fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Om wellmore

Wellmore i Egtved har været i branchen siden 2005, og vi er her stadig. Med mere end 15 års gedigen erfaring er firmaet kendt for løsninger inden for spa, bad og wellness. Og så har Wellmore Danmarks måske største showroom.

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Vi tænker vandbesparelse, energivenlighed, sikkerhed og optimal brugervenlighed. Vi er de eneste på markedet, der har flere forskellige typer siddekomfort, fordi mennesker har forskellige behov og så designer vi til Skandinaviske forhold og i Nordisk designtradition.

Billeder fra vores showroom i Egtved

 • Wellmore udstilling

  Showroom i Egtved og Ringsted

  Wellmore A/S har hovedsæde med lager, kontor og stort showroom i Jyllands trekantsområde, i det smukke Vejleådal, i Egtved.
  Dit behov er det vigtigste. Når du henvender dig til Wellmore, bliver dine behov nøje afdækket, så Wellmore kan levere dét, du har brug for.

  Stort udvalg af bad- og wellnessprodukter

  Wellmore er en af Danmarks største og ældste forretninger inden for udespa, badekar, indespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
 • Udespa, svømmespa og minipools

  Stort udvalg

  Serviceafdeling

  Vi har egen serviceafdeling og vi kører i hele landet.
 • Swimmingpool afdeling

  Få rådgivning tilpasset din drøm.

  Infrarød sauna afdeling

  Måske Danmarks største udvalg 

Dit behov er det vigtigste

Når du kontakter Wellmore, bliver dine behov nøje afdækket, så Wellmore kan levere dét, du har brug for.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

Hvad enten det er et udespa til festlige lejligheder, et indespa til pleje af et skrantende helbred eller et badekar, hvor børnene kan lege, så gør vi alt for matche det rette produkt til dig.

Design til rigtige mennesker

Mange familier drømmer om et badekar. Hvad enten det er et almindeligt badekar eller et spabad, så er materialevalg og design faktorer, vi ikke kommer uden om.

Vi arbejder i materialer, der er nemme at rengøre, er lette og holder på varmen, og vi arbejder med design, så karret er smukt og klassisk. Vi tænker vand- og elbesparelser, enkel installation, vedligehold og effektivitet.

Sikkerhed i købet, vi lader dig ikke i stikken, heller ikke når du har handlet

Vi er imod køb og smid væk, derfor skifter vi ikke modellerne ud hele tiden. Der kommer nye til, men vi tror på langvarige forhold, også til de investeringer du gør, derfor får du 2 års fuld garanti og 8 års leveringsgaranti på reservedele på Wellmores produkter.

Hos Wellmore holder vi os ajour på de nyeste teknologier og muligheder inden for spabade, swimmingpools og wellness. Stil os alle de spørgsmål, du brænder inde med, og vi gør alt for at besvare dem, så du ikke længere er i tvivl. Også komplicerede løsninger som swimmingpools eller større anlæg, har vi dyb viden om. Fra jordbeskaffenhed til ansøgninger hos kommunen.

Vi lader dig ikke i stikken. Heller ikke når du har købt produktet.

Wellness i hverdagen

Ud over den velvære et spabad kan give, har Wellmore også produkter som svømmespa til dig, der gerne vil svømmetræne derhjemme og infrarød sauna, der yder stor lindring til mennesker med led- og muskelsmerter og er ideel til restitution efter sport.

Showroom i Jylland og på Sjælland

Et nyt spabad, badekar, infrarød sauna eller en swimmingpool er ikke et impulskøb, derfor er du velkommen til at prøvesidde karrene og saunaerne i Wellmores showrooms i henholdsvis Egtved og Ringsted.

Kontakt os, endelig, hvis du har flere spørgsmål. Vi glæder os til at give dig mere wellness i hverdagen.

Kontaktpersoner hos Wellmore

Charlotte Pedersen

Direktør

Alex Pedersen

Medejer

Emil Utoft

Salgschef, pool og projekt

Mads Hougaard

Salgschef, bad

Mette Rolf Skou

Salg og Service

Dorthe Nielsen

Service

Inge Askholm

Bogholderi

Sanne Stengård Bruun

Udvikling/indkøb

Martin Hougaard

Lagerchef

Lisbeth Mindested

Tekstforfatter

Emir Pasalic

VVS grossister & installatører

Daniel Borgvardt

Lagermedarbejder

Camilla Meldgaard

Marketingkoordinator

Martin Bo Hansen

Sundhedsfaglig leder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram