• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
MaXXwell CARIBIEN svømmespa
Separat spa og svømmedel så du kan temperaturregulere hver enkelt del
Tilbud
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
wellmore
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
maxxwell-caribien-svoemmespa
svømmespa
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell CARIBIEN svømmespa

Separat spa og svømmedel så du kan temperaturregulere hver enkelt del

Varenummer: AMC-5820

209.000,00 kr.

580 x 238 x 138 cm
Hele 5 pladser i spaen
Ultimativ isolering for god driftsøkonomi
Kan ses i vores showroom i Egtved
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell svæmmespa gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

MaXXwell CARIBIEN – svømning og spa i én

Drømmer du om ferier sydpå til CARIBIEN med privat svimmingpool og spa? Så kan du med fordel hoppe i dit eget store svømmespa og nyde både vinter og sommer i din spa eller svømmedel, hele året rundt. MaXXwell CARIBIEN udendørs svømmespa er wellness på allerhøjeste niveau, lige i din egen baghave. 

5 gode grunde til at købe MaXXwell CARIBIEN udendørs svømmespa

 1. Du kan kombinere udendørs spa og swimmingpool
 2. Svømmedel med modstrømsanlæg / svømmetræner
 3. Amerikansk BALBOA styring
 4. Separat spa og svømmedel så du kan temperatur regulere hver enkelt del
 5. Wellness i haven hele året rundt

Wellmore all inclusive

– det sikre køb i det lange løb

 • Gratis førsteklassesisolerende topcover
 • Gratis startpakke – til sikring af optimal vandkvalitet
 • Gratis vandafvisende quickguide for problemfrit brug
 • Gratis transportcover
 • Gratis ekstra filter sæt
 • Gratis opstartshjælp af tekniker
 • Gratis follow-up efter 2-3 måneder
 • 2 års fuld garanti
 • 8 års suppleringsgaranti

Udendørs svømmespa – til glæde og gavn for hele familien

Mens du afslappende sidder og nyder en kold drik på en dejlig dansk sommerdag, pjasker børnene rundt og leger i svømmedelen. Et udendørs svømmespa er nemlig til glæde og gavn for både store og små. Her er plads til fuldstændig afslappende wellness i spaen, eller en tur i svømmeafsnittet, hvor du kan få rigtig god motion ved svømning imod modstrømsanlægget. Drømmer du om wellness for hele familien, kan vi på det kraftigste anbefale et svømmespa til haven.

En svømmespa vokser med dig

Men får jeg den brugt – eller er det bare en “sjov” investering lige nu?, tænker du måske. Ring gerne til os og tag en snak med sælgerne omkring dit og familiens behov – om hvilket produkt, der bedst vil tilgodese jeres ønsker både nu og i fremtiden. For en investering i en svømmespa skal naturligvis kunne “vokse” med dig. Vores behov er altid i bevægelighed – vi modnes, aldres og vedligehold af kroppens funktioner bliver med alderen en stadig større del af vores bevidsthed. Så lad os blot kort skitsere, hvorledes en svømmespa kan tilgodese dine ønsker og behov, om du er 6, 16, 36, 56 eller 76 år…

Alder Leg Sport
6 år Leg og plask med familie og kammerater Svømmetræning, konditionstræning og fortrolighed med vand
16 år Samvær med familien (som ellers ofte bliver fravalgt i den alder 😉 )
Hygge og sjov med kammerater
Motionstræning og vedligehold af svømmefærdigheder
36 år Leg og samvær med børn og familien Gedigen motion: svømning, vandgymnastik og afslapning
56 år Hygge med husets teenager eller måske børnebørn Motion, konditionstræning og vedligehold af styrke
76 år Hygge med familien Motion, kondition og vedligehold af styrke og smidighed

 

Lysterapi

Forskning i lysterapi er veldokumenteret, og der er forventninger om, at behandling med lys bliver fremtidens medicin. Vi mennesker trives bedst, når vi følger døgnets cyklus for eksponering af naturligt dagslys. I vores industrielle samfund lever og arbejder mange mennesker dog indendørs de fleste af døgnets timer, hvilket forringer vores sundhed og har betydning for, at vi bliver ramt af en række sygdomme. Forskning viser, at lysterapi kan erstatte dagslys såfremt du er forhindret i at få nok dagslys.

Hvidt lysterapi kan aktivere produktionen af serotonin
Mange mennesker bliver ramt af depression. Behandling med hvidt lys er bedst dokumenteret og især anerkendt for sin gode virkning mod depression. I vinterhalvåret, bliver mange mennesker på den nordiske halvkugle ramt af vinterdepression på grund af manglen på lys. Derfor har mennesker som netop lider af vinterdepression gavn af jævnlige eller daglige behandlinger med hvidt lysterapi.Det hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædes-hormonet serotonin og bremser samtidig produktion af søvn-hormonet melatonin. Behandling med hvidt lysterapi bør ske indenfor de første 2 timer efter du er vågnet om morgenen.

Farvet lysterapi
Erfaringer viser, at eksponering med farvet lys ofte har positiv effekt på en vifte af psykiske- og fysiske sygdomme samt på døgnrytme-forstyrrelser i forbindelse med eksempelvis natarbejde. Behandlinger med lysterapi kan således have positiv indvirkning på vores humør, velvære og energidepoter. I samme åndedrag er det vigtigt, at påpege, at lystoner og behandling selvfølgelig skal tilpasses hver enkelt person fordi vi alle har forskellige behov, fysik, psyke og døgnrytme.

Violet lys stimulerer den spirituelle og religiøse tilgang.
Blå lys er beroligende og kan hjælpe på indsovningsproblemer. Blå lys kan også have positiv indvirkning på det motoriske sansesystem samt den taktile sans der også er kendt som berøringssansen. Stimulering med blå lys kan også have positiv indflydelse på vores sociale integration.
Indigo lys er lysnuancer i turkis som kan stimulere vores intuitive tilgang og evne til at fokusere.
Grønt lys stimulerer hjernes synsområde, beroliger og mindsker vrede og aggressiv adfærd og bidrager til emotionel balance.
Gult lys stimulerer nerver og motorik styrker vores empati, hjælper vores sind med at fokusere på lyse og glade tanker, styrker hukommelsen, mindsker søvnløshed, stress og nervøs adfærd.
Orange lys stimulerer vores synsområde og styrker evnen til at opfange og fortolke visuelle billeder. Øger tillige energiniveauet og vores begejstring.
Rødt lys stimulerer krop, sind og blodcirkulation samt forbedrer hørelse, indlæring, koncentration og hukommelse samt mindsker angst, nervøsitet og depression.
Pink lys kan hjælpe med at styrke og forbedre alle 7 sanser, både i forhold til syn-, lugt-, høre-, føle-, krops-, smerte-, smags-, og balancesansen. Pink tilskynder også til optimistisk og positiv adfærd.

Isolering

Grøn wellness+ i MaXXwell udespa

Med udgangspunkt i Wellmores solide erfaring er MaXXwell udespa udviklet og designet til skandinaver og det nordiske klima med iskolde vintre. Vores klima i Danmark og Skandinavien er svingende, hvilket vi er yderst opmærksomme på i vores produktudvikling og optimering af Wellmores outdoor produkter – og i dette tilfælde vores MaXXwell udespa.

Grøn wellness+ er sublim isolering til det danske klima
MaXXwell udespa med grøn wellness+ isolering er markedets bedste og designet til det nordiske klima

 • Vindstop bånd i kabinet, som forhindrer træk under kar
 • 3 CM PEF i kabinet og i bunden. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
 • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
 • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside.
 • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med vindstop og med massiv kerne af PUR-skum
 • ABS bund som sikrer optimal afskærmning til underlaget og isolerer samtidig

Velisolerede og energieffektive udespa med yderst lave driftomkostninger
Det, som er yderst vigtigt for at holde lave driftomkostninger i et udendørs spabad og også for komfort både med hensyn til hurtig opvarmning, men også for at holde på varmen; det er isoleringen. Derfor er MaXXwell udespa med grøn wellness+ bygget med energieffektive komponenter samt udstyret med en fantastisk isolering, som holder på varmen, minimerer fordampningen og sikrer, at energiforbruget bliver fastholdt på et absolut minimum.

Hvad koster et MaXXwell udespa i strøm
Alle MaXXwell udespa er velisolerede og bygget med energieffektive komponenter. Et typisk strømforbrug med grøn wellness+ vil ligge omkring 4-6000 kr årligt i strøm. Dette er dog afhængigt af brug, placering mm. Hvis du kun sjældent benytter dit spa, så anbefaler Wellmore at skrue ned for varmen, mellem hver gang du benytter det.

Ejer fortæller om omkostningerne ved et MaxxWell udespa

Specifikationer

Tekniske specifikationer

 • Mål: 580 x 238 x 138 cm
 • 5 personers spa del med 74 massagejets fordelt med
  • 2 x ligge/lounge pladser
  • 3 x siddepladser
 • 2 x flerfarvet LED lys i karkant
 • 5 x 3 HK massagepumper
 • 2 x 0,35 HK cirkulationspumper
 • 2 x 3 kW varmelegeme i svømmedelen
 • 1 x 3 kW i spa-delen
 • Svømmetræner / modstrømsanlæg i svømmedelen
 • 2 x separate displays til styring af svømme og spa del
 • Vandfald i karkant
 • Amerikansk Balboa styring og display TP600
 • Vandrensning
  • Papirsfilter. Før filteret sidder en bakke der opsamler større snavs eksempelvis blade og derefter opfanger papirsfilteret resten
  • UV rens. Alt badevand passere kontinurligt gennem et kammer som bliver belyst med UV-lys. En proces som eliminerer bakterier og virus i vandet.
  • 12 V Ozonator. Kemikaliefri vandrensningssystem som omdanner ilt til ozon, som efterfølgende bliver tilsat badevandet. Processen er effektiv til bekæmpelse af bakterier og virus.
 • Vejrbestandig og gennemfarvet Aristech® akryl forstærket med glasfiber.
 • Gennemfarvet kabinet i vejrbestandig vedligeholdelsesfrit PVC med træstruktur
 • Isolering designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter.
  •  Vindstop bånd i kabinet, som forhindrer træk under kar
  • 3 CM PEF i kabinet og i bunden. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
  • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
  • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside.
  • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med vindstop og med massiv kerne af PUR-skum
 • Bundafløb med udgang igennem kabinet
 • Vandstandssensor
 • Elektronisk temperaturføler
 • Rustfri stålramme
 • El-tilslutning: 400 V/16A og separat gruppe i EL-tavle
  OBS: Der skal etableres 2 stk grupper
 • Vandtilslutning/afløb: fremføres frostfrit.

Vejledninger

INSTALLATIONSVEJLEDNING CARIBIEN

Vejledning-til-MaXXwell-svømmespa-AMC-5820-Caribien

Håndtering-af-svømmespa

Referencer

Måske er du også interesseret i...

Det bedste fra både svømning og wellness

En svømmespa i haven er ideel til dig, der gerne vil kombinere muligheden for motion med velvære i din egen have. Den er ikke så pladskrævende som en swimmingpool og giver dig en unik mulighed for det bedste fra både svømning og wellness.

Dette spa er optimalt til genoptræning, eller hvis du bare vil holde dig i god form. Du kan starte dagen med en svømmetur og derefter stresse af i den separate spa. Spadelen er udstyret med blandt andet masser af massage og undervandslys, der giver dig den perfekte mulighed for afslapning.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til svømmespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.

Må en svømmespa bygges ind?

En svømmespa må gerne bygges ind, men der skal være 50 cm friplads til service hele vejen rundt om spaen.

Hvordan fragtes svømmespa?

Svømmespa skal fragtes med kran, da de ikke kan komme med almindelig vognmand.

Hvad vejer et svømmespa?

Et svømmespa vejer omkring 1500 kg. Alt efter størrelse og indhold.

Hvad koster et svømmespa?

Startpriserne på de mindste ligger på omkring 108.000. Skal du have stærk modstrøm og flere pumper stiger prisen.

Hvad koster et svømmespa i strøm?

Det er meget afhængigt af vind, vejr og forbrug. Derfor findes der ikke direkte beregninger på forbrug.

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til
dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!
Bo Grandahl

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til
dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!
Bo Grandahl

Fantastisk service

Bestilte badekar som kom efter 1 hverdag. De
havde glemt nakkestøtter, og dag jeg ringede til
dem, beklagede de mange gange. Dagen efter kom
en fragtmand med dem. Det er god service!
Bo Grandahl

You may also like…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram