• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Vildmarksbad med plastindsats

Et indbydende vildmarksbad med et rustikt ydre og en behagelig plastikbeklædningen indeni karret. Plastikindsatsen er af glat, lysegråt kvalitetsplastik, der ligger farvemæssigt så tæt opad den naturlige træfarve, at det på ingen måde skæmmer karrets æstetiske udtryk. Plastikindsatsen er udført i 5 mm polypropylen plast, en stærk, hårdfør og alligevel miljøvenlig plastype. En plasttype, der kan genanvendes og endvidere kræver mindre energi under fremstillingen end lignende plasttyper. Plastbeklædningen er frostresistent og karret kan derfor – i lighed med kar med glasfiberindsats – i perioder tåle at stå uden vand i. For at bevare yderbeklædningen stærk og sund, er det dog fortsat nødvendig med behandling af denne.

Webshop

Viser et enkelt resultat

Optimalt til privat sommerhus

Et vildmarksbad med indsats i plast er en optimal løsning for dig, der ønsker en praktisk og rengøringsvenlig inderbeklædning i dit vildmarksbad. For mange kunder tiltaler det endvidere, at fornemmelsen, når man glider ned i karret, højnes, når inderbeklædningen er glat og indbydende – med associationer til spabade mv. Derfor betragtes vildmarkskar med plast- eller glasfiber-beklædning ofte som værende en mere ekstravagant og luksuriøs udgave af de populære vildmarksbade. Du forener altså det bedste fra begge verdner. Det “vilde” og autentiske udtryk yderst og luksuriøs forkælelse indvendigt.

MaXXwell LAPLAND – er særligt velegnet til huse med flere brugere som ved feriehuse, bofællesskaber osv. Nemt at betjene – nemt at vedligeholde – og udviklet med netop udlejningssommerhuse for øje.

Outdoorwellness – for “vilde” mænd og kvinder

Er man til den ULTIMATIVE outdoor-wellnessoase, kan man med fordel integrere begge ovenstående modeller på sin matrikel. For mange mennesker er det nemlig kroppens reaktioner på de konstrastfulde kolde og varme gus, der sikrer dem MAKSIMALT udbytte på velvære- og wellnessskalaen. Humøret løftes, sindet lettes og kroppens generelle velbefindende når nye højder.

Så drømmer du om en sand wellnessperle derhjemme eller ved dit sommerhus? Så viser vi gerne rundt i udstillingen i Egtved og guider dig til den optimale løsning. Hos os har du også mulighed for at sidde de tomme kar og endvidere se de populære finske udesaunaer, som er så oplagte at kombinere dit nye vildmarkskar med. Både vildmarksbade og udesaunaer kan males og efterbehandles, så det indgår på smukkeste vis med husets og havens stil.

Et glimt fra en kundes have – vildmarkskar med plastindsats

Hos Wellmore er vores drivkraft din og andre kunders tilfredshed. Derfor glæder vi os altid over, når vi får lov at se billeder af de lækre have- og wellnessoaser, vores kunder får skabt. Har du lyst til at se med og blive inspireret af præcis, hvor lækkert et MaXXwell ALASKA vildmarkskar kan tage sig ud i en helt almindelig villahave, så se med her:

Derfor skal du købe dit badekar hos Wellmore

Vores nordiske design passer perfekt ind i det danske badeværelse
Vi er specialiserede i god badekomfort, ligegyldigt hvem og hvor gammel du er
Vores badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, som bidrager til forlænget levetid

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Børnevenlig komfort

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram