• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore
MaXXwell NARVIK udendørs IR sauna
Eksklusiv sauna med både near, middle og far infrarød
maxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-sauna
maxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-sauna
maxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-sauna
maxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-sauna
maxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-sauna
maxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-sauna
Finansiering

Finansier dit køb med f.eks. 1.935 kr./md i 36 mdr.


Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for
yderligere info om dette produkt.

MaXXwell NARVIK udendørs IR sauna

Eksklusiv sauna med både near, middle og far infrarød

Varenummer: RSIR1500C

53.995,00 kr.

150 x 195 x 210 cm
Høj effekt og lav elektromagnetisk stråling (EMF)
Ionizer som sikrer ren luft i kabinen
Delbetaling
1.335 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 53.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.335 kr. Samlede kreditomk. 10.044 kr. Samlet tilbagebetaling 64.039 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 8,97%. Der er fortrydelsesret.
Finansiering

Finansier dit køb af MaXXwell infrarød sauna gennem Sparxpres.

Kontakt

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere info om dette produkt.

Kontakt os

Beskrivelse

En infrarød sauna er velvære og sundhed for både krop og sjæl. Med Wellmores nyudviklede MaXXwell NARVIK får du mulighed for at tage velværen med ud i baghaven. MaXXwell NARVIK – Wellmores fantastiske fuldspektrum-infrarøde udendørs saunanyhed. 

5 gode grunde til at vælge NARVIK udendørs infrarød sauna

 • Høj max effekt på hele 3560 watt
 • Er lavet til udendørs brug – til udeliv og outdoor wellness
 • Terapilys
 • Leveres samlet – du slipper derfor for bøvlet selv
 • Bluetooth afspiller, så du kan høre din yndlingsmusik eller -podcast

Infrarød sauna – det bedste til dig og din krop

Med en infrarød sauna får du det bedste for din krop og sjæl. Ikke alene er varmen dejlig og behagelig, men den har også en masse gavnlige virkninger for din krop. Går du og døjer med ondt i nakken, vintertræthed, stive led eller andre former for skavanker, så kan en infrarød sauna måske være sagen for dig. I denne sauna fra MaXXwell har vi samlet det bedste fra den infrarøde verden i full spectrum, som spænder over; near, middle og far infrared. På godt dansk: en optimal kombination af de forskellige infrarøde saunatyper, samlet i én. Du er derfor sikret en effektiv og hurtigt opvarmende sauna, født til udendørs brug.

Træ er natur:

Træ er et naturmateriale, der arbejder under forskellige fugt og temperaturforhold.

Træet kan i tørre perioder trække sig sammen således, at der opstår revner. Dette er helt naturligt og forventeligt. Når træet bliver fugtigt igen, skal der være plads til, at det kan udvide sig.

Der kan naturligt forekomme knaster i træet og træet vil i fer & not kunne trække sig sammen og udvide sig.

OBS: Udefrakommende vand kan trække op i træet og give skjolder. Dette har ingen betydning for funktionen af produktet.

Er drømmen en udendørs wellnessoase?

Drømmer du også om udeliv og outdoor wellness? Vi danskere afsøger nemlig i højere grad end tidligere muligheder for overnatning, badning og ophold i naturen. For vi har brug for åndehuller: naturlige momentummer, der kan tjene som modpol til hverdagens pulserende og strukturerede liv. Derfor søger flere mod simple living og outdoor living. En mere minimalistisk livsstil, hvor man fjerner sig fra uønsket støj og fokuserer på det vigtigste: Det enkle, det naturlige og det nære.

Måske rummer din have allerede et lækkert shelter, hvor sommernætterne nydes. Eller måske har du et hjørne i haven, som kunne være oplagt at etablere en rustik wellnessoase på? En udendørs infrarød sauna er en investering – en investering i kvalitetstid, sundhedsfremme og velvære. Og drømmer du stort – om mulighed for både badning og helsefremmende svedeture, inden natten tilbringes i det fri; så er det oplagt at se nærmere vores vildmarksbade eller udespabade. Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp til at få skabt din udendørs wellnessoase.

Specifikationer

MaXXwell NARVIK udendørs IR sauna leveres som følger:

 • Samlet udendørs tønde-sauna med full spectrum heaters
 • Ceder træ
 • Mål:
  • 150
  • 195
  • 210
 • 3560 Watt
 • Sorte tag-shingles
 • Indvendigt display
 • Stål-håndtag (inde og ude)
 • Bluetooth + højtalere
 • 1 x rygstøtte
 • Flerfarvet LED terapilys
 • Bænk med plads til 2-3 personer
 • Tøndebånd

 

Mål: 150x195x210
Watt: 3560
Lys: Terapilys
Bluetooth: Ja
Højtalere: Ja
Ekstra: Rygstøtte
Kabinen er bygget i træ af Canadisk Hemlock som fremstår lys og stort set uden knaster. Eftersom træ er et naturmateriale, vil det arbejde ved skiftende temperaturer, hvorfor kabinens vægge er opbygget i profiler, så træets brædder arbejder bedst muligt mellem hinanden. Der kan dog forekomme revner i træets åreretning, hvilket er helt naturligt og ikke giver anledning til reklamation

Vejledninger

Betjenings-og-installationsmanual-MaXXwell-NARVIK-udendørs-IR-1

Måske er du også interesseret i...

Infrarøde løsninger – en god investering

Infrarød Wellness er god investering i helbredet og kan være med til at forebygge forskellige skavanker og sygdomme. I sammenligning med vores nabolande, har vi tidligere i Danmark ikke helt i samme omfang erhvervet os wellnessprodukter til boligen og i sommerhuset. Men infrarøde wellnessprodukter af god kvalitet vinder større og større indpas herhjemme – og dét med god grund. 

En infrarød sauna er let og bekvem at integrere i sin bolig – ingen særlige foranstaltninger – blot en ledig stikkontakt og 1-2 m2 gulvplads! Nydelse og sundhed i én samlet løsning! Infrarøde terapi- og velværeprodukter af god kvalitet kan ved Wellmore fås til meget fordelagtige priser og det er derfor en god investering – både økonomisk og helbredsmæssigt.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Har du brug for hjælp?

Du kan altid komme i kontakt med en medarbejder fra Wellmore på alle hverdage mellem 8.00 - 16.00 på telefon eller mail.
75 55 17 00
post@wellmore.dk

Har alle jeres saunaer lav EMF?

Alle vores saunaer på nær HIMALAYA og FUJI har lav EMF.

Hvad kræver de af strøm?

Alle vores saunaer kræver almindelig 230V – de kan derfor nemt samles og sættes i eksempelvis soveværelset eller kontoret.

Må saunaerne stå udendørs?

Vores IR saunaer må ikke stå udendørs. Vi anbefaler tørt og isoleret, gerne stuetemperatur. NARVIK er vores udendørs infrarøde sauna.

Er de nemme at samle?

Saunaerne er meget nemme at samle. De kommer i sider, top, bund og diverse som bænk osv. Det tager typisk mellem 45 minutter til 1 ½ time at samle en sauna.

Hvad er en infrarød sauna god for?

En infrarød sauna er god for mange ting. Helt essentielt er det, at det er godt for muskler og led, da varmen trænger ind og arbejder op til 3-4 cm ind under huden. Infrarød varmeterapi har bl.a. en afstressende, udrensende og smertelindrende effekt.

Hvordan adskiller en infrarød sauna sig fra en traditionel sauna?

Temperaturen i en infrarød sauna er typisk mellem 45-60°C modsat 80-100°C i en traditionel sauna. En infrarød sauna er hverken fugtig eller varm og er af den grund et oplagt alternativ, hvis man har det svært med høje temperaturer og fugtig luft.

Serviceminded firma

Er helt igennem et serviceminded firma, de har en behandling af kunder som er enormt seriøst. Du føler dig velkommen og de ved hvad de taler om. 
De bedste anbefalinger herfra.


Michael Søndergaard

Fed oplevelse

Købt en Infrarød sauna MaXXwell NIMBA. God rådgivning inden køb over nettet og meget tilfredsstillende levering. 
Let at samle (jeg anbefaler 3 voksne da den er ret stor) og meget flot produkt. Men prikken over "i-et" var en lille ting der skulle fikses - og oplevelse af super kundeservice og hurtig opfølgning efter levering.
Lars M.

Super service

Har handlet en del hos wellmore og  servicen er helt i top.
Der er levering som aftalt og god vejledning i deres produkter.

Thomas Bech

You may also like…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
databasephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram