fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende

Klassisk færdig swimmingpool

En swimmingpool åbner muligheden for at holde sommerferie hjemme og at invitere familie og venner til samvær og hygge i og ved poolen. Med din egen pool kan du få rigtigt mange gode timer med familien – og har du børn – eller børnebørn – vil de helt sikkert elske at have adgang til en svømmetur.

Få inspiration til udeliv med wellness

Måske har du og familien sidste sommer haft en mindre pool med plastkabinet opstillet og mærket præcist, hvor meget glæde, den daglige dukkert gav jer. Og måske er kravene til familiens fremtidige pool derfor øget – hvad angår størrelse såvel som kvalitet. At opgradere til en ‘rigtig’ og solidt etableret pool er en kvalitetsopgradering, der kan mærkes – både på velvære- og sundhedsskalaen. Se nærmere på mulighederne og DRØM STORT. Vi står klar ved telefonen eller i vort showroom, hvis du ønsker vores assistance til mere viden og hjælp til at få søsat netop DINE BADEDRØMME.

En swimmingpool i haven er dragende og øger lysten til at opholde sig i haven i sommerhalvåret. Forestil dig muligheden for daglige morgen- eller aftendukkerter og at nyde aftensmaden på terrassen til skønne solnedgange ved din pool. En swimmingpool åbner muligheden for at holde sommerferie hjemme og at invitere familie og venner til samvær og hygge i og ved poolen. Med din egen pool kan du få rigtigt mange gode timer med familien – og har du børn – eller børnebørn – vil de helt sikkert elske at have adgang til en svømmetur.

Få Swimmingpool inspiration og rådgivning hos Wellmore

Drømmer du om en kvalitetspool i haven? Måske endda en pool med hurtig byggeproces, så dét at nyde en dukkert på egen matrikel er nært forestående? Wellmore har et bredt sortiment af kvalitetsswimmingspools, der støbes på fabrikken – klargjort efter dine ønsker til størrelse og udstyr – og dermed med relativ kort leveringstid kan etableres i din kommende badeoase i haven.

I Wellmores pool-showroom får du inspiration til udeliv med wellness og vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig med at realisere din pool-drøm. I vores showroom i Egtved finder du endvidere vores nyeste skud på stammen: En Svømmespa. En lidt anden vej at gå, men mindre pladskrævende end en almindelig pool og med integreret spabad i den ene ende. Ja, mulighederne er mange – nærmest uendelige – så tag os med på råd og lad os sammen finde den helt rigtige løsning for dig og familien.

Swimmingpool tilpasset dine behov

Vælger du en swimmingpool fra Wellmore, kan du få en pool i lige præcis den form og i de mål, du ønsker. Vi er leveringsdygtige i poolløsninger, der passer til enhver have og enhver pengepung.

Overvejer du, at etablere swimmingpool i 2021? Og vil gerne vide mere om Wellmore pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning.
Kontakt
Charlotte Pedersen
Tlf: 40 32 42 33
Wellmore hovednummer
- eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Seneste blogindlæg om pools

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender ca. 6 gange om året.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Kundeservice

  Praktisk information

  Kundeservice

  Praktisk information

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram