• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
COVER løfter – RX
COVER løfter RX – uden støddæmper Er du på udkig efter en coverløfter til at løfte dit låg af spaen, kan COVER CADDY RX være en mulighed. Bemærk denne løfter har ikke støddæmpere, hvorfor den ikke tager vægten af topcoveret, men udelukkende stabiliserer afløftningen. 
Tilbud
cover-rx-1
cover-rx-1
cover-rx-1
cover-rx-2
cover-rx-3
Finansiering

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

COVER løfter – RX

1.895,00 kr.

Nem montering
Stabiliserer afløftning af cover uden støddæmper
Monteres på én side

På lager

Forventet levering 1-2 dage

Beskrivelse

COVER løfter RX – uden støddæmper

Er du på udkig efter en coverløfter til at løfte dit låg af spaen, kan COVER CADDY RX være en mulighed. Bemærk denne løfter har ikke støddæmpere, hvorfor den ikke tager vægten af topcoveret, men udelukkende stabiliserer afløftningen. 

Passer som udgangspunkt til vores modeller BALI og JAMAICA – men forlængersæt kan købes til 596,- så de passer på alle topcovers.

Din hjælper i hverdagen

Hvis du i hverdagen med dit udespa føler dig generet af, at det førsteklassesisolerende topcover er tykt og måske derfor kan føles uhandy at håndtere, så kan coverløfter været svaret. COVER CADDY RX er en kær hjælper i hverdagen, der sikrer dig en mere stabil afløftning hver gang. Vælg denne form for coverløfter, hvis du ikke er generet af vægten på topcoveret, men udelukkende har brug for en stabilisering under afløftningen. Bemærk, at COVER CADDY RX er uden støddæmpere – du får i denne model derfor ikke hjælp til at aflaste vægten af coveret, når du skal have fjernet coveret inden badning.

Et hjælpealternativ, der også kan overvejes…

Søger du en coverløfter, der gør det endnu lettere at være ejer af et udespa? Så vælg COVER CADDY PREMIUM som med sine støddæmpere også vægtmæssigt aflaster dig, når låget skal fjernes. Klar – parat – bad smart!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram