• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Infrarød sauna MaXXwell ELBRUS
Stor og rummelig kabine
MaXXwell ELBRUS infrarød sauna
MaXXwell ELBRUS infrarød sauna
MaXXwell ELBRUS infrarød sauna
wellmore
infrarød-sauna-maxxwell-mount-keya
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

Infrarød sauna MaXXwell ELBRUS

Stor og rummelig kabine

Varenummer: RS9104C

19.900,00 kr.

“Genial installation i vores wellness-rum”
Tina Larsen
175 x 100 x 190 cm
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Ionizer som sikrer ren luft i kabinen
Delbetaling
654 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 654 kr. Samlede kreditomk. 3.623 kr. Samlet tilbagebetaling 23.523 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,79%. Der er fortrydelsesret.
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell infrarød sauna gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Elegant, stor og rummelig. ELBRUS fra MaXXwell kan rumme 3-4 personer og er derfor oplagt til sommerhuset, den lille familie eller måske vennerne til en tur i den varme kabine. ELBRUS har en stor ligekantet bænk, som giver rigtig god plads til en enkelt person, men også oplagt til hygge og samvær med familie og venner.

5 gode grunde til at vælge MaXXwell ELBRUS

 • Stor og rummelig kabine
 • Høj Max-effekt på hele 2500 Watt
 • Ionizer som sikrer ren luft i kabinen. Ionizeren fjerner støv, pollen, bakterier og andre forurenende partikler
 • Terapilys med fjernbetjening
 • Bluetooth-afspiller med radio

MaXXwell ELBRUS – når også familiens sundhed ligger dig på sinde

Står du med en ledig plads i din bolig eller sommerhus?. En plads, der kan skabe rammerne for et fantastisk udbytte på både velvære- og sundhedskontoen? MaXXwell ELBRUS er effektiv sundhedsboostende infrarød sauna i et indbydende og moderne design, der let kan integreres med boligens øvrige interiør. ELBRUS er for dig, der gerne vil værne om hele familiens sundhed eller skabe intime hyggestunder med nære venner. Men MaXXwell ELBRUS er også for dig, der bare vil have RIGTIG GOD plads, når de effektive carbonpaneler skal forkæle din krop og dit sind.

Prisvenlig, effektiv og med alt i udstyr

Den rummelige saunakabine er udført i højkvalitets hemlocktræ, som er særligt velegnet til infrarøde saunaer. Kabinens moderne og enkle udtryk understreges af det smukke frontpanel i glas. Glasfrontens dekorative tern i ‘frostet’ glas tillader det naturlige lys at komme ind i kabinen, men tjener samtidigt til en privatlivsfølelse bag ternene, når man opholder sig inde i kabinen.

På trods af den imødekommende anskaffelsespris, så tilbyder MaXXwell ELBRUS dig alt, hvad hjertet begærer af tilbehør. Du får integreret terapilys med fjernbetjening, bluetooth-afspiller med radio, rygstøtte og ionizer, som sikrer dig et godt indeklima i kabinen under brug. Det overrasker endvidere mange af vores kunder, at så højeffektive kabiner er så billige i drift. Denne ELBRUS-kabine, som kan styrke både din og familiens sundhed, forbruger nemlig kun 2,5 kW (Max-effekt) i timen, når den er i brug. Derfor er de sundhedsfremmende saunakabiner også et oplagt valg, hvis du tænker investering til et udlejningshus eller lignende.

Specifikationer

Mål: 175 x 100 x 190 cm
Watt: 2375
Lys: Terapilys
Bluetooth: Ja
Højtalere: 2. stk
Ekstra: Rygstøtte + Ionizer
Kabinen er bygget i træ af Canadisk Hemlock som fremstår lys og stort set uden knaster. Eftersom træ er et naturmateriale, vil det arbejde ved skiftende temperaturer, hvorfor kabinens vægge er opbygget i profiler, så træets brædder arbejder bedst muligt mellem hinanden. Der kan dog forekomme revner i træets åreretning, hvilket er helt naturligt og ikke giver anledning til reklamation

Vejledninger

Samle-og-betjeningsvejledning

Måske er du også interesseret i...

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund. 

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.


Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering. 
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.
Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech

You may also like…

 • Ikke på lagermaxxwell-ergonomisk-rygstøttemaxxwell-ergonomisk-rygstøtte

  Rygstøtte til sauna

  895,00 kr.
 • wellmore

  MaXXwell rygstøtte til sauna

  295,00 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram