☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

sauna-5

SAUNA


Sauna

Wellness og natur i skøn forening med en sauna fra WellMore

Er du til ‘vildmark’, natur og wellness? Så bør du se nærmere på WellMores vildmarkssaunaer. Vi fører både stående og liggende saunaer i vores sortiment. Funktionelt er der ikke den store forskel, oftest handler det om smag og stil og den omgivende natur på din matrikel. Lad dig inspirere af vores sortiment og informationer om sauna, etablering mv. nederst på denne side.

Vildmarksbad og sauna – en ægte wellnessoase

Skal du rigtig ud at investere, kan du med fordel kombinere både sauna og vildmarksbad. Så kan du holde en gedigen “herreaften” først i vildmarksbadets varme vand for derefter at hoppe en tur i saunaen. Alternativt kan vores populære koldtvandskar give en gysende god/ endorfinudløsende kontrast til den efterfølgende saunaforkælelse. En del af vores kunder vælger den løsning til ‘vinterbadning’ på egen matrikel, hvis ikke man bor i umiddelbar nærhed af Danmarks kystlinje.

Skab helhed i haven – gør din sauna personlig

WellMores udendørssauna-modeller bliver leveret i råt træ/ ulakeret. Det betyder, at du kan vælge dén olie eller maling, du ønsker. På den måde kan du personalisere saunaen, så den matcher resten af husets farver, din stil og det omkringliggende miljø i haven. Nogle søger et minimalistisk og ensartet look, hvor træværket males sort og fuldender de sorte shingles på taget. Andre søger et mere naturligt udtryk med klar træbeskyttelse – måske med brun bejdse for at fremme træets naturlige look og komplimentere den omgivende natur.

Du kan læse meget mere om sammensætningen af en wellnessoase med vildmarksbadkoldtvandskar og sauna i blogindlægget: “magi under åben himmel”

Hiv endelig fat i os for en uforpligtende snak eller få gode råd til etablering af dit kommende projekt.

Kontakt os her.

Vi glæder os til at se eller høre fra dig.

5 gode råd til etablering af din nye sauna

 • Placer saunaen på fliser eller træterrasse. Saunaen kræver en jævn og stabil overflade, som er dimensioneret til at kunne bære vægten af saunaen
 • Tænk placering af saunaen ind i miljø med resten af haven. Placerer du den bagerst i haven, så sørg evt. for en flisegang ned til saunaen
 • Skab miljø omkring din sauna, evt. en trællebænk eller blomsterkasser
 • Vælger du en model med elektrisk ovn, så tænk på, at ledningen til ovnen evt. skal kunne skjules under fliserne eller lignende
 • Tænk på sigt et vildmarksbad ind i projektet, så nydelsen optimeres med kombinationen af vand- og saunawellness