• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Om WellMore

Wellmore i Egtved har været i branchen siden 2004, og vi er her stadig. Med mere end 15 års gedigen erfaring er firmaet kendt for løsninger inden for spa, bad og wellness. Og så har Wellmore Danmarks måske største showroom.

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Vi tænker vandbesparelse, energivenlighed, sikkerhed og optimal brugervenlighed. Vi er de eneste på markedet, der har flere forskellige typer siddekomfort, fordi mennesker har forskellige behov og så designer vi til Skandinaviske forhold og i Nordisk designtradition.
WellMore har leveret varmende wellness til danske hjem siden 2004 i form af infrarøde saunaer, spabade og vildmarkskar.

Men ved du, at vi også har mange års erfaring med at sende varmende hilsner til udsatte børn i Danmark.

Vi har igen i år valgt at støtte Mødrehjælpens arbejde for udsatte børn og familier i Danmark. I år indsamles der til flyverdragter til kælketure og udeleg i de kolde vintermåneder.

Sammen kan vi nå ud til endnu flere børn - har du lyst til at være med?

Læs mere om Mødrehjælpens arbejde her: www.moedrehjaelpen.dk

Dit behov er det vigtigste

Når du kontakter Wellmore, bliver dine behov nøje afdækket, så Wellmore kan levere dét, du har brug for.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

Hvad enten det er et udespa til festlige lejligheder, et indespa til pleje af et skrantende helbred eller et badekar, hvor børnene kan lege, så gør vi alt for matche det rette produkt til dig.

Design til rigtige mennesker

Mange familier drømmer om et badekar. Hvad enten det er et almindeligt badekar eller et spabad, så er materialevalg og design faktorer, vi ikke kommer uden om.

Vi arbejder i materialer, der er nemme at rengøre, er lette og holder på varmen, og vi arbejder med design, så karret er smukt og klassisk. Vi tænker vand- og elbesparelser, enkel installation, vedligehold og effektivitet.

Sikkerhed i købet, vi lader dig ikke i stikken, heller ikke når du har handlet

Vi er imod køb og smid væk, derfor skifter vi ikke modellerne ud hele tiden. Der kommer nye til, men vi tror på langvarige forhold, også til de investeringer du gør, derfor får du 2 års fuld garanti og 8 års leveringsgaranti på reservedele på Wellmores produkter.

Hos Wellmore holder vi os ajour på de nyeste teknologier og muligheder inden for spabade, swimmingpools og wellness. Stil os alle de spørgsmål, du brænder inde med, og vi gør alt for at besvare dem, så du ikke længere er i tvivl. Også komplicerede løsninger som swimmingpools eller større anlæg, har vi dyb viden om. Fra jordbeskaffenhed til ansøgninger hos kommunen.

Vi lader dig ikke i stikken. Heller ikke når du har købt produktet.

Wellness i hverdagen

Ud over den velvære et spabad kan give, har Wellmore også produkter som svømmespa til dig, der gerne vil svømmetræne derhjemme og infrarød sauna, der yder stor lindring til mennesker med led- og muskelsmerter og er ideel til restitution efter sport.

Showroom i Jylland og på Sjælland

Et nyt spabad, badekar, infrarød sauna eller en swimmingpool er ikke et impulskøb, derfor er du velkommen til at prøvesidde karrene og saunaerne i Wellmores showrooms i henholdsvis Egtved og Ringsted.

Kontakt os, endelig, hvis du har flere spørgsmål. Vi glæder os til at give dig mere wellness i hverdagen.

Se vores produkter på Færøerne

Bor du på Færøerne eller har sommerhus deroppe, kan du tjekke vores produkter ud i deres XL Byg Borg.

Kontaktpersoner hos Wellmore

Charlotte Pedersen

Direktør
Alex Pedersen gif billede

Alex Pedersen

Medejer

Mads Hougaard

Afdelingschef, bad

Mette Rolf Skou

Salg og Service

Dorthe Nielsen

Service

Inge Askholm

Økonomiansvarlig

Sanne Stengård Brun

Udvikling / indkøb

Gurli Bjerrum

Projektkoordinator
Casper Wihrs gif billede

Casper Lindrum Wihrs

Marketingkoordinator

Lisbeth Mindested

Tekstforfatter

Emir Pasalic

Content creator/fotograf

Martin Hougaard

Lagerchef

Brian Skovsende

Lagermedarbejder

Valde Pedersen

Happinessmanager / officedog
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram