• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Infrarød sauna DOLOMITTERNE
Prisbillig infrarød kvalitetskabine
Infrarød sauna MaXXwell DOLOMITTERNE
Infrarød sauna MaXXwell DOLOMITTERNE
Infrarød sauna MaXXwell DOLOMITTERNE
Infrarød sauna MaXXwell DOLOMITTERNE
infrarød-sauna-maxxwell-olympen
infrarød-sauna-maxxwell-mount-keya
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

Infrarød sauna DOLOMITTERNE

Prisbillig infrarød kvalitetskabine

Varenummer: RS91HC

11.900,00 kr.

100 x 95 x 190 cm
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Integreret terapilys
Delbetaling
424 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 424 kr. Samlede kreditomk. 3.342 kr. Samlet tilbagebetaling 15.242 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,21%. Der er fortrydelsesret.
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell infrarød sauna gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Denne flotte og enkle kabine giver dig mulighed for varme på en kold vinterdag, eller lindring af gener fra muskler og led. MaXXwell DOLOMITTERNE er en infrarød sauna med plads til én person udført i stærkt, naturligt farvet hemlock træ.

5 gode grunde til at købe MaXXwell DOLOMITTERNE

 • En yderst enkel og driftsikker infrarød sauna til én person
 • Intergeret med flerfarvet LED terapilys
 • Flot glasdør
 • Bluetooth med højtalere, så du kan lytte til din yndlingsmusik eller -lydbog
 • Varme i gulvet, så du ikke får kolde tæer

Alle fortjener wellness i hverdagen…

…Wellmore er derfor altid i en fortløbende udviklingsprocess for at skabe optimale wellness- og helsefremmende kvalitetsprodukter, der sikrer vores kunder et køb, der rækker langt ind i fremtiden. MaXXwell DOLOMITTERNE er netop en af disse infrarøde saunanyheder – En enkel, gedigen og driftssikker saunakabine og dét til en pris, hvor alle kan være med. Wellmore sælger nemlig wellness til hverdagen og vi mener, at infrarød wellness bør være alle forundt. Vi har derfor skabt en yderst prisvenlig 1-personskabine som samtidig forkæler dig med tilbehør i form af terapilys og bluetoothhøjtalere.

Let og elegant udtryk

Kabinen fremstår enkel og elegant og med udvendigt lys integreret i baldakinen. Frontpartiet og to smalle sideruder er udført i glas for et godt udsyn og et naturligt lysindfald i kabinen. Bemærk, at MaXXwell DOLOMITTERNE  kun optager 1 kvadratmeter af rummets samlede gulvareal. En saunakabine i et moderne udtryk, der let kan integreres med boligens øvrige interiør i kontoret, soveværelset eller badeværelset.

Sæt stikket i – og træk “stikket” ud

MaXXwell DOLOMITTERNE leveres ved kantstenen, samles let og skal blot tilsluttes almindelig stikkontakt. Let og ligetil…. og klar til brug efter opvarmning. Så sæt stikket i – og lad roen og varmen arbejde for dig – og tillad dig at trække det (mentale) stik ud for en stund. God fornøjelse og god sundhed!

Specifikationer

Mål: 100 x 95 x 190 cm
Carbonpaneler: 6 stk
Watt: 1485
Strømforbrug: 2,8 kr. /time
Lys: Terapilys
Bluetooth: Ja
Højtalere: 2 stk.
Kabinen er bygget i træ af Canadisk Hemlock som fremstår lys og stort set uden knaster. Eftersom træ er et naturmateriale, vil det arbejde ved skiftende temperaturer, hvorfor kabinens vægge er opbygget i profiler, så træets brædder arbejder bedst muligt mellem hinanden. Der kan dog forekomme revner i træets åreretning, hvilket er helt naturligt og ikke giver anledning til reklamation

Vejledninger

Samlevejledning-PAMIR-DOLOMITTERNE-MOUNT-KEYA

Måske er du også interesseret i...

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund. 

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.


Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering. 
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.
Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech

You may also like…

 • Ikke på lagermaxxwell-ergonomisk-rygstøttemaxxwell-ergonomisk-rygstøtte

  Rygstøtte til sauna

  895,00 kr.
 • wellmore

  MaXXwell rygstøtte til sauna

  295,00 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram