• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Infrarød sauna MaXXwell MATTERHORN
Luksuriøs og rummelig kabine
MaXXwell MATTERHORN infrarød sauna
MaXXwell MATTERHORN infrarød sauna
MaXXwell MATTERHORN infrarød sauna
Ionizer i infrarød sauna
infrarød-sauna-maxxwell-mount-keya
wellmore
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

Infrarød sauna MaXXwell MATTERHORN

Luksuriøs og rummelig kabine

Varenummer: RS9103C

17.900,00 kr.

150 x 100 x 190 cm
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Ionizer som sikrer ren luft i kabinen
Delbetaling
601 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.900 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 601 kr. Samlede kreditomk. 3.702 kr. Samlet tilbagebetaling 21.602 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,40%. Der er fortrydelsesret.
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell infrarød sauna gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Efter en hård dag på jobbet, en tur i fitness centret eller en rask gåtur med hunden, er en infrarød sauna varme og velvære til dig og dine kære. Saunaen har med sin ternede glasfront godt lys indfald, men stadig afskærmning i form af det frostede glas. 

5 gode grunde til at vælge MaXXwell MATTERHORN

 • Masser af rummelighed og stor bænk
 • Høj Max-effekt på hele 2100 Watt
 • Ionizer, som sikrer ren luft i kabinen. Ionizeren fjerner støv, pollen, bakterier og andre forurenende partikler
 • Terapilys med fjernbetjening
 • Bluetooth-afspiller

Et oplagt valg til den lille, men kvalitetsbevidste familie

Har du knapt 3 m2 ledigt i din bolig og ønsker du at gøre noget godt for både din og familiens sundhed og velværefølelse?
Så har Wellmore udviklet en infrarød saunanyhed, der netop passer til dit behov. En driftssikker og effektiv saunakabine med hele 2100 Watt i max-effekt. En lækker kvalitetssauna med alt i tilbehør: terapilys med fjernbetjening, bluetooth, rygstøtte og ionizer, der sikrer dig det optimale indeklima i kabinen. MaXXwell MATTERHORN er udført i naturfarvet højkvalitets-hemlocktræ og udstyret med et brugervenligt betjeningspanel. Det smukke udseende med frontglassets frostede tern sikrer dig et godt naturligt lys inde i kabinen og en følelse af afskærmet privatliv, når man benytter saunaen. – og saunaens moderne design sikrer dig en let integrerbar løsning, som passer ind i de fleste hjem.

Også et oplagt valg til udlejningssommerhuset

Hvor mange sommerhuse før i tiden havde integreret sauna, så styrer kvalitetsbevidste kunder i dag direkte mod de infrarøde saunaer og det er der flere gode grunde til:

En infrarød sauna:

 • kræver blot en almindelig stikkontakt og ikke yderligere installationsforanstaltninger i form af udluftning, vådrumssikring mv.
 • kan stå i alle rum – og skæmmer ikke husets øvrige interiør
 • er billig i drift – MATTERHORN bruger kun 4,41kr./timen i strøm ved maxeffekt!
 • leverer stærk sundhedsfremme og velvære
 • er let at stille op
 • og en infrarød sauna er eftertragtet af både sommerhusets ejere og lejere.

Wellmore står klar til at hjælpe

Hvis du er novice inden for infrarød wellness og produkterne hertil, kan du med fordel gå på opdagelse i Wellmores artikler om området og saunaens sundhedsfremmende effekter. Vi sørger for at holde os opdaterede og deler gerne ud af vores viden. Og står du tilbage med spørgsmål eller ønsker at drøfte, hvilket produkt, der bedst passer til dit behov, så står vi til din rådighed – kig gerne forbi vores showroom i Egtved ved Kolding eller kontakt os telefonisk eller pr. mail. Din tilfredshed og glæde ved produktet er nemlig vores drivkraft.

Specifikationer

Mål: 150 x 100 x 190 cm
Watt: 2100
Lys: Terapilys
Bluetooth: Ja
Højtalere: Ja
Ekstra: Rygstøtte + ionizer
Kabinen er bygget i træ af Canadisk Hemlock som fremstår lys og stort set uden knaster. Eftersom træ er et naturmateriale, vil det arbejde ved skiftende temperaturer, hvorfor kabinens vægge er opbygget i profiler, så træets brædder arbejder bedst muligt mellem hinanden. Der kan dog forekomme revner i træets åreretning, hvilket er helt naturligt og ikke giver anledning til reklamation

Vejledninger

Samle-og-betjeningsvejledning

Måske er du også interesseret i...

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund. 

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.


Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering. 
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.
Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech

You may also like…

 • Ikke på lagermaxxwell-ergonomisk-rygstøttemaxxwell-ergonomisk-rygstøtte

  Rygstøtte til sauna

  895,00 kr.
 • wellmore

  MaXXwell rygstøtte til sauna

  295,00 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram