☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Tilbud

MaXXwell SANTORINI udespa – Udstillingsmodel

Varenummer: ak-120sgg_a2

32.900,00 kr.

OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

Læs mere
200 x 125 x 72 cm
Antal personer: 3
Jets: 24
Ultimativ isolering for god driftsøkonomi

Ikke på lager

Yderligere information

200 x 125 x 72 cm
Antal personer: 3
1 siddepladser
2 liggeplads(er)
Tørvægt: 220 kg
Liter: 900
Jets: 24
Varmelegeme: 1 X 3 kW
Massagepumpe: 1 x 3 HK
Filtersystem
Ozonrens
UV-rens
LX Cirkulationspumpe: 250 w
El-tilslutning: 3 x 16 A (400V)
Flerfarvet LED
Amerikansk BALBOA TP600 styring
Wifi ready
Vejrbestandig, gennemfarvet og forstærket ARISTECH® akrylkar
Kan ses i showroom
Vægt 220 kg
Størrelse 200 × 125 × 72 cm
Brand

MaXXwell

MaXXwell SANTORINI udespa – skøn 3’er til den lille familie

Udstillingsmodel
OBS: SKAL SES INDEN KØB + GARANTI IFLG. KØBELOVEN, SKAL AFHENTES.

MaXXwell Santorini udespa – wellness til den lille familie eller til individualisten, der ikke vil gå på kompromis.

Leder du efter et mindre udespa? Et udespa til den lille terrasse eller den lille familie – eller måske som en herlig wellnessløsning alene til DIG? Alle har brug for forkælelse og egenomsorg – og med en spa som MaXXwell SANTORINI får du samme velkendte Wellmore-kvalitet i både komponenter og isolering, men i et fysisk mindre kar. En kompakt, energirigtig wellnessløsning med blot 900 liter vand. De løbende driftsomkostninger er derfor også reduceret i forhold til de store kar på 1500 liter vand.

MaXXwell SANTORINI er med sine 200 x 125 cm en spa, der kan finde plads på de fleste danske terrasser – ja, sågar altaner. SANTORINI har plads til 3 voksne og er supergodt indrettet med to loungepladser og en siddeplads. Men trods spaens kompakte størrelse, rummer den hele 24 massagedyser, strategisk placeret til at forkæle kroppens ømme punkter. Og dét endda året rundt, for en udespa står altid opvarmet – klar til at forkæle, klar til at yde omsorg til arbejdstrætte kroppe. Med spaens LED-undervandslys kan du understrege spabadets æstetiske udtryk og sende associationer mod sydens aftenbelyste pools. God badning!

Loungeplads for de lange

Trods spaens kompakte og pladsbesparende ydermål, er der stadig god plads indvendigt i spaen. I spaens liggeplads er der masser af plads at boltre sig på, og selv folk på 190 cm kan ligge med udstrakte ben.

MaXXwell SANTORINI – Et pladsbesparende udespa MaXX nydelsesværdi.

4 gode grunde til du skal købe MaXXwell SANTORINI

 • Fantastisk isolering sikrer lave driftsomkostninger
 • Vandbesparende grundet dens størrelse – kun 900 L
 • Fylder ikke meget på terrassen med sine 200 x 125 cm
 • Amerikansk BALBOA styring og display

Perfekt til den lille familie, parret eller til individualisten, der ikke vil gå på kompromis med forkælelsesgraden.

All-inclusive

Dette produkt kommer med all-inclusive pakken som blandt andet indeholder gratis topcover, gratis startpakke samt gratis opfølgning på købet af dit udespa.

Med udgangspunkt i WellMores solide erfaring er MaXXwell udespa udviklet og designet til skandinaver og det nordiske klima med iskolde vintre. Vores klima i Danmark og Skandinavien er svingende, hvilket vi er yderst opmærksomme på i vores produktudvikling og optimering af WellMores outdoor produkter – og i dette tilfælde vores MaXXwell udespa. – God isolering sikrer lave driftsomkostninger

 • Isoleringen er designet til det nordiske klima og til at kunne modstå selv den hårdeste vinter.
  • 3 CM PEF i kabinet. PEF = Letvægts skummateriale i høj densitet, baseret på polyethylen-skum. Polyethynol-skum er et varme- og kulde isolerende materiale, som kan bruges til termisk isolering. PEF skum har en høj isolerings-evne og suger ikke fugt.
  • 3 CM PEF i bunden
  • Aluminiums bobleplast isolering i kabinet
  • Fuldisoleret med massiv PUR-skum på karrets underside.
  • Kraftig skræddersyet isolerende topcover og sikkerhedsoverdækning med massiv kerne af PUR-skum
 • ABS bund som sikrer optimal afskærmning til underlaget og isolerer samtidig

Velisolerede og energieffektive udespa med lave driftsomkostninger
Det, som er vigtigt for lave driftsomkostninger i et udespa og også for komfort både med hensyn til hurtig opvarmning, men også for at holde på varmen; det er isoleringen. Derfor er MaXXwell udespa bygget med energieffektive komponenter samt udstyret med en god isolering, som holder på varmen, minimerer fordampningen og sikrer, at energiforbruget bliver fastholdt på et absolut minimum.

Ejer fortæller om omkostningerne ved et MaXXwell udespa

Din tilfredshed og glæde ved køb af en MaXXwell udespa betyder ALT for WellMore og derfor er alle nedenstående punkter inkluderet helt gratis,
når du køber en MaXXwell udespa hos WellMore:

Gratis førsteklasses-isolerende topcover
Et MaXXwell udespa er inklusiv 1 stk. førsteklasses-isolerende skræddersyet topcover bestående af:

 • Vinyl med læderstruktur og vindstop
 • Massiv kerne af PUR-skum.

Gratis startpakke – til sikring af optimal vandkvalitet
Opstartspakke med alt, hvad du skal bruge af plejeprodukter og som sikrer dig rent og klart badevand fra dag et.

Gratis vandafvisende quickguide for problemfrit brug
Ved levering af MaXXwell udespa medfølger gratis vandafvisende quickguide. Du kan med fordel opsætte WellMore quickguide, så man kan se den, når man sidder i udespaen. Derved kan badende hurtigt og nemt danne sig et overblik over funktioner og hvordan man betjener disse.

Gratis transportcover
For ideel beskyttelse i forbindelse med fragt og transport, er MaXXwell udespa fra WellMore ekstra emballeret i et transportcover.

Gratis ekstra filter sæt
Alt efter hvilken MaXXwell udespa man køber skal spaen bruge 1 stk filter eller 2 stk filtre. Ved køb af MaXXwell udespa medfølger 2 filter sæt. Det ene filter sæt er placeret i filterhuset herudover medfølger gratis et ekstra filter sæt.
OBS: Filtrene er beskyttet af plastik som skal fjernes for, at udespaets filtering fungerer.

Få opstartshjælp af WellMores tekniker
Når WellMore har leveret dit MaXXwell udespa og du har installeret udespaen og påfyldt det med vand; tilbyder WellMore opstartshjælp med vejledning i brug af dit udespa – enten pr. mail eller tlf. i hverdage 8-16.00.

Gratis follow-up efter 2-3 måneder
Ca. 2-3 måneder efter købet af dit udespa kontakter WellMore dig for at høre, om du er tilfreds med dit udespa og er kommet godt i gang med at bruge det. Hvis der dukker problemstillinger eller spørgsmål op, så er WellMore naturligvis klar til at hjælpe og rådgive – også efter dit køb af MaXXwell udespa.

2 års fuld garanti
WellMore A/S lever 100% op til købelovens bestemmelser og mere til.

8 års suppleringsgaranti
WellMore A/S kan fremskaffe reservedele indtil 8 år efter fakturadato.

Installationsvejledning MaXXwell SANTORINI

Vejledning til AMC udespa TP600

Quick-guide-til-betjening-af-AMC-udespa

Videoguides til betjening af TP600 MaXXwell udespa

Download produktark

Du kunne også være interesseret i...

Udendørs spabad

Når du vælger en udendørs spa fra WellMore, sikrer du dig et spa i topkvalitet. Så uanset, om du ønsker et lille udendørs spabad i hjørnet af terrassen eller et stort luksusspa til hele familien, finder du det her. Du finder også alt i tilbehør, så du kan holde dit udespa rent på en miljørigtig og korrekt måde.

Med et udendørs spabad, har du en wellness løsning som altid står med 38-40 grader varmt vand. Det er derfor hurtigt at smide et par klortabletter i, og så er du ellers kørende og klar til at nyde en time under solen, eller under en stjerneklar nattehimmel. Et udespa kan bruges hele året rundt. Det er både fantastisk at nyde sommeren i spaen, men det varme vand kan også være en befrielse på en råkold november aften, hvor du hygger med vennerne eller familien i dit nye spa.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet vores svar på de mest stillede spørgsmål til udespa. Har du andre, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. Det skal være trygt at handle hos Wellmore.

Hvor meget strøm bruger et MaXXwell udespa?

En MaXXwell SAMOA på 225 x 225 cm med bimåler monteret, er på 365 dage målt til: 3.750 kWh på et helt år. Spaen har stået med 38 grader hele året, brugt cirka hver anden dag og skiftet vand 3-4 gange på et år.
Strømforbruget afhænger dog altid meget af størrelse på spa, vind og vejrforhold og forbrug af dig som spa-ejer.

Hvad kræver de af strøm?

400V forsikret med 16A. Ved enkelte modeller anbefales det at trække et kabel, så den kan forsyne 2x400V.

Hvor ofte skal vandet skiftes?

Afhængigt af brug, skiftes vandet 3-4 gange om året.

Hvor længe holder et udendørs spabad?

Det er svært at give et entydigt svar, da det handler om brug og pleje. Mange af vores MaXXwell spabade kører stadig efter 10 år.

Kan man bygge et udespa ind i en terrasse?

Et udespa kan sagtens bygges ind i en terrasse, men det er vigtigt, at der er friplads til service mindst 50 cm hele vejen rundt om spaens sider.

Super service

Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale.

Dan Beha

Professionel og serviceminded

Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.

Stig Rafn Hansen

Super oplevelse

Super oplevelse at købe udespa hos Wellmore.
Proaktive henvendelser og alle aftaler overholdt.

Kan varmt anbefales.

Thomas Tougaard Nielsen