fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende

Vi har også pooltilbehør til dig

Tilbehør til swimmingpool

Her finder du alt pooltilbehør til din swimmingpool. Så uanset, om du mangler en bundstøvsuger til at lette rengøringen af din pool, eller du vil glæde dine børn med diverse spil til poolen, finder du her det, du søger. Du kan også se vores udvalg af swimmingpools, hvor det er muligt at lave løsninger, der tilpasser sig dine behov og din efterspørgsel.

Tilbehør til vedligeholdelse og leg

Wellmore fører pooltilbehør i høj kvalitet. Vi har eksempelvis robotstøvsugere til din pool, der klarer den daglige rengøring for dig. Disse rengør nemt og effektivt både bunden, kanter og vandlinjen på din pool. De fås desuden med fjernbetjening, så hele rengøringen kan styres på afstand. Vi anbefaler derudover også et helårs poolcover, så du undgår nedfaldne blade og andet unødvendigt skidt i din pool.

Man kan næsten ikke sige swimmingpool uden også at sige leg. Uanset, om man er barn eller voksen, så indbyder vand til leg. Her på siden finder du forskellige spil, som er særdeles velegnede til leg i poolen. Specielt vores ringleg og volleyballspil indbyder til rigtig mange timers god leg for både børn og voksne.

Ultimativ hygge med flydelys

Er du mere til afslapning, og vil du skabe lidt hygge i din have om aftenen, kan du med LED flydelys skabe en helt fantastisk stemning. De farverige lys, der flyder i vandoverfladen giver en fantastisk flot effekt, og bidrager til mange gode, afslappende sommeraftener på terrassen.

Swimmingpool tilpasset dine behov

Vælger du en swimmingpool fra Wellmore, kan du få en pool i lige præcis den form og i de mål, du ønsker. Vi er leveringsdygtige i poolløsninger, der passer til enhver have og enhver pengepung.

Overvejer du, at etablere swimmingpool i 2021? Og vil gerne vide mere om Wellmore pooltyper og poolløsninger? Kontakt vores poolrådgiver og få uforpligtende rådgivning.
Kontakt
Charlotte Pedersen
Tlf: 40 32 42 33
Wellmore hovednummer
- eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender ca. 6 gange om året.

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Følg os på:

  Kundeservice

  Praktisk information

  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  crossmenu
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram