• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Bademåtte i bambus
Bademåtte i bambus til badekar Er du træt af at bruge håndklæder til at stå på, når du går op af dit spabad eller badekar? Med vores bademåtte i bambus, får du en flot og dekorativ løsning til dit badeværelse.
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

Bademåtte i bambus

199,00 kr.

Forventet levering 1-2 dage

Finansiering
Finansiering fra ##MONTHLY_PAYMENTS## kr./md.
Læs mere
Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Bademåtte i bambus til badekar

Er du træt af at bruge håndklæder til at stå på, når du går op af dit spabad eller badekar? Med vores bademåtte i bambus, får du en flot og dekorativ løsning til dit badeværelse.

Det gænge materialevalg i vores baderum er ofte ret stringent og klinisk, med rengøringsvenlige, glatte overflader – måske endda klinker fra gulv til loft. For at skabe en intens oase- og wellnessstemning kan det derfor anbefales at tænke i kontraster. Kontraster til det kolde og hårde stenmateriale, der ellers dominerer rummet. Bløde tekstiler og grønne planter er for mange naturligt at tænke ind. Men elementer af træ rækker dig også en kærkommen hånd i jagten efter din ønskeoase – naturens bløde og levende element. Forkæl øjnene, fødderne og din æstetiske sans med en lækker Wellmore bademåtte i bambus. Bambus bade-måtten leveres samlet, og skal derfor blot pakkes ud af kassen og lægges, hvor du ønsker det. Overvej også at forkæle dig selv – eller din udkårne med en tilhørende badekarhylde i samme materiale.

Detaljer:

 • Mål:
  • 60 x 40 cm
 • 24 Bambuslameller

Bambus – et bæredygtigt materiale

Bambusmaterialet er et bæredygtigt valg. Den belaster ikke det omkringliggende miljø og dyrkning af planten kræver ikke kemikalier eller insektgift, da planterne i sig selv indeholder et antibakterielt stof. Bamboo kun – som aktivstoffet hedder – gør det naturligt modstandsdygtig overfor bakterieangreb og sygdom – denne kvalitet er en ekstra styrke ved træet, når det benyttes til elementer til baderum mv. Bambus er et 100 % biologisk nedbrydeligt materiale – et godt valg, der rækker ind i fremtiden.

Kender du det..?

Måske kender du følelsen af (igen igen) at have glemt at finde et håndklæde frem til at stå på, når du træder ud af badet. Måske måtte du igen ty til at stå op og række ud efter et håndklæde fra knagen – med vandstænk over hele gulvet til følge. Og måske blev du så igen den heldige vinder af endnu en større omgang håndklædevask, end først beregnet…?

En bademåtte med fast plads på gulvet er ikke alene et kærkomment redskab efter badningen, men også et æstetisk islæt til rummet. En smuk og elegant løsning til dit spabad eller badekar, som samtidig er praktisk. Drømmer du om at tilføre rummet mere bambustræ? Så bemærk vores bambushylde til spa eller badekar i samme lækre materiale og formsprog.

Wellness til hverdagen finder du hos Wellmore! Ved du også, at vi har et bredt kvalitetsudvalg af nakkepuder til badet? Plejeprodukter til badet og forkælende MOMENTS badesæbeserie baseret på naturens egne remedier?

Andre kunder kiggede også på...
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram