• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Del på:
Infrarød sauna MaXXwell MOUNT KENYA
Eksklusiv og rummelig infrarød hjørnekabine
Infrarød sauna MaXXwell MOUNT KEYA
Infrarød sauna MaXXwell MOUNT KEYA
Infrarød sauna MaXXwell MOUNT KEYA
infrarød-sauna-maxxwell-mount-keya
infrarød-sauna-maxxwell-mount-keya
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

Infrarød sauna MaXXwell MOUNT KENYA

Eksklusiv og rummelig infrarød hjørnekabine

Varenummer: RSHY-Y350

22.900,00 kr.

“IR-sauna sektioner inden sengetid er blevet en god vane”
Morten Sørensen
135 x 135 x 190 cm
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Ionizer som sikrer ren luft i kabinen
Vis delbetaling
×
Delbetaling
571 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 22.900 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 571 kr. Samlede kreditomk. 4.479 kr. Samlet tilbagebetaling 27.379 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,43%. Der er fortrydelsesret.
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell infrarød sauna gennem Sparxpres.

Læs mere
Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Flot hvid hjørnemodel som passer perfekt til hjørnet på badeværelset eller soveværelset. Det hvide tidsløse design passer perfekt ind i det traditionelle danske hjem og du kan med MOUNT KEYA få dig en særdeles rummelig kabine med plads til 3 personer. 

5 grunde til at vælge MaXXwell MOUNT KEYA

 • Sjælden hvid hjørnekabinet til dig, som ønsker tidsløst design
 • Plads til hele 3 personer
 • Max-effekt på hele 2000 Watt
 • Integreret terapilys – et ekstra plus på velvære- og sundhedskontoen
 • Canadisk FSC certificeret hemlock træ – hvidlakeret finish udvendigt

En investering i familiens velvære og sundhed

Med et tidsløst design og en gedigen velværemæssig og sundhedsfremmende effekt, får du med MaXXwell  MOUNT KEYA en infrarød sauna en investering, der rækker langt ind i fremtiden. En investering i gode samværsstunder med wellness og sundhed for øje. En investering, der hjælper din krop til at blive en bedre udgave af sig selv. Infrarød varmeterapi opvarmer blidt muskler og kropsvæv – og de behageligt varme stråler har effekt langt dybere ind i huden, end du har oplevet i en traditionel sauna. Den proces øger udskilningen af affaldsstoffer og hjælper til med at reducere stivhed og ømhed i led og muskler. Infrarød varme styrker kroppens immunforsvar, forbedrer sårheling og øger blodgennemstrømningen – alt i alt en proces, som forbedrer din sundhed og hudens elasticitet og glød.

En sjælden hvid perle

MaXXwell MOUNT KEYA er vores eneste hvide hjørnemodel. Den er udført i kvalitets-hemlock træ, som er særligt velegnet til infrarøde saunaer. MOUNT KEYA-kabinen står indvendigt i naturfarvet træ, mens ydersiden er hvidlakeret for et moderne, tidsløst element til din indretning i hjemmet eller sommerhuset. At vælge en hjørnemodel giver dig mulighed for en rummelig kabine til 3 personer uden, at den pladsmæssigt optager for stor en del af rummet – blot 1,35×1,35 m. Den smukt tilpassede hjørnebænk er også optimal for tosomhedsstunder – til samtaler og velværestunder med god siddekomfort. Bemærk endvidere, at der til modellen her er inkluderet flytbar rygstøtte, foruden terapilys og ionizer, der sikrer dig et godt indeklima i kabinen.

Et overaskende lavt strømforbrug

Hos Wellmore er vi jo ganske klar over, at velværestunder ofte også nydes alene – at det handler om at gribe muligheden for velvære og kvalitetstid, når tiden og roen er til det i en travl hverdag.  Nogle kunder stiller derfor spørgsmål ved, hvorvidt en stor kabine så er et fornuftigt køb – om strømforbruget er alt for højt, hvis man blot benytter saunaen alene? Men Wellmores infrarøde saunaer har et overraskende lavt strømforbrug  – så lavt, at det ofte kommer meget bag på vores kunder. Særligt de kunder, der måske tidligere har købt sig til infrarøde saunasessioner ude i byen, hvor prisen for blot en halv times infrarød sauna snildt kan løbe op i 150 kr. MaXXwell MOUNT KEYA bruger ved maxeffekten kun 4,20 kroner i timen! kr. 4,20…. dét får man ikke meget velvære- og sundhedsfremmende behandlinger for ude i byen 🙂

Øg wellnesskarakteren og indtjeningen i dit udlejningshus

Er du den lykkelige ejer af et udlejningshus og tænker du på at optimere huset og dermed højne udlejningsfrekvensen og i sidste ende dit udbytte på bundlinjen? Så er en infrarød saunakabine også oplagt at se nærmere på. Et effektfuldt og særdeles prisvenlig wellnesstilbud, der ikke kræver andet end en almindelig stikkontakt og et par kvadratmeters gulvplads. Ingen særlig udsugning – ingen vådrumssikring – bare sæt stikket i, opvarm og nyd!  At integrere wellnesselementer i dit udlejningssommerhus er en kæmpe gevinst for lejerne – en investering, der giver glade kunder og god økonomi. Og glem ikke, hvem der kan have glæde af wellness-tilbuddet de uger, hvor huset ikke er udlejet 😉

Kig forbi eller ring og lad os sammen finde det optimale infrarøde wellnesstilbud til dit udlejningshus.

Specifikationer

Mål: 135 x 135 x 190 cm
Watt: 2000
Strømforbrug: 4,2 kr./time
Lys: Terapilys
Bluetooth: Ja
Højtalere: 2 stk.
Ekstra: Ionizer + rygstøtte
Kabinen er bygget i træ af Canadisk Hemlock som fremstår lys og stort set uden knaster. Eftersom træ er et naturmateriale, vil det arbejde ved skiftende temperaturer, hvorfor kabinens vægge er opbygget i profiler, så træets brædder arbejder bedst muligt mellem hinanden. Der kan dog forekomme revner i træets åreretning, hvilket er helt naturligt og ikke giver anledning til reklamation

Vejledninger

Samlevejledning PAMIR DOLOMITTERNE MOUNT KEYA

Måske du også er interesseret i...

Du kunne også være interesseret i...

 • wellmore

  MaXXwell rygstøtte til sauna

  295,00 kr.
 • Ikke på lagermaxxwell-ergonomisk-rygstøttemaxxwell-ergonomisk-rygstøtte

  Rygstøtte til sauna

  895,00 kr.

Andre MaXXwell infrarøde saunaer

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund. 

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.


Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering. 
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.
Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech

Du kunne også være interesseret i...

 • wellmore

  MaXXwell rygstøtte til sauna

  295,00 kr.
 • Ikke på lagermaxxwell-ergonomisk-rygstøttemaxxwell-ergonomisk-rygstøtte

  Rygstøtte til sauna

  895,00 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram