fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Vildmarksbad med plastindsats

Et indbydende vildmarksbad med et rustikt ydre og en behagelig plastikbeklædningen indeni karret. Plastikindsatsen er af glat, lysegråt kvalitetsplastik, der ligger farvemæssigt så tæt opad den naturlige træfarve, at det på ingen måde skæmmer karrets æstetiske udtryk. Plastikindsatsen er udført i 5 mm polypropylen plast, en stærk, hårdfør og alligevel miljøvenlig plastype. En plasttype, der kan genanvendes og endvidere kræver mindre energi under fremstillingen end lignende plasttyper. Plastbeklædningen er frostresistent og karret kan derfor – i lighed med kar med glasfiberindsats – i perioder tåle at stå uden vand i. For at bevare yderbeklædningen stærk og sund, er det dog fortsat nødvendig med behandling af denne.

Viser alle 2 resultater

Optimalt til privat sommerhus

Et vildmarksbad med indsats i plast er en optimal løsning for dig, der ønsker en praktisk og rengøringsvenlig inderbeklædning i dit vildmarksbad. For mange kunder tiltaler det endvidere, at fornemmelsen, når man glider ned i karret, højnes, når inderbeklædningen er glat og indbydende – med associationer til spabade mv. Derfor betragtes vildmarkskar med plast- eller glasfiber-beklædning ofte som værende en mere ekstravagant og luksuriøs udgave af de populære vildmarksbade. Du forener altså det bedste fra begge verdner. Det “vilde” og autentiske udtryk yderst og luksuriøs forkælelse indvendigt.

MaXXwell LAPLAND – er særligt velegnet til huse med flere brugere som ved feriehuse, bofællesskaber osv. Nemt at betjene – nemt at vedligeholde – og udviklet med netop udlejningssommerhuse for øje.

Outdoorwellness – for “vilde” mænd og kvinder

Er man til den ULTIMATIVE outdoor-wellnessoase, kan man med fordel integrere begge ovenstående modeller på sin matrikel. For mange mennesker er det nemlig kroppens reaktioner på de konstrastfulde kolde og varme gus, der sikrer dem MAKSIMALT udbytte på velvære- og wellnessskalaen. Humøret løftes, sindet lettes og kroppens generelle velbefindende når nye højder.

Så drømmer du om en sand wellnessperle derhjemme eller ved dit sommerhus? Så viser vi gerne rundt i udstillingen i Egtved og guider dig til den optimale løsning. Hos os har du også mulighed for at sidde de tomme kar og endvidere se de populære finske udesaunaer, som er så oplagte at kombinere dit nye vildmarkskar med. Både vildmarksbade og udesaunaer kan males og efterbehandles, så det indgår på smukkeste vis med husets og havens stil.

Et glimt fra en kundes have – vildmarkskar med plastindsats

Hos Wellmore er vores drivkraft din og andre kunders tilfredshed. Derfor glæder vi os altid over, når vi får lov at se billeder af de lækre have- og wellnessoaser, vores kunder får skabt. Har du lyst til at se med og blive inspireret af præcis, hvor lækkert et MaXXwell ALASKA vildmarkskar kan tage sig ud i en helt almindelig villahave, så se med her:

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Børnevenlig komfort

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram