fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Udendørs sauna

Wellness og natur i skøn forening

Er du til ‘vildmark’, natur og wellness? Så bør du se nærmere på Wellmores vildmarkssaunaer. Vi fører både stående og liggende saunaer i vores sortiment. Funktionelt er der ikke den store forskel, oftest handler det om smag og stil og den omgivende natur på din matrikel. Lad dig inspirere af vores sortiment og informationer om vildmarkssauna, etablering mv. nederst på denne side.
Vi fik super god vejledning i vores køb af vildmarkssauna og vildmarksbad.
Der var altid tid til en snak om de produkter vi kiggede på - og endte med at købe - og der var altid et venligt svar på vores spørgsmål efter vi havde fået vores varer leveret.

Helle Duus
Filtrer på:

Viser alle 4 resultater

Vildmarksbad og sauna – en ægte wellness oase

Skal du rigtig ud at investere, kan du med fordel kombinere både sauna og vildmarksbad. Så kan du holde en gedigen “herreaften” først i vildmarksbadets varme vand for derefter at hoppe en tur i vildmarkssaunaen. Alternativt kan vores populære koldtvandskar give en gysende god/ endorfinudløsende kontrast til den efterfølgende saunaforkælelse. En del af vores kunder vælger den løsning til 'vinterbadning' på egen matrikel, hvis ikke man bor i umiddelbar nærhed af Danmarks kystlinje.

Skab helhed i haven – gør din sauna personlig

Wellmores udendørs sauna-modeller bliver leveret i råt træ/ ulakeret - med undtagelse af Cubemodellen. Det betyder, at du kan vælge dén olie eller maling, du ønsker. På den måde kan du personalisere saunaen, så den matcher resten af husets farver, din stil og det omkringliggende miljø i haven. Nogle søger et minimalistisk og ensartet look, hvor træværket males sort og fuldender de sorte shingles på taget. Andre søger et mere naturligt udtryk med klar træbeskyttelse - måske med brun bejse for at fremme træets naturlige look og komplimentere den omgivende natur.

Hiv endelig fat i os for en uforpligtende snak eller få gode råd til etablering af dit kommende projekt.

Vi glæder os til at se eller høre fra dig.

5 gode råd til etablering af din nye sauna

Placer saunaen på fliser eller træterrasse. Saunaen kræver en jævn og stabil overflade, som er dimensioneret til at kunne bære vægten af saunaen
Tænk placering af saunaen ind i miljø med resten af haven. Placerer du den bagerst i haven, så sørg evt. for en flisegang ned til saunaen
Skab miljø omkring din sauna, evt. en trællebænk eller blomsterkasser
Vælger du en model med elektrisk ovn, så tænk på, at ledningen til ovnen evt. skal kunne skjules under fliserne eller lignende
Tænk på sigt et vildmarksbad ind i projektet, så nydelsen optimeres med kombinationen af vand- og saunawellness

Seneste blog indlæg om udendørs saunaer

Spa til haven – udendørs for alle, hele året rundt

Med et spa til haven får du udendørs wellness for hele familien. Hop i det varme vand og nyd en dejlig stund.

Læs mere
Magi under åben himmel

Er du til outdoor living og -wellness? Skab en rustik velværeoase med vildmarksbad og udesauna. Også velegnet til udlejningshuse.

Læs mere
Forlæng sommeren med wellness i haven

Gør al slags vejr til opholdsvejr i haven. Udespa, vildmarkskar eller -sauna gør haven til opholdsrummET. Outdoor nydelse i høj kaliber!

Læs mere
Læs flere indlæg om udendørs saunaer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram