. Områder med hyperpigmentering viste dog ikke tegn på forbedring under forsøget.

Det skal bemærkes, at forsøget her er udført med en infrarød ansigtsmaske – og er medtaget Wellmores regi som en generel information om infrarøde strålers effekt generelt på hudceller.

Stråler – Om de gode og de dårlige

UV-stråler = de dårlige stråler

Skru ned for solen – vi kender alle parolen fra mediekampagnerne – særligt med strålernes uheldige virkning ift. udvikling af hudkræft. Det er alment kendt, at solens og solariers stråler mod huden kan give skoldninger og speede hudens ældningsprocess uheldigt op. UV-strålerne beskadiger hudcellernes collagen og elasticitet og derved opstår der hastigt udviklende linjer og rynker i de udsatte hudområder i ansigtet osv.

Infrarøde stråler = de gode stråler

Infrarøde stråler har modsat ingen skadende effekt på huden. Faktisk tværtimod. En infrarød sauna bidrager nemlig til en øget blodcirkulation, som hjælper kroppen til en bedre afgiftning og dermed har en positiv effekt på tilstoppede porrer og andre urenheder i huden. Tilførslen af ilt og næring til kroppens hudceller øges og efter en periodes brug vil du derfor opleve, at din hud føles blødere og mere spændstig. Ved varmebehandlinger i traditionelle våde saunaer, når varmen ind i ca. 0,5 centimeters dybde, mens de infrarøde tørre varmebehandlinger arbejder sig dybere ind i kropsvævet – faktisk helt op til 4 centimeters dybde!

Det er sundt for krop og hud at svede

Når du sveder udskiller du – foruden vand og salte – også en række giftstoffer. Hver dag bliver vi påvirket af både indre og ydre faktorer, der kan ophobe giftstoffer som pesticider, kviksølv, bly m.v. i kroppen. Menneskekroppen er fantastisk indrettet og kan via lever, nyrer og blod selv rense kroppen og udskille affaldsstofferne gennem urin, sved, afføring og udåndingsluft. Men på trods af vores intentioner om en sund livsstil og en begrænsning af indtagelsen af giftstoffer, så bliver vi alle dagligt udsat for en bred vifte af miljømæssige og livsstilsmæssige faktorer, der kan give kroppen alt for mange giftstoffer at slås med. Tænk bare på, hvad du dagligt udsættes for af:

 • luftforurening
 • UV-stråling
 • parabener
 • parfume
 • tilsætningsstoffer
 • medicinrester
 • ftalater osv.

Jo flere uhensigtsmæssige affaldsstoffer kroppen slås med, jo dårligere fungerer kroppens andre processer – dvs. de processer, der skal hjælpe os til at optage de gode næringsstoffer og sikre os et liv med energi og overskud.

Men når menneskekroppen sveder, så hjælper den kroppen til en udskillelse af netop de ophobede gift- og affaldsstoffer – og det er uagtet, om sveden opstår på baggrund af hård fysisk træning eller et ophold i sauna. Derfor kan regelmæssige saunabehandlinger sikre dig en fortsat hjælp til udrenselsesprocessen, hvis du af helbredsmæssige eller andre årsager har svært ved at motionere.

Traditionel sauna versus infrarød sauna

Det ekstra interessante er endvidere, at hvor et ophold i en traditionel sauna udskiller 3% toksiner (giftstoffer) og 97 % vand, så har man ved behandling af infrarøde stråler erfaret, at her udskiller kroppen helt op til 6 gange så mange giftstoffer – nemlig 20 % toksiner og 80 % vand. Og den forskel kan mærkes! Flere kunder har uafhængigt af hinanden givet tilbagemeldinger omkring netop positive ændringer i deres hud efter regelmæssig brug af infrarød sauna. De oplever, at huden er blevet blødere, føles mere spændstig og sund og generelt har en bedre glød.

Nogle mennesker elsker at ‘svede igennem’ i de traditionelle saunaer, man finder i b.l.a. svømmehaller. Men for andre kan de våde saunaer være alt for hård kost. De meget høje temperaturer giver en brændende fornemmelse i huden og indåndningen gennem næse og mund kan føles ubehagelig efter længere tids ophold. Nogle vælger derfor helt at undgå saunaer og andre føler sig nærmest jaget ud af de fugtigte varme kabiner, inden kroppen reelt når at drage nytte af den terapeutiske varme.

En infrarød sauna føles derimod tør og behagelig – og her bliver kroppen opvarmes indefra. Den infrarøde varmebehandling hæver kroppens kernetemperatur og den stigning har en gunstig effekt på kroppens immunsystem og dens evne til at bekæmpe bakterier og vira. Sammenholdt med strålernes indflydelse på blodcirkulationen og hudcellernes næringstilførsel, har de infrarøde varmebehandlinger derfor en positiv virkning på hudlidelser som akne, eksem og psoriasis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram