☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Magi under åben himmel


Drømmer du om Outdoor Living og Outdoor Wellness? Udeliv er populært – og popularitetskurven er fortsat opadgående. Vi danskere afsøger nemlig i højere grad end tidligere muligheder for overnatning, badning og ophold i naturen. For alle mennesker har brug for åndehuller: naturlige momentummer, der kan tjene som modpol til vores pulserende, strukturerede hverdag. Flere og flere danskere søger derfor mod simple living og outdoor living. En mere minimalistisk livsstil, hvor man fjerner sig fra uønsket støj og fokuserer på det vigtigste: Det enkle, det naturlige og det nære.

Oversigt over Wellmore’s kvalitetsprodukter til Simple Living og Outdoor Wellness?

Wellness til simple living

Tendenserne kan også spores i vores valg af indretning af hjemmet. Vi rydder op og skiller os af med unødvendigt “støj” og køber hellere lidt, men godt.

Hos Wellmore mærker vi også disse strømninger. En stadig stigende del af vores kunder søger wellnessprodukter, der matcher dénne minimalistiske livsstil.

Wellness er nemlig populær som kilde til nydelse, nærhed og øget livskvalitet. Men valget af wellnessprodukter ønsker vi skal afspejle den minimalistiske livsstil. De kunder søger derfor wellnessprodukter, der kan forene gode oplevelser for kroppen i produkter med et mere oprindeligt og naturligt udtryk. Lækkert og rustikt. Enkelt og godt. Og her er særligt vildmarksbadet og vildmarkssaunaen oplagt at se nærmere på: Produkter, der føles som træ, produkter, der dufter af træ… produkter af træ.

Eksempel på vildmarksliv

Se video med MaXXwell LAPLAND Vildmarksbad placeret i tilknytning til en attraktiv ferielejlighed med udsigt Lillebælt ved Hejlsminde. Ferielejligheden = kan til orientering lejes her.

Rustik velværeoase på egen matrikel

Offentlige shelterpladser melder i perioder “alt udsolgt” – og der etableres fortsat flere og flere pladser rundt om i landet. Mange familier har endvidere ført trenden hjem i egen have, så sommerhalvårets nætter kan tilbringes med uendelig himmelhøjde og plads til de helt store tanker.

Måske rummer din have allerede et lækkert shelter, hvor sommernætterne nydes. Eller måske har du et hjørne i haven, som kunne være oplagt at etablere en rustik wellnessoase på. Når man ønsker at integrere wellness på egen matrikel, skal man træffe beslutning om, hvilken vej, man skal gå. Er drømmen en luksuriøs 6-personeres udespa med alt i “dikkedarer”? Eller ønsker man – for cirka samme pris – at etablere en rustik, men mere komplet wellnessoase, hvor man både kan nyde badning i vildmarkskar, helsevarme i udesauna og afsluttende overnatning under åben himmel? Etableringsprisen for de to scenarier er nær den samme – så hvilken wellnessdrøm er du mest forelsket i?

Ved Wellmore sælger vi dog ikke shelters, men derimod lækre vildmarksbade og udesaunaer. Vildmarks-wellness til simple outdoor living, der ligger fuldstændigt i tråd med den føromtalte minimalistiske livsstil. Og er du lidt snild på fingrene, er der penge at spare, når din rustikke wellnessoase skal etableres. Selvom dit eventuelle shelter skal indkøbes andetsteds, så ved vi, at de – i lighed med vores saml-selv-vildmarksbad – kan erhverves i saml-selv-udgaver. Så for de håndværksmæssigt kyndige – som gerne yder, før de nyder – er der derfor ekstra penge at spare.

Hvis dit ønske udelukkende er centreret om at få et “bad” i haven – så er der absolut penge at spare ved at vælge et vildmarksbad fremfor et udespabad. Et vildmarksbad er et udebadekar uden bobler og dikkedarer, men med brændefyret-opvarmet vand, der roligt omslutter kroppen. Et vildmarksbad er derfor et meget prisvenligt wellnesstilbud, som hurtigt og let kan integreres i din have: Et nordisk wellnessislæt, perfekt til nordisk klima og nordisk flora. Her kræves ingen sydlandsk atmosfære med palmer og orangetræer, nej med et rustikt vildmarksbad er selv Vesterhavets vilde hybenbuske og græssletter en perfekt grøn beplantningskulisse.

Et vildmarksbad hjælper dig derfor til at holde fokus på det essentielle. Om stille nydelse! Om at fjerne unødigt støj fra hverdagen og blot være til – alene eller sammen med dem, du har kær. Et vildmarksbad er et oplagt valg, hvis du vil sikre dig de optimale rammer for rolige badeoplevelser under åben himmel og med plads til nærhed og sansemæssig nydelse af højeste kaliber.

Rent træ eller inderkåbe af plast eller glasfiber?

Vi har ovenfor sat tingene lidt på spidsen ved at skrive vildmarksbad versus udespa. For begrebet vildmarkskar kan gradbøjes lidt. Fra karret i rent træ – dvs. vildmarksbadet i sit helt oprindelige udtryk – til de lidt mere luksuriøse udgaver med indsats af plast eller glasfiber. At vælge et vildmarkskar med indsats af plast eller glasfiber har visse fordele. Dels gør det karret mere rengøringsvenligt med de glatte fine overflader og dels kan et vildmarkskar med indsats tåle at stå uden vand i kortere perioder uden, at karret af den grund bliver utæt – modsat et kar i rent træ. Til kunder, der ønsker at købe et vildmarkskar til deres udlejningshus, anbefaler vi altid at erhverve et kar med indsats. Når der er flere brugere om badet, er det langt at foretrække et kar med eksempelvis glasfiberindsats, som letter rengøringen betragteligt og derfor fremstår indbydende og lækkert i mange år.

Udendørs sauna

Ønsker du muligheden for nydelsesmæssige svedestunder i egen have – altså svedeture, der ikke er forårsaget af tungt havearbejde, men kommer fra en forkælende saunaovn eller som i vores saunanyhed fra fullspectrum infrarød varmeterapi 😉 ?

Så vend blikket mod vores sortiment af lækre udesaunaer – også kaldet finsk sauna eller vildmarkssauna. Tænk at kunne svede alle dagens bekymringer ud i en opvarmet indbydende trækabine og endda på egen matrikel! Ingen fællesstunder med fremmede folk i den lokale svømmehal. Kun helsefremmende kvalitetsstunder alene eller sammen med dine udvalgte.

Bemærk endvidere, at samtlige af vores udesaunaer – både IR og varmsovnssaunaer – er beregnet til udendørs brug. De leveres derfor samlet – et professionelt samlet produkt klar til brug.

Personliggør din vildmarksoase

Vores vildmarkssaunaer leveres alle i ubehandlet træ – du har derfor alle muligheder for at personliggøre din sauna til netop dit havemiljø. Skal saunaen blot olieres og dermed fremstå med det naturlige træudtryk eller skal den males, så den indgår æstetisk smukt med havens øvrige træværk? Det kan være en fordel at gennemtænke hele sin wellnessoase, inden man påbegynder etableringen. På den måde kan træværket ved både vildmarkskarret og vildmarkssaunaen fremstå ensartet og indbydende side om side i din personlige outdoor wellnessoase.

Wellmore er klar til at hjælpe

Har du brug for assistance til at indkredse, hvilke wellnessprodukter, der bedst matcher dine behov? Vi er altid klar på at hjælpe og giver også gerne en guidet tur rundt i vores udstilling i Egtved ved Kolding. Kontakt os gerne for en aftale eller kig forbi i butikkens åbningstid – vi glæder os til at hjælpe dig videre i din outdoor-wellnessdrøm.