• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
Del på:
MaXXwell TOBAGO LUX
6 personers luksus
Tilbud
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
wellmore
Kar farve:
Kabinet farve:
Cover farve:
Finansiering

Finansier dit køb gennem Sparexpres i f.eks. 48 mdr. til kun


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell TOBAGO LUX

6 personers luksus

Varenummer: YD-27GBB_A2

49.000,00 kr.

“Bedste køb nogensinde”, Ole Olsen
210 x 210 x 84 cm
Komfort og massage i luksusklasse
Ultimativ isolering for god driftsøkonomi
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.151 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 49.000 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.151 kr. Samlede kreditomk. 6.222 kr. Samlet tilbagebetaling 55.222 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 6,15%. Der er fortrydelsesret.
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell udespa gennem Sparxpres

Læs mere
Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

MaXXwell TOBAGO LUX er vores bud til dig, der higer efter wellness på første klasse. Med amerikansk BALBOA styring, sort kabinet og topcover samt ‘perlemor’ akryl er LUX toppen af kransekagen – i både design, komfort og funktion.

Spaen er indrettet med hele 6 pladser og der er derfor god plads til dig og alle dine venner. Indretningen er optimal, massagen er skøn, isolering er i en klasse for sig – og du skal blot læne dig tilbage og nyde den boblende stimuli som TOBAGO sanseligt forkæler dig med.

Kunderne og os hos Wellmore elsker dette veldesignede spa. Dels fordi det passer til de fleste familier og dels fordi mulighederne er mange.

Hver siddeplads har unik massage og loungepladserne er som skabt til ekstra luksus for den trætte ryg, forkælelse af den hårdttrænende sportsudøver eller som særligt privilegie til familiens ældste medlem.

5 grunde til du skal købe maxxwell tobago lux

 • Super dejlige loungesiddepladser med ekstra lægmassage
 • Fantastisk nakkemassage — lindrer hovedpine, nakkesmerter og myoser
 • Liggeplads med ekstra mange massagepunkter som sætter gang i blodcirkulationen
 • Både ozonrens samt UV desinfektion
 • Amerikansk BALBOA styring

All-inclusive

Dette produkt kommer med all-inclusive pakken som bladt andet
indeholder gratis topcover, gratis startpakke samt gratis
opfølgning på købet af dit udespa.

All-inclusive pakken

Massagezoner

På et udespa findes der forskellige typer af massagezoner. Klik på hver enkelt overskrift herunder for læse mere omkring den enkelte hydromassage der findes på hver massageplads i et MaxxWell Tobago lux udespa.

Liggeplads 1: Intens helkropsmassage

Ergonomisk ligge- og hvileplads med intens helkropsmassage fordelt med:

 • Akumassage af nakke med små faste vandstråler
 • Akumassage af skuldre med store faste vandstråler
 • Zonemassage af ryg og læn med roterende vandstråler mod mindre zone
 • Akumassage af lår, læg og fødder med små faste vandstråler.


Sæde 2: Rygmassage

Ergonomisk sidde- og hvileplads med grundig rygmassage og skøn fodmassage. Massagefunktionerne på sæde 2 er fordelt med:

 • Akumassage mod nakke, skuldre og ryg med små faste vandstråler
 • Akumassage af ryg og lænd med stor fast vandstråle
 • Fodmassage med tusindvis af brusende vandbobler som blidt masserer og stimulere dine fødder


Loungeplads 3: Intens helkopsmassage

Ergonomisk sidde- og hvileplads med helkropsmassage og med fokus på dybdegående massage af nakke og læg samt skøn terapimassage af ryg: Massagefunktionerne på sæde 3 er fordelt med:

 • Akumassage af nakke
 • Akumassage af læg med små faste vandstråler
 • Fodmassage med tusindvis af brusende vandbobler som blidt masserer og stimulere dine fødder


Sæde 4: Afspændingsmassage

Ergonomisk sidde- og hvileplads med grundig rygmassage og skøn fodmassage. Ideel wellness efter hydromassage på en af de andre massagepladser i MaXXwell TOBAGO, eller som afspændingsmassage efter cykel- eller løbeture. Massagefunktionerne på sæde 4 er fordelt med:

 • Akumassage mod skuldre, ryg og lænd med faste vandstråler
 • Fodmassage med tusindvis af brusende vandbobler som blidt masserer og stimulere dine fødder


Sæde 5: Intens helkropsmassage

Ergonomisk sidde- og hvileplads med intens helkropsmassage og dybdegående massage af overkroppen. Massagen er fordelt med:

 • Akumassage mod nakke, skuldre og ryg med faste vandstråler
 • Zonemassage mod lænd og bag med roterende vandstråler mod stor zone
 • Blid zonemassage af med roterende vandstråler mod stor zone
 • Akumassage af læg og ankler med små faste vandstråler
 • odmassage med tusindvis af brusende vandbobler som blidt masserer og stimulere dine fødder


Loungeplads 6: Rygmassage med fokus på ryg

Ergonomisk sidde- og hvileplads med grundig rygmassage og skøn fodmassage. Massagefunktionerne på sæde 2 er fordelt med:

 • Akumassage mod nakke, skuldre og ryg med små faste vandstråler
 • Akumassage af ryg og lænd med stor fast vandstråle
 • Fodmassage med tusindvis af brusende vandbobler som blidt masserer og stimulere dine fødder

Lysterapi

Forskning i lysterapi er veldokumenteret, og der er forventninger om, at behandling med lys bliver fremtidens medicin. Vi mennesker trives bedst, når vi følger døgnets cyklus for eksponering af naturligt dagslys. I vores industrielle samfund lever og arbejder mange mennesker dog indendørs de fleste af døgnets timer, hvilket forringer vores sundhed og har betydning for, at vi bliver ramt af en række sygdomme. Forskning viser, at lysterapi kan erstatte dagslys såfremt du er forhindret i at få nok dagslys.

Hvidt lysterapi kan aktivere produktionen af serotonin
Mange mennesker bliver ramt af depression. Behandling med hvidt lys er bedst dokumenteret og især anerkendt for sin gode virkning mod depression. I vinterhalvåret, bliver mange mennesker på den nordiske halvkugle ramt af vinterdepression på grund af manglen på lys. Derfor har mennesker som netop lider af vinterdepression gavn af jævnlige eller daglige behandlinger med hvidt lysterapi.Det hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædes-hormonet serotonin og bremser samtidig produktion af søvn-hormonet melatonin. Behandling med hvidt lysterapi bør ske indenfor de første 2 timer efter du er vågnet om morgenen.

Farvet lysterapi
Erfaringer viser, at eksponering med farvet lys ofte har positiv effekt på en vifte af psykiske- og fysiske sygdomme samt på døgnrytme-forstyrrelser i forbindelse med eksempelvis natarbejde. Behandlinger med lysterapi kan således have positiv indvirkning på vores humør, velvære og energidepoter. I samme åndedrag er det vigtigt, at påpege, at lystoner og behandling selvfølgelig skal tilpasses hver enkelt person fordi vi alle har forskellige behov, fysik, psyke og døgnrytme.

Violet lys stimulerer den spirituelle og religiøse tilgang.
Blå lys er beroligende og kan hjælpe på indsovningsproblemer. Blå lys kan også have positiv indvirkning på det motoriske sansesystem samt den taktile sans der også er kendt som berøringssansen. Stimulering med blå lys kan også have positiv indflydelse på vores sociale integration.
Indigo lys er lysnuancer i turkis som kan stimulere vores intuitive tilgang og evne til at fokusere.
Grønt lys stimulerer hjernes synsområde, beroliger og mindsker vrede og aggressiv adfærd og bidrager til emotionel balance.
Gult lys stimulerer nerver og motorik styrker vores empati, hjælper vores sind med at fokusere på lyse og glade tanker, styrker hukommelsen, mindsker søvnløshed, stress og nervøs adfærd.
Orange lys stimulerer vores synsområde og styrker evnen til at opfange og fortolke visuelle billeder. Øger tillige energiniveauet og vores begejstring.
Rødt lys stimulerer krop, sind og blodcirkulation samt forbedrer hørelse, indlæring, koncentration og hukommelse samt mindsker angst, nervøsitet og depression.
Pink lys kan hjælpe med at styrke og forbedre alle 7 sanser, både i forhold til syn-, lugt-, høre-, føle-, krops-, smerte-, smags-, og balancesansen. Pink tilskynder også til optimistisk og positiv adfærd.

Isolering

Grøn wellness+ i MaXXwell udespa

Med udgangspunkt i Wellmores solide erfaring er MaXXwell udespa udviklet og designet til skandinaver og det nordiske klima med iskolde vintre. Vores klima i Danmark og Skandinavien er svingende, hvilket vi er yderst opmærksomme på i vores produktudvikling og optimering af Wellmores outdoor produkter – og i dette tilfælde vores MaXXwell udespa.

Grøn wellness+ er sublim isolering til det danske klima
Isolering designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter.

  • Vindstop bånd i kabinet, som forhindrer træk under kar
  • 3 CM PEF i kabinet. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
  • 3 CM PEF i bunden
  • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
  • Aluminiums bobleplast isolering i bunden
  • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside
  • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med vindstop og med massiv kerne af PUR-skum
  • ABS bund som sikrer optimal afskærmning til underlaget og isolerer samtidig

Velisolerede og energieffektive udespa med yderst lave driftomkostninger
Det, som er yderst vigtigt for at holde lave driftomkostninger i et udendørs spabad og også for komfort både med hensyn til hurtig opvarmning, men også for at holde på varmen; det er isoleringen. Derfor er MaXXwell udespa med grøn wellness+ bygget med energieffektive komponenter samt udstyret med en fantastisk isolering, som holder på varmen, minimerer fordampningen og sikrer, at energiforbruget bliver fastholdt på et absolut minimum.

Hvad koster et MaXXwell udespa i strøm
Alle MaXXwell udespa er velisolerede og bygget med energieffektive komponenter. Et typisk strømforbrug med grøn wellness+ vil ligge omkring 4-6000 kr årligt i strøm. Dette er dog afhængigt af brug, placering mm. Hvis du kun sjældent benytter dit spa, så anbefaler Wellmore at skrue ned for varmen, mellem hver gang du benytter det.

Video med beskrivelse af ‘Grøn wellenss+’ isolering i MaXXwell LUX udepa

Ejer fortæller om omkostningerne ved et MaxxWell udespa

All Inclusive

Din tilfredshed og glæde ved køb af MaXXwell udespa og MaXXwell svømmespa betyder ALT for Wellmore og derfor er alle 10 nedenstående punkter inkluderet helt gratis,
når du køber et MaXXwell udespa hos Wellmore:


Gratis førsteklasses-isolerende topcover
Et MaXXwell udespa er inklusiv 1 stk. førsteklasses-isolerende skræddersyet topcover bestående af:

 • Vinyl med læderstruktur og vindstop
 • Massiv kerne af PUR-skum.

Gratis startpakke – til sikring af optimal vandkvalitet
Opstartspakke med alt, hvad du skal bruge af plejeprodukter og som sikrer dig rent og klart badevand fra dag et.

Gratis vandafvisende quickguide for problemfrit brug
Ved levering af MaXXwell udespa medfølger gratis vandafvisende quickguide. Du kan med fordel opsætte Wellmore quickguide, så man kan se den, når man sidder i udespaet. Derved kan badende hurtigt og nemt danne sig et overblik over funktioner og hvordan man betjener disse.

Gratis transportcover
For ideel beskyttelse i forbindelse med fragt og transport, er MaXXwell udespa fra Wellmore ekstra emballeret i et transportcover.

Gratis ekstra filter sæt
Alt efter hvilken MaXXwell udespa man køber skal spaen bruge 1 stk filter eller 2 stk filtre. Ved køb af MaXXwell udespa medfølger 2 filter sæt. Det ene filter sæt er placeret i filterhuset herudover medfølger gratis et ekstra filter sæt.
OBS: Filtrene er beskyttet af plastic som skal fjernes for, at udespaets filtering fungerer.

Få opstartshjælp af Wellmores tekniker
Når Wellmore har leveret dit MaXXwell udespa og du har installeret udespaet og påfyldt det med vand; tilbyder Wellmore opstartshjælp med vejledning i brug af dit udespa – enten pr. mail eller tlf. i hverdage 8-16.00.

Gratis follow-up efter 2-3 måneder
Ca. 2-3 måneder efter købet af dit udespa kontakter Wellmore dig for at høre, om du er tilfreds med dit udespa og er kommet godt i gang med at bruge det. Hvis der dukker problemstillinger eller spørgsmål op, så er Wellmore naturligvis klar til at hjælpe og rådgive – også efter dit køb af MaXXwell udespa.

2 års fuld garanti
Wellmore A/S lever 100% op til købelovens bestemmelser og mere til.

8 års suppleringsgaranti
Wellmore A/S kan fremskaffe reservedele indtil 8 år efter fakturadato.

Specifikationer

test
Inkluderer derudover

 • Mål: 210 x 210 x 84 cm
 • 2 x 3 HK massage pumper
 • 0,35 HK cirkulationspumpe
 • 2 x 3 kW varmelegeme
 • Vægt: 340 kg
 • Vandindhold: 1.350 liter

 • 6 personers luksuriøst og rummeligt udespa med
 • 1 stk ligge- og hvileplads med aftagelig nakkepude
 • 2 stk loungepladser med aftagelig nakkepude
 • 3 Sidde- og hvilepladser hvoraf den ene massageplads er med aftagelig nakkepude
 • 49 massagejets
 • Regulerbar massage
 • Ruflet bund og indstigning for at minimere faldulykker
 • Vandrensning
 • Wifi ready
 • UV rens. Alt badevand passere kontinurligt gennem et kammer som bliver belyst med UV-lys. En proces som eliminere bakterier og virus i vandet.
 • 12 V Ozonator. Kemikaliefri vandrensningssystem som omdanner ilt til ozon, som efterfølgende bliver tilsat badevandet. Processen er effektiv til bekæmpelse af bakterier og virus.
 • Selvdrænende rørsystem
 • Bundafløb med udgang igennem kabinet
 • Vandstandssensor

 • Elektronisk temperaturføler
 • Balboa TP800 styring og display
 • Rustfri stålramme
 • Gennemfarvet kabinet i vejrbestandig vedligeholdelsesfrit PVC med træstruktur
 • Vejrbestandig og gennemfarvet Aristech® akryl forstærket med glasfiber.
 • Isolering designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter
 • Vindstop bånd i kabinet, som forhindrer træk under kar
 • 3 CM PEF i kabinet og i bunden. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
 • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
 • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside.
 • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med vindstop og med massiv kerne af PUR-skum
 • ABS bund som sikrer optimal afskærmning til underlaget og isolerer samtidig

Vejledninger

Manual-28-27-17-LUX-TP800

Installationsvejledning MaXXwell TOBAGO LUX

Quickguide-til-betjening-af-TP800-MaXXwell-udespa

Videoguides til betjening af TP800 MaXXwell udespa

Referencer

Måske du også er interesseret i...

Du kunne også være interesseret i...

 • fydende-barfydende-bar

  Flydende spa-bar luksus version

  339,00 kr.
 • Ikke på lagerwellmorewellmore

  Sæde forhøjer

  189,00 kr.
 • Tilbud wellmorewellmore

  Rensepistol til spa-filtre

  175,00 kr.

Andre MaXXwell udespa

MaxxWell udespa

Når du vælger en udendørs spa fra Wellmore, sikrer du dig et spa i topkvalitet i vores eget danske design. Så uanset, om du ønsker et lille udendørs spabad i hjørnet af terrassen eller et stort luksusspa til hele familien, finder du det her. Du finder også alt i tilbehør, så du kan holde dit udespa rent på en miljørigtig og korrekt måde.

Udendørs spa - altid klar til at forkæle din krops sanser
Med et udendørs spabad, har du en wellness løsning som altid står med 38-40 grader varmt vand. Det er derfor hurtigt at smide et par klortabletter i, og så er du ellers kørende og klar til at nyde en time under solen, eller under en stjerneklar nattehimmel. Et udespa kan bruges hele året rundt. Det er både fantastisk at nyde sommeren i spaen, men det varme vand kan også være en befrielse på en råkold november aften, hvor du hygger med vennerne eller familien i din nye spa.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Hvor meget strøm bruger et MaXXwell udespa?

En god tommelfingerregel er mellem 5 – 6.000 kr. årligt i strøm, alt efter størrelse, brug og placering med 38 grader hele året rundt.

Hvad kræver de af strøm?

400V forsikret med 16A. Ved enkelte modeller anbefales det at trække et kabel, så den kan forsyne 2x400V.

Hvor ofte skal vandet skiftes?

Afhængigt af brug, skiftes vandet 3-4 gange om året.

Hvor længe holder et udendørs spabad?

Det er svært at give et entydigt svar, da det handler om brug og pleje. Mange af vores MaXXwell spabade kører stadig efter 10 år.

Kan man bygge et udespa ind i en terrasse?

Et udespa kan sagtens bygges ind i en terrasse, men det er vigtigt, at der er friplads til service mindst 50 cm hele vejen rundt om spaens sider.

Super service

Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale.
Dan Beha

Professionel og serviceminded

Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.
Stig Rafn Hansen

Super oplevelse

Super oplevelse at købe udespa hos Wellmore. 
Proaktive henvendelser og alle aftaler overholdt. 

Kan varmt anbefales.


Thomas Tougaard Nielsen

Du kunne også være interesseret i...

 • Tilbud wellmorewellmore

  Rensepistol til spa-filtre

  175,00 kr.
 • Ikke på lagerwellmorewellmore

  Sæde forhøjer

  189,00 kr.
 • fydende-barfydende-bar

  Flydende spa-bar luksus version

  339,00 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram