fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
Del på:
Covermate II – cover butler
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

Covermate II – cover butler

3.995,00 DKK

210 x 210 x 80 cm
Komfort og massage i luksusklasse
lavt energirforbrug og super isolering
Vis finansiering
×
Delbetaling
196 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 3.995 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 196 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 4.691 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 17,13%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Forventet levering 1-2 dage

Beskrivelse

Covermate II – Coverløfter til din udespa

Døjer du med at løfte låget af din spa, kan en coverløfter være en god ide. Covermate II er en coverløfter, som installeres med fødder under spaen, så det er spaens vægt, der holder løfteren. Den gør det nemmere for dig at løfte låget af spaen.

Let og bekvemt til nydelsesdelen

Når trangen til at lade sig forkæle af det varme vand og de velplacerede massagedyser melder sig, skal der helst ikke stå noget i vejen for udsigten til denne spanydelse. Det kan derfor blive en kilde til frustration, hvis spabadets cover pga. vægt eller format, er svær at håndtere. Her er en coverløfter en fantastisk hjælpende hånd i hverdagen. En anordning, der let betjenes og som letter dig for uhentsigtsmæssige løft eller vrid. En coverløfter hjælper dig let og bekvemt til nydelsesdelen – og det var jo i bund og grund netop dén del, du så frem til ved anskaffelsens af din private luksusoase i haven.

Covermate II er oplagt at overveje, når du anskaffer dit spabad. Men Covermate II er også en oplagt gaveidé som supplement til købet senere, hvis kroppen eller mageligheden begynder at værke 😉

OBS: En Covermate II  kræver cirka 70 cm bagtil spaen, når coveret køres af. Coverløfteren kan ikke benyttes, hvis din spa er indbygget i træterrasse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
databasephone-handsetcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram