• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
pH-Plus – 5 kg
Har du brug for at hæve din pH-værdi i badevandet? Med pH-Plus har du mulighed for at hæve pH-værdien i dit badevand, hvis uheldet skulle være ude og din pH-værdi er for lav.
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

pH-Plus – 5 kg

259,00 kr.

Forventet levering 1-2 dage

Finansiering
Finansiering fra ##MONTHLY_PAYMENTS## kr./md.
Læs mere
Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

Har du brug for at hæve din pH-værdi i badevandet?

Med pH-Plus har du mulighed for at hæve pH-værdien i dit badevand, hvis uheldet skulle være ude og din pH-værdi er for lav.

Perfekt pool og badevand er optimalt ved en pH-værdi, som ligger imellem 7,0 - 7,4. I dette interval er vandet svagt basisk, hvorfor du også her får mest gavn af din klortilsætning.

I hvilket tilfælde skal jeg bruge pH-Plus?

Ligger dit badevand på en pH-værdi under 7,0 skal pH plus tilsættes, for at øge pH-værdien til at være imellem 7,0 - 7,4.

Fremgangsmåde:

 1. Mål din pH-værdi med en pooltester / teststrips. er pH-værdien, som nævnt, under 7,0 tilføres pH-plus, for at hæve pH-værdien
 2. Tilsæt cirka 80 gram = 1 DL pH-plus pr 10 m 
 3. Fordel den anbefalede mængde af granulat ud over den overflade, som er størst mulig - her især med det fokus at ramme hvor poolen er dybest. Dermed undgår du risikoen for blegning af lineren i din swimmingpool eller spa
 4. Din cirkulationspumpe skal køre både under tilsætningen af granulatet, og igen efter tilsætningen af det
 5. Efter ca. 15 min. kan den eventuelle virkning igen kontrolleres ved en ny pH-måling. Er værdien stadig under 7,0 gentages proceduren

Følger du ovenstående skridt, skulle du gerne nå en pH-værdi som ligger i det optimale interval mellem 7,0 - 7,4. God fornøjelse.

pH-Plus fås også i en 1 kg. granulat bøtte, som egner sig bedst til udendørs spabad. Køb produktet her>>

Opbevaring:

Denne bøtte med Ph Plus kræver opbevaring i et tørt og ventileret lokale, med en almindelig rumtemperatur, som dog ikke må overstige 35 grader.

Bemærk: Husk altid at brug det medfølgende bæger til dosering. Brug det aldrig til andet formål, end tilsætning af pH-Plus i badevandet. Der må ikke bades i vandet, samtidig med dosering af granulatet.

Har du brug for flere gode råd og vejledning? Kontakt os gerne, eller læs vores guide til rengøring af udendørs spa her.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram