☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

udendoers-pool-3

UDENDØRS POOL

Udendørs swimmingpool

– Stærke, solide og æstetiske swimmingpools fra WellMore

Vi glæder os til at hjælpe dig med etableringen af din drømmebadeoase.

Drøm stort og tænk højt. Lad WellMore hjælpe dig med valg af materialer af din kommende swimmingpool, så du får den løsning, der passer til dine ønsker og behov og til de udendørs rammer for poolen.

Swimmingpool tilpasset dine behov

Vælger du en swimmingpool fra WellMore, kan du få en pool i lige præcis dén form og i de mål, du ønsker. Vi er leveringsdygtige i poolløsninger, der passer til enhver have og enhver pengepung.

Overvejer du at etablere swimmingpool og vil du gerne vide mere om WellMores pool-typer og løsninger?

Vi står klar til, at hjælpe dig med lige præcis dit pool-projekt. Kontakt os gerne inden dit besøg, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Vi glæder os til at høre fra dig.

OBS: Vi er ikke lagerførende i enkelt-dele til pools. Hvorfor vi desværre ikke kan hjælpe med anskaffelse, montering og vejledning til selvbyg. – Tjek gerne en onlineshop for køb af enkeltdele.

Vi må desværre melde alt udsolgt på Sjælland og Øerne i 2024. 

Kontakt

Charlotte Pedersen

Mail: [email protected]

WellMore hovednummer

Tlf: +45 75 55 17 00

Pool proces – et langvarigt valg

Overvejelse

Størrelse på poolen? Type, model, design, indhold til teknik mv. Herunder afsætning i haven samt fremtidig samlet indretning af miljøet omkring poolen.

Tilbud

Indhentning af tilbud hos WellMore A/S eventuelt med besøg hjemme hos jer selv for indretning og dialog om muligheder, hensyn, løsninger og etablering.

Etablering

Udgravning og entreprenørarbejde i samarbejde med jeres egen eller henviste entreprenør.

Levering

Leveringsdato, montering af den tilhørende teknik, vejledning til brug samt opstart af poolen.

Reetablering

Etablering af terrasser, miljø og inventar omkring poolen.

Aflevering

Introduktion ved opstart, brug af poolen, vejledning til drift i forbindelse med brug.

Flere veje at gå…
for drømmen at nå

En udendørs swimmingpool kan laves på flere måder. Den konstruktion, der med fordel kan bruges, afhænger af de betingelser, poolen skal konstrueres under. I overvejelserne kan indgå:

 • Placering i forhold til eksempelvis andre bygninger eller terrasse
 • Grundvandshøjde
 • Tilkørsels- og arbejdsforhold
 • Størrelse og facon på pool
 • Medbyg

Privat udendørs poolprojekt Sydjylland

I det sydjyske har familien designet dette flotte udemiljø i et område med begrænset plads og unik udsigt. Wellmore A/S har inden opstart af projektet rådgivet og vejledt til korrekt valg af pool-model, overdækning, størrelse, samt det tekniske indhold, så projektet i helheden blev som kunden ønskede sig.
Det endte ud i en Sandwich Pool i hvid, med indbygget lamelcover, samt tilhørende tekniske løsninger.
Et projekt i særklasse.

Privat indendørs poolprojekt

For familien Hansen blev pooldrømmen til virkelighed. Se billedgalleri af det flotte indendørs poolprojekt, hvor tilbygningen af et poolhus gav familien Hansens klassiske 1950’er landhus et formidabelt brugs-, socialt og stilmæssigt løft. Deres hjem er således blevet en eftertragtet oase for familie og venner med mulighed for motion og skøn samvær.

Privat udendørs poolprojekt Vejle

Nær Vejle, i et nybygget område har vi i foråret leveret denne Sandwich pool i sandfarven.
Wellmore A/S har inden opstart af projektet rådgivet og vejledt til korrekt valg af pool-model, overdækning, størrelse, samt det tekniske indhold, så projektet i helheden blev som kunden ønskede sig.
Det endte ud i en Sandwich Pool, med drivhuscover, samt tilhørende tekniske løsninger i eget opbygget teknikskur. Et projekt der tilgodeser de danske forhold og familiens behov.

Sommerhus muret poolprojekt

I forbindelse etablering af et udlejningssommerhus I Blåvand har Wellmore A/S leveret alle tekniske løsninger, samt spa til indendørs pool område.
Poolen er muret op, hvor bund og sider er beklædt i klinker, men en eksklusiv overgang fra lav til dyb ende.
Et projekt hvor oplevelsen for lejeren er højsæde.

Privat udendørs poolprojekt Nordfyn

I sommeren 2020 etablerede vi i samarbejde med dygtige entreprenører dette projekt.
Poolen er muret op i funderblokke, hvorefter teknik og en eksklusiv hvid liner er monteret.
De tekniske dele er er monteret i familiens specialproduceret teknikhus, som er vel integreret i miljøet nær poolen. Et fuldendt projekt, med flotte detaljer og elegant materialevalg.

Sommerhus sandwich poolprojekt

I forbindelse etablering af et udlejningssommerhus I Blåvand har Wellmore A/S leveret denne sandwich pool i sandfarven.
Poolen bliver placeret først i byggeriets fase, hvorefter øvrige bygninger etableres. Slutligt tilkobles de tekniske dele, hvorefter det er klar til brug.
Poolen indgår i et eksklusivt miljø hvor vores indendørs spa også er indtænkt.
Et udlejningsprojekt i særklasse.

Privat udendørs poolprojekt – Århus

Hos en familie i det nordlige Aarhus leverede vi denne flotte Sandwich Pool, i farven ”sand”.
I et tæt samarbejde med køberens anlægsgartner er projektet indrettet og designet efter kundens ønsker. Det til sammen har skabt et flot og brugbart miljø til glæde for familien mange år i fremtiden.

Privat udendørs/indendørs poolprojekt – Kolding

I et samarbejde med vores kunde i Kolding og deres entreprenør, er dette flotte projekt blevet realiseret i foråret 2021.
Med flotte detaljer inde som ude er projektet etableret med et gennemført design. Poolen kan bruges året rundt og hvor de udendørs miljøer er medtænkt i projektet, således at inde og ude, samarbejder, året rundt.
Vi er glade for at have været med til at få dette projekt realiseret, og at det tilgodeser familiens behov mange år i fremtiden.

Privat udendørs poolprojekt – Midtjylland

I naturskønne omgivelser i Midtjylland, har vi i sommeren 2021 været en del af dette projekt.
Det var for kunden vigtigt at udsigten til naturen ikke blev skæmmet unødigt og at pool-miljøet blev integreret naturligt med øvrige omgivelser.
Med et nedgravet område til poolens placering, opbygning af siddepladser på siden af poolen, og et skjul til coveret, er alle hensyn muliggjort.

Privat udendørs poolprojekt – Fyn

I foråret 2021 har vi etableret denne eksklusive pool i Odense. Poolen er designet med en siddebænk på den smalle side kombineret med en trappe til nedgang. 
Området er etableret i et eksklusivt miljø, hvor hensynet til det nordiske miljø er medtænkt – Herunder et farvevalg af pool i grå, som giver vandet et mørkt eksklusivt look.
Som overdækning har kunden valgt det flotte LEIA cover i antracitgrå, som passer ind i de øverige omgivelser. 

Vi er stolte over at være valgt som leverandør til dette projekt og resultatet af det endelige projekt taler for sig selv. 

Sommerhus poolprojekt Fyn

I efteråret 2020 har vi på Fyn opført denne flotte 10m pool. Her er der kræset for detaljen og brugervenlighed.
Bandt andet har man mulighed for både at påkører et indbygget lamelcover og drivhuscover som giver enorm fleksibilitet i brugsperioden.
Et unikt projekt som vi hos Wellmore er stolte af at have været en del af.

Privat swimmingpool projekt – Fyn

Arkitekttegnet udbygning af privat sommerhus hvor Wellmore har leveret og etableret den integrerede swimmingpool. Opgaven var at forene ude- og indeliv så det farve- og stilmæssigt matchede omgivelserne diskret og naturligt.

Familien havde endvidere en drøm om egen swimmingpool med mulighed for daglige svømmeture og meditativ hygge ved et bassin. Det var derfor var oplagt at få en pool integreret i forbindelse med udbygningen. Poolen består af en PP-pool med svømmetræner og en integreret automatisk lamelcover.

Privat udendørs poolprojekt Vejle

Swimmingpool kundegalleri. Se billeder af privat poolprojekt etableret udendørs med udsigt ud til marker ved Vejle.

Privat pool og wellnessprojekt i Horsens

Familien Jensen er netop flyttet i deres nybyggede drømmehus. På denne matrikel er deres fremtid – mange år ud i fremtiden og glæder sig over at alt er nyt og muligheden for at bruge deres fritid på aktiviteter som styrker deres sundhed og velvære. Netop derfor har familien Jensen valgt at investere i udendørs wellness med udespa og en swimmingpool hvor de både kan motionere og slappe af alene, som familie men også sammen med vennerne.

Forskønnelse af hjemmet

Overvejer du at investere i en pool, er du garanteret mange forskellige former for aktivitet:

 • Motion: Styrk kroppen og få fornyet energi med en svømmetur morgen eller aften.
 • Leg og glæde: En vandkamp eller en tur på rutsjebanen er et hit i poolen.
 • Afstressning: Lad krop og tanker falde til ro i eller ved poolens klare, rolige vand.
 • Pool-party: Den perfekte ramme for en fest på lune sommeraftener.