☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

SKAL DET VÆRE DIT SOMMERHUS GÆSTERNE VÆLGER?

Din filtrering gav desværre ingen produktresultater.

Prøv at justér dine filtre eller giv os et kald på 75 55 17 00 så hjælper vi dig gerne med at finde det du søger.

Mvh,
Wellmore

Gør din sommerhusudlejning mere attraktiv med WellMore Wellness

Optimer din sommerhusudlejning med WellMore Wellness

 • Øg indtjening pr. uge
 • Øg udlejningsfrekvensen
 • Brugervenlige og energieffektive produkter
 • Øg interessen og værdien for dit sommerhus
 • Forlæng sæsonen – Wellness er dejligt året rundt

Specialudviklede wellnessprodukter og tilbehør

Udespa, sauna eller vildmarksbad – der skal så lidt til at gøre det ekstra lækkert for dine gæster. Vores wellnessprodukter er udviklet i samarbejde med udlejningsbureauer. Robuste, energi- og driftsøkonomiske produkter, der sikrer høj komfort og brugervenlighed for gæsterne og kræver minimalt tilsyn af dig eller dit udlejningsbureau. Win-Win – også når du selv skal bruge ferieboligen!

WellMores produkter sikrer både udlejer og lejer

 • Produkter beregnet til hyppigt brug året rundt
 • Nem at rengøre/vedligeholde
 • 2 års produktgaranti
 • 8 års suppleringsgaranti på reservedele
 • Uforglemmelige oplevelser

Samarbejdspartnere, der allerede benytter WellMores produkter:

Wellnessprodukter til dit udlejningssommerhus øger indtjeningen

At integrere wellnesselementer i dit udlejningssommerhus er en kæmpe gevinst for lejerne – og en investering, der giver glade kunder. Og glade kunder er som bekendt gode kunder, som vender tilbage år efter år eller anbefaler dit hus til andre.

Stillet op mod sommerhuse uden wellnessprodukter som spa, infrarød sauna, vildmarksbad eller badekar, er en sommerhusudlejning, der inkluderer en eller flere af disse wellnesstilbud, langt mere attraktiv. Dit sommerhus vil nyde større interesse fra ferietrængende turister og kunder, der søger en afslappende get-away af kortere eller længere varighed. At integrere forkælende wellnessprodukter i sommerhuset øger sandsynligheden for, at dit sommerhus udlejes flere uger om året og, at tilfredsheden med opholdet i dit sommerhus, er højere. En udvidet udlejningssæson og øget indtjening pr. uge – dét er elementer, der kan smitte positivt af på din bundlinje.

Du vil også opleve, at dit sommerhus bliver prioriteret højere af dit udlejningsbureau, da de er interesserede i at give den bedste oplevelse til deres gæster og derfor matcher dit sommerhus med kategorier, der er populære. Og så sker der vel heller intet ved, at kunder på udlejningsbureauets bookningsside kan se, at de skal være tidligt ude, hvis de vil have mulighed for at nyde hydromassage og infrarød saunavarme i netop dine rammer.

Sommerhusudlejning med komfort og luksus i topklasse

En god investering er vigtig for dit sommerhus og selvfølgelig din pengepung. Når du køber et WellMore spa eller sauna, er du sikret høj kvalitet i din investering, både i holdbarhed, materialer, funktionalitet, energiforbrug, luksus og afslapningsgrad. Vi er med dig hele vejen i processen – fra førsalgsrådgivning til rådgivning omkring placering og med helt konkrete dokumentanvisninger – til både lejerne af huset omkring brugen af produktet –  men også til dig og dit udlejningsbureau, som har adgang til teknikken bag. Faktisk er der ikke nogen steder, vi slækker på kvaliteten af vores produkter. Tværtimod. Vores wellnessprodukter udviklet til udlejningshuse er en solid investering – til glæde for gæsterne, men bestemt også til du og familien, de uger på året, hvor huset står til jeres disposition.

Når du køber et af vores produkter, er du sikret, at det møder dine ønsker og drømme på bedst mulige måde. Vi har ikke en lang række nødvendige tillægskøb, som fordyrer din købsproces. For ved WellMore vægter vi, at du er klar til start, når du har modtaget og installeret dit nye produkt. Alt andet ville da også være unfair, når man nu netop har kastet sig ud i projekt øget livskvalitet gennem rigelige mængder wellness.

Derfor er blandt andet vores udespa, swimspa og minipools født med skræddersyet topcover – ikke et, der mod en merpris skal opkvalificeres til en bedre isoleret model. Men netop dét præcise og optimalt isolerede cover, der bedst danner vacuum med dit produkt.

Vi kalder det WellMore all inclusive.

Skulle det senere vise sig, at du får lyst til at udvide udstyrspakken med en flydende bar, vandtætte spillekort eller en smart filterrenser eller trænger til at få suppleret klortabletbeholdningen op, så er vi naturligvis gerne behjælpelige med det.

Energieffektive og brugervenlige wellnessprodukter

Selvom du vil se en lille forøgelse af el- og vandforbrug i dit sommerhus, vil det ikke have en negativ effekt på din indtjening fra sommerhuset. WellMores wellnessprodukter er så energieffektive, at der tilføjes færre omkostninger fra wellnessproduktet, end indtjening fra forøget udlejningsfrekvens. Det er en overskudsforretning!

Vores produkter er udviklet brugervenligt og giver derfor brugerne nem adgang til forkælelse og afslapning. Desuden er vedligeholdelse og rengøring af produkterne nemt for dig at videreformidle til udlejningsbureau og gæster, så du undgår at skulle forbi og tjekke op, når huset har været udlejet.

Vores brede sortiment af wellnessprodukter sikrer, at du altid finder den størrelse udespaindespa eller infrarød sauna, der passer til dine behov og rammerne i dit sommerhus. Alle produkter er udviklet og produceret til at være robuste og beregnet til hyppigt brug hele året – og netop i dansk klima. Og naturligvis har vi 2 års produktgaranti, men stiller derudover også 8 års suppleringsgaranti på reservedele. Det betyder, at vores produkter ikke er ‘døgnfluer’, men stabile driftsøkonomiske produkter, hvor vi sikrer at kunne skaffe dig reservedele til eksempelvis dit udespa op til 8 år efter købet.

Har du spørgsmål til produkterne, leveringstid eller er du interesseret i at købe? – Så giv os et kald! Vi står klar til at besvare lige præcis dine spørgsmål og sikre, at du får de helt rigtige produkter til dit udlejningshus.

  Skriv direkte til os

  Fantastisk service

  Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
  Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

  Bo Grandahl

  Super service

  Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale

  Dan Beha

  Professionel og serviceminded

  Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.

  Stig Rafn Hansen