fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore
Del på:
MaXXwell BALI udespa
Meget for pengene
maxxwell-bali-udespa
maxxwell-bali-udespa
maxxwell-bali-udespa
maxxwell-bali-udespa
Kabinet farve:
Cover farve:
Finansiering

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell BALI udespa

Meget for pengene

Varenummer: AMC-3115

41.995,00 DKK

“Det helt rigtige køb”, Jens Østergaard
200 x 200 x 92 cm
Luksus og velvære til hele familien
Velisoleret for god driftsøkonomi
Vis finansiering
×
Delbetaling
1.256 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 41.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 1.256 kr. Samlede kreditomkostninger 3.204 kr. Samlet tilbagebetaling 45.199 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 4,94%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell udespa gennem Sparxpres

Læs mere
Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

BALI udespa – luksus og velvære til hele familien

Du behøver ikke en kæmpe spa for at få plads til hele familien eller alle vennerne. Med MaXXwell BALI får du en spa på 200 x 200 cm, som kan rumme hele seks personer. BALI er med andre ord perfekt til den store familie

Her er plads til hele familien eller alle vennerne – valget er dit. BALI kan rumme hele seks personer på sine kun 200 x 200 cm. Der er dermed lagt op til hygge, når spaen sanseligt forkæler kroppen med sine massagedyser og flotte undervandslys med 7 farver. Stemningen er sat for en festlig aften med drinks og højt humør eller blot til en afslappende stund langt fra hverdagens stress og jag.

5 gode grunde til at købe BALI udespa

 1. Lavt energiforbrug – super isolering hele vejen rundt
 2. Plads til hele seks personer
 3. Perfekt til den store familie
 4. Flerfarvet lys med hele 7 farver
 5. Amerikansk BALBOA styring

Alt inklusiv i BALI

Nyd denne perle fra MaXXwell, som er indrettet med plads til hele seks personer. Spaen er udstyret med styring og display fra det kendte Amerikanske mærke, BALBOA. Du får med BALI en driftsikker spa, som sikrer velvære til dig og alle dine nærmeste. Indvendigt i karret finder du Amerikansk Aristech akryl.  Kort sagt får du med MaXXwell BALI masser af spa for pengene, lige ind i din baghave.

All-inclusive

Dette produkt kommer med all-inclusive pakken som bladt andet
indeholder gratis topcover, gratis startpakke samt gratis
opfølgning på købet af dit udespa.

Lysterapi

Forskning i lysterapi er veldokumenteret, og der er forventninger om, at behandling med lys bliver fremtidens medicin. Vi mennesker trives bedst, når vi følger døgnets cyklus for eksponering af naturligt dagslys. I vores industrielle samfund lever og arbejder mange mennesker dog indendørs de fleste af døgnets timer, hvilket forringer vores sundhed og har betydning for, at vi bliver ramt af en række sygdomme. Forskning viser, at lysterapi kan erstatte dagslys såfremt du er forhindret i at få nok dagslys.

Hvidt lysterapi kan aktivere produktionen af serotonin
Mange mennesker bliver ramt af depression. Behandling med hvidt lys er bedst dokumenteret og især anerkendt for sin gode virkning mod depression. I vinterhalvåret, bliver mange mennesker på den nordiske halvkugle ramt af vinterdepression på grund af manglen på lys. Derfor har mennesker som netop lider af vinterdepression gavn af jævnlige eller daglige behandlinger med hvidt lysterapi.Det hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædes-hormonet serotonin og bremser samtidig produktion af søvn-hormonet melatonin. Behandling med hvidt lysterapi bør ske indenfor de første 2 timer efter du er vågnet om morgenen.

Farvet lysterapi
Erfaringer viser, at eksponering med farvet lys ofte har positiv effekt på en vifte af psykiske- og fysiske sygdomme samt på døgnrytme-forstyrrelser i forbindelse med eksempelvis natarbejde. Behandlinger med lysterapi kan således have positiv indvirkning på vores humør, velvære og energidepoter. I samme åndedrag er det vigtigt, at påpege, at lystoner og behandling selvfølgelig skal tilpasses hver enkelt person fordi vi alle har forskellige behov, fysik, psyke og døgnrytme.

Violet lys stimulerer den spirituelle og religiøse tilgang.
Blå lys er beroligende og kan hjælpe på indsovningsproblemer. Blå lys kan også have positiv indvirkning på det motoriske sansesystem samt den taktile sans der også er kendt som berøringssansen. Stimulering med blå lys kan også have positiv indflydelse på vores sociale integration.
Indigo lys er lysnuancer i turkis som kan stimulere vores intuitive tilgang og evne til at fokusere.
Grønt lys stimulerer hjernes synsområde, beroliger og mindsker vrede og aggressiv adfærd og bidrager til emotionel balance.
Gult lys stimulerer nerver og motorik styrker vores empati, hjælper vores sind med at fokusere på lyse og glade tanker, styrker hukommelsen, mindsker søvnløshed, stress og nervøs adfærd.
Orange lys stimulerer vores synsområde og styrker evnen til at opfange og fortolke visuelle billeder. Øger tillige energiniveauet og vores begejstring.
Rødt lys stimulerer krop, sind og blodcirkulation samt forbedrer hørelse, indlæring, koncentration og hukommelse samt mindsker angst, nervøsitet og depression.
Pink lys kan hjælpe med at styrke og forbedre alle 7 sanser, både i forhold til syn-, lugt-, høre-, føle-, krops-, smerte-, smags-, og balancesansen. Pink tilskynder også til optimistisk og positiv adfærd.

Isolering

Grøn wellness i MaXXwell udespa
Med udgangspunkt i Wellmores solide erfaring er MaXXwell udespa udviklet og designet til skandinaver og det nordiske klima med iskolde vintre. Vores klima i Danmark og Skandinavien er svingende, hvilket vi er yderst opmærksomme på i vores produktudvikling og optimering af Wellmores outdoor produkter – og i dette tilfælde vores MaXXwell udespa.

God isolering sikrer lave driftomkostninger

 • Isoleringen er designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter.
  • 3 CM PEF i kabinet. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
  • 3 CM PEF i bunden
  • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
  • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside.
  • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med massiv kerne af PUR-skum
 • ABS bund som sikrer optimal afskærmning til underlaget og isolerer samtidig

Velisolerede og energieffektive udespa med lave driftomkostninger
Det, som er vigtigt for lave driftomkostninger i et udespa og også for komfort både med hensyn til hurtig opvarmning, men også for at holde på varmen; det er isoleringen. Derfor er MaXXwell udespa bygget med energieffektive komponenter samt udstyret med en god isolering, som holder på varmen, minimerer fordampningen og sikrer, at energiforbruget bliver fastholdt på et absolut minimum.

Hvad koster et MaXXwell udespa i strøm
Alle MaXXwell udespa er velisolerede og bygget med energieffektive komponenter.

Strømforbrug til et MaXXwell udespa til 3-6 personer, som bliver benyttet 2-3 gange om ugen koster ca. 6.000 i strøm per år afhængig af karrets størrelse.

Hvis du kun sjældent benytter dit spa, så anbefaler Wellmore at skrue ned for varmen, mellem hver gang du benytter det.

Ejer fortæller om omkostningerne ved et MaxxWell udespa

All Inclusive

Din tilfredshed og glæde ved køb af MaXXwell udespa og MaXXwell svømmespa betyder ALT for Wellmore og derfor er alle 10 nedenstående punkter inkluderet helt gratis,
når du køber et MaXXwell udespa hos Wellmore:


Gratis førsteklasses-isolerende topcover
Et MaXXwell udespa er inklusiv 1 stk. førsteklasses-isolerende skræddersyet topcover bestående af:

 • Vinyl med læderstruktur og vindstop
 • Massiv kerne af PUR-skum.

Gratis startpakke – til sikring af optimal vandkvalitet
Opstartspakke med alt, hvad du skal bruge af plejeprodukter og som sikrer dig rent og klart badevand fra dag et.

Gratis vandafvisende quickguide for problemfrit brug
Ved levering af MaXXwell udespa medfølger gratis vandafvisende quickguide. Du kan med fordel opsætte Wellmore quickguide, så man kan se den, når man sidder i udespaet. Derved kan badende hurtigt og nemt danne sig et overblik over funktioner og hvordan man betjener disse.

Gratis transportcover
For ideel beskyttelse i forbindelse med fragt og transport, er MaXXwell udespa fra Wellmore ekstra emballeret i et transportcover.

Gratis ekstra filter sæt
Alt efter hvilken MaXXwell udespa man køber skal spaen bruge 1 stk filter eller 2 stk filtre. Ved køb af MaXXwell udespa medfølger 2 filter sæt. Det ene filter sæt er placeret i filterhuset herudover medfølger gratis et ekstra filter sæt.
OBS: Filtrene er beskyttet af plastic som skal fjernes for, at udespaets filtering fungerer.


Gratis levering til kantsten (til brofaste steder i DK)
MaXXwell udespa bliver leveret til adressen til første kantsten* på højkant på en palle. Dvs. fortov, indkørsel – eller der, hvor lastbilen må køre og stoppe nærmest muligt din bolig.
* Du har mulighed for at tilkøbe ekstra fragtservices som eksempelvis kranbil, hvis dit udespa skal hejses over en udbygning. Forhør Wellmore nærmere om ekstra fragtservices.
* Ved levering af svømmespa skal påregnes et ekstra fragttillæg.

Få opstartshjælp af Wellmores tekniker
Når Wellmore har leveret dit MaXXwell udespa og du har installeret udespaet og påfyldt det med vand; tilbyder Wellmore opstartshjælp med vejledning i brug af dit udespa – enten pr. mail eller tlf. i hverdage 8-16.00.

Gratis follow-up efter 2-3 måneder
Ca. 2-3 måneder efter købet af dit udespa kontakter Wellmore dig for at høre, om du er tilfreds med dit udespa og er kommet godt i gang med at bruge det. Hvis der dukker problemstillinger eller spørgsmål op, så er Wellmore naturligvis klar til at hjælpe og rådgive – også efter dit køb af MaXXwell udespa.

2 års fuld garanti
Wellmore A/S lever 100% op til købelovens bestemmelser og mere til.

8 års suppleringsgaranti
Wellmore A/S kan fremskaffe reservedele indtil 8 år efter fakturadato.

Specifikationer

Alt nedenstående er inklusiv

 • Mål: 200 x 200 x 92 cm
 • 6 personers velindrettet og rummeligt udespa med:
  • 1 stk ligge- og hvileplads med aftagelig nakkepude
  • 2 stk loungepladser med aftagelig nakkepude
  • 3 stk sidde- og hvilepladser
 • 24 stk massagejets i grå plast
 • Regulerbar massage
 • Styring: Amerikansk Balboa styring og kontrolpanel
 • 1 x 3 HK massagepumpe
 • 1 x 0,35 HK cirkulationspumpe
 • 1 x 3 kW varmelegeme
 • Bund: ABS
 • Vandrensning
  • 1 x papirsfilter
  • 12 V Ozonator. Kemikaliefri vandrensningssystem som omdanner ilt til ozon, som efterfølgende bliver tilsat badevandet. Processen er effektiv til bekæmpelse af bakterier og virus.
 • Selvdrænende rørsystem
 • Terapi LED-lys. Ét stort undervands lys med 7 farver
 • Afløbsstuds I siden af kabinettet – almindelig vandslange kan tilsluttes ved tømning
 • Opbygning: Træ ramme med rustfri stål center ramme
 • Vejrbestandig og gennemfarvet Aristech® akryl forstærket med glasfiber i farven White Marble
 • Gennemfarvet kabinet i vejrbestandig vedligeholdelsesfrit PVC med træstruktur i farven mørkegrå
 • Super isolering:
  • Topcover 70-100 mm I mørk grå inkl. fastgørelses clips (Color 1007# dark grey)
  • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside
  • Kabinet, ramme og bund er isoleret med 3 cm PEF isolering. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
  • Kabinet samt ramme har endvidere et ekstra lag af alu bobleplast isolering.
 • Vægt inklusiv topcover: 315 kg (eksklusiv vand)
 • Pakning: oprejst på siden og beskyttet med transport/regn cover. Leveres på træpalle.
 • Mulighed for tilkøb af Wifi modul kr. 2.995,- (Bemærk – kan kun køre på 2.4 GHz netværk) - Wifi ready

Vejledninger

Vejledning til Bali udespa

Quick-guide til betjening af TP600

Manual-28-27-17-LUX-TP800

Quickguide-til-betjening-af-TP800-MaXXwell-udespa

Videoguides til betjening af TP800 MaXXwell udespa

Referencer

Måske du også er interesseret i...

Andre MaXXwell udespa

MaxxWell udespa

Når du vælger en udendørs spa fra Wellmore, sikrer du dig et spa i topkvalitet i vores eget danske design. Så uanset, om du ønsker et lille udendørs spabad i hjørnet af terrassen eller et stort luksusspa til hele familien, finder du det her. Du finder også alt i tilbehør, så du kan holde dit udespa rent på en miljørigtig og korrekt måde.

Udendørs spa - altid klar til at forkæle din krops sanser
Med et udendørs spabad, har du en wellness løsning som altid står med 38-40 grader varmt vand. Det er derfor hurtigt at smide et par klortabletter i, og så er du ellers kørende og klar til at nyde en time under solen, eller under en stjerneklar nattehimmel. Et udespa kan bruges hele året rundt. Det er både fantastisk at nyde sommeren i spaen, men det varme vand kan også være en befrielse på en råkold november aften, hvor du hygger med vennerne eller familien i din nye spa.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Hvor meget strøm bruger et MaXXwell udespa?

En god tommelfingerregel er mellem 5 – 6.000 kr. årligt i strøm, alt efter størrelse, brug og placering med 38 grader hele året rundt.

Hvad kræver de af strøm?

400V forsikret med 16A. Ved enkelte modeller anbefales det at trække et kabel, så den kan forsyne 2x400V.

Hvor ofte skal vandet skiftes?

Afhængigt af brug, skiftes vandet 3-4 gange om året.

Hvor længe holder et udendørs spabad?

Det er svært at give et entydigt svar, da det handler om brug og pleje. Mange af vores MaXXwell spabade kører stadig efter 10 år.

Kan man bygge et udespa ind i en terrasse?

Et udespa kan sagtens bygges ind i en terrasse, men det er vigtigt, at der er friplads til service mindst 50 cm hele vejen rundt om spaens sider.

Super service

Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale.
Dan Beha

Professionel og serviceminded

Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.
Stig Rafn Hansen

Super oplevelse

Super oplevelse at købe udespa hos Wellmore. 
Proaktive henvendelser og alle aftaler overholdt. 

Kan varmt anbefales.


Thomas Tougaard Nielsen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram