• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

FAQ – typiske spørgsmål og svar

Hvad er garantien?

Wellmore A/S lever 100% op til købelovens bestemmelser og mere til. Ved køb hos Wellmore A/S har du som minimum 2 års garanti på samtlige vore produkter. Hvis der er undtagelser fra denne regel vil det fremgå MEGET tydeligt.

8 års suppleringsgaranti på evt. reservedele hører med. Wellmore A/S har egen serviceafdeling som kører over hele landet.
Dette er din garanti. Også efter købet.

Leveres varen fragtfrit?

På langt de fleste badprodukter, hvor varen koster over 1000,- kr. leveres varen fragtfrit til din adresse. Hvis der er undtagelser for dette, fremgår dette på det enkelte produkt. Her vil der stå “Pris er ab lager”, hvilket betyder at kunden betaler fragten.

Hvordan er forløbet i betalingen?

Hvis en vare reserveres til senere levering, fremsendes en ordrebekræftelse samt en faktura på depositum som er 25% af fakturabeløbet. Når denne faktura er betalt er reservationen gyldig. Ca. 14 dage før levering fremsendes en endelig faktura.
Denne faktura skal være betalt senest 3 hverdage før levering. Wellmore A/S bankkonto vil fremgå tydeligt af fakturaen.
Hvis en vare ønskes leveret med det samme, fremsendes en faktura. Når denne er registreret betalt, fremsendes varen samme dag eller efter aftale med kunden.
Varen kan også sendes pr. efterkrav. Efterkravsgebyr på 150,- kr. opkræves af fragtmanden.

Hvordan er leveringstiden?

På langt de fleste produkter er Wellmore A/S lagerførende. Det er målet, at der kan leveres fra dag til dag. Dog kan der grundet stor efterspørgsel være en kortere leveringstid på enkelte produkter.

Hvad koster det af få Wellmore A/S til at opsætte Kabinen eller Spabadet?

En færdig opsætning som inkluderer: levering, samling og sealing, tilkobling til eksisterende installationer, test og gennemgang med kunden, koster 3.500,- i hele Danmark undtagen ikke brofaste øer. Priserne er incl. moms, kørsel og evt. bropenge (dette er IKKE gældende for vores udespa og spa til indbygning).

Hvad er prisen hvis jeg ønsker leveret senere?

Wellmores prispolitik er således, at på alle varer som ordres låses prisen fast.
Det er din garanti for, at der ikke kommer prisstigninger eller yderligere omkostninger på den vare som du har bestilt.
Dette gælder også special tilbud. Dog kan der være begrænsninger i tidshorisonten på disse produkter.

Kan man selv montere kabinen/spabadet eller varme anlægget?

Som udgangspunkt kan en “handyman” selv montere kabinen/spabadet. Der medfølger monteringsmanualer som beskriver fremgangsmåden punkt til punkt. Brug altid god tid til montagen.
Er man i tvivl, er det en god idé at vælge Wellmores “Welldone” koncept. Det giver en god sikkerhed for, at man får et produkt som lever op til forventningerne, og et brugbart og godt produkt i mange år frem.
Vi kan også stærkt anbefale, at man vælger sin lokale VVS’er.

Hvordan skal mine installationer være?

Rekvirer installations vejledning på dit ønskede produkt fra din forhandler eller fra Wellmore A/S. Der findes klargørings manualer til alle produkter i det brede Wellmore sortiment.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram