fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
Del på:
COVER løfter – RX
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

COVER løfter – RX

2.895,00 DKK

210 x 210 x 80 cm
Komfort og massage i luksusklasse
lavt energirforbrug og super isolering
Vis finansiering
×
Delbetaling
140 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.895 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 140 kr. Samlede kreditomkostninger 456 kr. Samlet tilbagebetaling 3.351 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,45%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Forventet levering 1-2 dage

Beskrivelse

COVER løfter RX – uden støddæmper

Er du på udkig efter en coverløfter til at løfte dit låg af spaen, kan COVER CADDY RX være en mulighed. Bemærk denne løfter har ikke støddæmpere, hvorfor den ikke tager vægten af topcoveret, men udelukkende stabiliserer afløftningen. 

Passer som udgangspunkt til vores modeller BALI og JAMAICA – men forlængersæt kan købes til 596,- så de passer på alle topcovers.

Din hjælper i hverdagen

Hvis du i hverdagen med dit udespa føler dig generet af, at det førsteklassesisolerende topcover er tykt og måske derfor kan føles uhandy at håndtere, så kan coverløfter været svaret. COVER CADDY RX er en kær hjælper i hverdagen, der sikrer dig en mere stabil afløftning hver gang. Vælg denne form for coverløfter, hvis du ikke er generet af vægten på topcoveret, men udelukkende har brug for en stabilisering under afløftningen. Bemærk, at COVER CADDY RX er uden støddæmpere – du får i denne model derfor ikke hjælp til at aflaste vægten af coveret, når du skal have fjernet coveret inden badning.

Et hjælpealternativ, der også kan overvejes…

Søger du en coverløfter, der gør det endnu lettere at være ejer af et udespa? Så vælg COVER CADDY PREMIUM som med sine støddæmpere også vægtmæssigt aflaster dig, når låget skal fjernes. Klar – parat – bad smart!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
databasephone-handsetcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram