• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Unikke typer 

Vores unikke typer af Swimmingpools er for dem der ikke vil gå på kompromis med æstetik og eksklusivitet og som søger det unikke.
Løsningerne bliver tilpasse jeres ønsker og kan leveres i flere typer, farver og størrelser med og uden integreret cover, men tilpasset netop jeres miljøer i haven.

En swimmingpool åbner muligheden for at holde sommerferie hjemme og at invitere familie og venner til samvær og hygge i og ved poolen. Med din egen pool kan du få rigtigt mange gode timer med familien – og har du børn – eller børnebørn – vil de helt sikkert elske at have adgang til en svømmetur.

Unikke løsninger

Om du ønsker overflow eller infinity pool, så kan vi hjælpe med at tilpasse netop dine behov.

Få inspiration til udeliv med wellness

Måske har du og familien sidste sommer haft en mindre pool med plastkabinet opstillet og mærket præcist, hvor meget glæde, den daglige dukkert gav jer. Og måske er kravene til familiens fremtidige pool derfor øget – hvad angår størrelse såvel som kvalitet. At opgradere til en ‘rigtig’ og solidt etableret pool er en kvalitetsopgradering, der kan mærkes – både på velvære- og sundhedsskalaen. Se nærmere på mulighederne og DRØM STORT. Vi står klar ved telefonen eller i vort showroom, hvis du ønsker vores assistance til mere viden og hjælp til at få søsat netop DINE BADEDRØMME.

En swimmingpool i haven er dragende og øger lysten til at opholde sig i haven i sommerhalvåret. Forestil dig muligheden for daglige morgen- eller aftendukkerter og at nyde aftensmaden på terrassen til skønne solnedgange ved din pool. En swimmingpool åbner muligheden for at holde sommerferie hjemme og at invitere familie og venner til samvær og hygge i og ved poolen. Med din egen pool kan du få rigtigt mange gode timer med familien – og har du børn – eller børnebørn – vil de helt sikkert elske at have adgang til en svømmetur.

Få Swimmingpool inspiration og rådgivning hos Wellmore

Drømmer du om en kvalitetspool i haven? Måske endda en pool med hurtig byggeproces, så dét at nyde en dukkert på egen matrikel er nært forestående? Wellmore har et bredt sortiment af kvalitetsswimmingspools, der støbes på fabrikken – klargjort efter dine ønsker til størrelse og udstyr – og dermed med relativ kort leveringstid kan etableres i din kommende badeoase i haven.

I Wellmores pool-showroom får du inspiration til udeliv med wellness og vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig med at realisere din pool-drøm. I vores showroom i Egtved finder du endvidere vores nyeste skud på stammen: En Svømmespa. En lidt anden vej at gå, men mindre pladskrævende end en almindelig pool og med integreret spabad i den ene ende. Ja, mulighederne er mange – nærmest uendelige – så tag os med på råd og lad os sammen finde den helt rigtige løsning for dig og familien.

Swimmingpool tilpasset dine behov

Vælger du en swimmingpool fra Wellmore, kan du få en pool i lige præcis dén form og i de mål, du ønsker. Vi er leveringsdygtige i poolløsninger, der passer til enhver have og enhver pengepung.

Overvejer du at etablere swimmingpool og vil du gerne vide mere om Wellmores pooltyper og -løsninger?
Vi står klar til, at hjælpe dig med lige præcis dit poolprojekt. Kontakt os gerne inden dit besøg, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Vi glæder os til at høre fra dig.

OBS: Vi er ikke lagerførende i enkelt-dele til pools. Hvorfor vi desværre ikke kan hjælpe med anskaffelse, montering og vejledning til selvbyg. - Tjek gerne en onlineshop for køb af enkeltdele.
Kontakt
Charlotte Pedersen
Wellmore hovednummer
- eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Seneste blogindlæg om pools
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi glæder os til at skrive til dig.

  [mc4wp_form id="82"]

  Wellmore

  Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

  Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  Følg os på:

  Kundeservice

  Praktisk information

  CVR: 36499877
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
  © 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
  wellmore
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram