• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
COVER CADDY PREMIUM
COVER CADDY PREMIUM – med støddæmper COVER CADDY PREMIUM hjælper dig med løft af coveret, COVER CADDY PREMIUM har støddæmpere, og tager derfor en del af vægten fra topcoveret når det løftes af og på.
cover-caddy-premium
cover-caddy-premium
cover-caddy-premium
cover-caddy-premium
cover-caddy-premium
showroom
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

COVER CADDY PREMIUM

3.495,00 kr.

Smart coverholder
Nem montering – spaens vægt holder coverløfteren
Delbetaling
167 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.495 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 167 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,00%. Der er fortrydelsesret.

Forventet levering 1-2 dage

Beskrivelse

COVER CADDY PREMIUM – med støddæmper

COVER CADDY PREMIUM hjælper dig med løft af coveret, COVER CADDY PREMIUM har støddæmpere, og tager derfor en del af vægten fra topcoveret når det løftes af og på.

Passer som udgangspunkt til vores model JAMAICA og BALI – men holderen til topcoveret kan forlænges så den passer på alle vore andre topcovers. Forlængersæt koster 596,-.

Hvis du i hverdagen med dit udespa føler dig generet af, at det førsteklassesisolerende topcover er tykt og måske derfor kan føles uhandy at håndtere, så kan COVER CADDY PREMIUM været svaret. Topcoveret er en klar hjælper i hverdagen, der sikrer dig en mere stabil afløftning hver gang. Vælg denne form for coverløfter, hvis du er generet af vægten på topcoveret, og har brug for en stabilisering under afløftningen. Bemærk, at COVER CADDY PREMIUM er med støddæmpere – du får i denne model derfor hjælp til at aflaste vægten af coveret, når du skal have fjernet coveret inden badning.

OBS: Cover Caddy premium fylder cirka 78 cm fra spaens kant ud til enden af holderen, når den står i vandret position med coveret gledet ind i U-profilen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram