• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Del på:
HTH Klor granulat / Super boost
SANIKLAR HTH Klor Granulat 2,5 kg Effektiv og hurtigvirkende pool vandpleje til pool og svømmebassin.
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

HTH Klor granulat / Super boost

410,00 kr.

Forventet levering 1-2 dage

Finansiering
Finansiering fra ##MONTHLY_PAYMENTS## kr./md.
Læs mere
Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

SANIKLAR HTH Klor Granulat 2,5 kg

Effektiv og hurtigvirkende pool vandpleje til pool og svømmebassin.

SANIKLAR HTH Klor Granulat kan anvendes i alle typer svømmebassiner og swimmingpools, både til den daglige kloring og til periodevis chokkloring.

Anvend desinficerende vandpleje og undgå bakteriebombe

Pseudomonas aeruginosa
En bakteriestamme som er resistent over for antibiotika og yderst vanskelig at komme til livs når den først har sat sig som en infektion. Pseudomonas aeruginosa kan udvikle udvikle sig til blærebetændelse, diarré og lungebetændelse. Bliver dit svømmebassin brugt flittigt, og er der ofte badende børn i dit bassin, er SANKLAR HTH Klor Granulat det rigtige produkt til din svømmebassin. Fakta er nemlig, at børn og badeglade sjæle handler impulsivt, og når de får lyst til at bade er der ikke langt fra tanke til handling, og på et splitsekund har de smidt tøjet og springer glade rundt i bassinet uden tanke for, at inden du hoppede i vandet, burde de først suse forbi en bruser for, at få vasket sved og snavs væk. Vand er ganske enkelt dragende og sjov at plaske rundt i, men de færreste børn har hørt om pseudomonas aeruginosa, og forstår vigtigheden af at afvaske sig inden de leger og bader i poolen.

Uden plejemiddel er et svømmebassin en bakteriebombe

Er du inde i en travlt periode og glemmer at få vedligeholdt pool og badevand med desinficerende plejemidler, og glemmer børnene tilmed også at få afvasket sig under en bruser inden de bader i poolen, så bliv ikke forbavset hvis badevandet i løbet af en til to dage er blevet grøn af alger og har udviklet sig til en bakteriebombe.

En uvasket person som hopper i din bassin afgiver 100 milioner bakterier mens en afvasket person “kun” afgiver ½ million bakterier.

Sådan anvender du SANIKLAR HTH Klor Granulat 2,5 kg

Hermed følger brugsanvisning for hvordan du anvender SANIKLAR HTH Klor Granulat, brugsanvisninger er også beskrevet på produktet.

 1. Start med at måle badevandets pH-tal. Hvis det er nødvendigt justerer pH-værdi 7,0-7,4.
  • Hæld først den mængde HTH Granulart der skal tilsættes op i en ren plastspand og opløses i rent vand (evt. poolvand) under forsigtig omrøring.
  • Opløsningen hældes herefter i poolen foran indløbsdyserne. Cirkulationspumpen skal køre under og efter tilsætningen.
  • Tjek niveauet for klor ved ny klormåling efter ca. 15 min.Tilsæt for hver 25 m3 poolvand 1 dl = 1 kop hth Granular (100 g). Du bør doserer dagligt, det bedste resultat opnås om aftenen.
 2. Ved udskiftning af poolvand og ny vandpåfyldning eller sæsonopstart chokklores ved at tilsætte 300 g = 3 dl hth Granular pr. 25 m3
 3. hth Granulat er et aktivt poolprodukt som efter tilsætning hæver vandets pH-tal, som derefter skal reguleres ned med pH-MINUS.
 4. Mål jævnligt bassinets klortal med pooltesteren og hold niveauet på 1-3 mg/l

Produktinformation SANIKLAR HTH Klor Granulat 2,5 kg

Retningslinjer for hvornår du anvender SANIKLAR HTH Klor Granulat

Du kan med fordel anvende SANIKLAR HTH Klor Granulat til:

 • Chockkloring af badevand efter høj badebelastning og eventuelt store mængder nedbør og derfor nødvendig med ekstra desinficering
 • Daglig kloring såfremt du har høj badebelastning
 • Hurtig desinfektion før sæsonstart
 • Når klorværdi skal hæves hurtigt
 • Behandling af gråligt vand
 • Vi anbefaler til såvel ude- og indendørs pools

Tjek klorværdi i swimmingpool

Klor værdien i en swimmingpool bør ligge mellem 1,0-3,0 mg/l. På vejledningen på SANIKLAR HTH Klor Granulat kan du aflæse hvor meget klor du skal tilsætte for at dit poolvand når en klorværdi mellem 1,0-3,0 mg/l.

I badesæsonen bør du dagligt tjekke kvaliteten af dit badevand. Nedenstående kan du se hvilke værdier dit badevand skal have.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram