• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Sauna

Wellness og natur i skøn forening med en sauna fra WellMore

Er du til ‘vildmark’, natur og wellness? Så bør du se nærmere på WellMores vildmarkssaunaer. Vi fører både stående og liggende saunaer i vores sortiment. Funktionelt er der ikke den store forskel, oftest handler det om smag og stil og den omgivende natur på din matrikel. Lad dig inspirere af vores sortiment og informationer om sauna, etablering mv. nederst på denne side.
Vi fik super god vejledning i vores køb af vildmarkssauna og vildmarksbad.
Der var altid tid til en snak om de produkter vi kiggede på - og endte med at købe - og der var altid et venligt svar på vores spørgsmål efter vi havde fået vores varer leveret.

Helle Duus
Filtrer på:

Viser alle 3 resultater

 • MaXXwell-Vildmarkssauna-NORDEN.jpwellmoregMaXXwell-Vildmarkssauna-NORDEN-1.jpg

  MaXXwell NORDEN vildmarkssauna

  4-5 personer
  Ø 200 cm
  Harvia ovn
  39.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • maxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-saunamaxxwell-narvik-udendoers-Infraroed-sauna

  MaXXwell NARVIK udendørs IR sauna

  2-3 personer
  150 x 195 x 210 cm
  Udendørs IR-sauna
  53.995,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • Saunasten

  195,00 kr.

Vildmarksbad og sauna – en ægte wellnessoase

Skal du rigtig ud at investere, kan du med fordel kombinere både sauna og vildmarksbad. Så kan du holde en gedigen “herreaften” først i vildmarksbadets varme vand for derefter at hoppe en tur i saunaen. Alternativt kan vores populære koldtvandskar give en gysende god/ endorfinudløsende kontrast til den efterfølgende saunaforkælelse. En del af vores kunder vælger den løsning til 'vinterbadning' på egen matrikel, hvis ikke man bor i umiddelbar nærhed af Danmarks kystlinje.

Skab helhed i haven – gør din sauna personlig

WellMores udendørssauna-modeller bliver leveret i råt træ/ ulakeret - med undtagelse af Cubemodellen. Det betyder, at du kan vælge dén olie eller maling, du ønsker. På den måde kan du personalisere saunaen, så den matcher resten af husets farver, din stil og det omkringliggende miljø i haven. Nogle søger et minimalistisk og ensartet look, hvor træværket males sort og fuldender de sorte shingles på taget. Andre søger et mere naturligt udtryk med klar træbeskyttelse - måske med brun bejdse for at fremme træets naturlige look og komplimentere den omgivende natur.

Du kan læse meget mere om sammensætningen af en wellnessoase med vildmarksbad, koldtvandskar og sauna i blogindlægget: "magi under åben himmel" 

Hiv endelig fat i os for en uforpligtende snak eller få gode råd til etablering af dit kommende projekt.

Kontakt os her.

Vi glæder os til at se eller høre fra dig. 

5 gode råd til etablering af din nye sauna

Placer saunaen på fliser eller træterrasse. Saunaen kræver en jævn og stabil overflade, som er dimensioneret til at kunne bære vægten af saunaen
Tænk placering af saunaen ind i miljø med resten af haven. Placerer du den bagerst i haven, så sørg evt. for en flisegang ned til saunaen
Skab miljø omkring din sauna, evt. en trællebænk eller blomsterkasser
Vælger du en model med elektrisk ovn, så tænk på, at ledningen til ovnen evt. skal kunne skjules under fliserne eller lignende
Tænk på sigt et vildmarksbad ind i projektet, så nydelsen optimeres med kombinationen af vand- og saunawellness

Seneste blog indlæg om udendørs saunaer

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

Læs mere
Egenomsorg – Passer du godt nok på dig selv?

Nothing in nature blooms all year… Hvornår har du sidst taget dig et seriøst pusterum og tilladt dig selv NYDELSE og NÆRVÆR?

Læs mere
Udespa fra Wellmore – en wellnessløsning, der forkæler år efter år 

“Der har aldrig været noget med spaen, ikke engang små ting. Efter 15 år, blev vi nødt til at udskifte nakkestøtterne, det er kun pga. alm slitage, samtidig valgte vi at få et nyt cover.  Det er imponerende at der stadig findes dele til en spa, der ikke er i produktion”  Den slags kundetilbagemeldinger varmer helt ind […]

Læs mere
Læs flere indlæg om udendørs saunaer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram