fbpx
        • Solid brancheerfaring
        • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
          • Mer end 15 års brancheerfaring.
          • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
          • Showroom i Egtved og Ringsted.
        • Montering & service
        • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
          • Egen serviceafdeling.
          • Få hjælp til montering og opstart.
          • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
        • Gratis levering
        • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
          • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
          • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende

Persondatapolitik

Denne politik, om behandling af personoplysninger, beskriver, hvordan WELLMORE A/S indsamler og behandler oplysninger om dig, når du kommunikerer eller indgår aftaler med os.

Vores ydelser er rettet mod både privatpersoner og erhvervsdrivende.

Hvis du kontakter os som privatperson, vil der ske en behandling af dine oplysninger i henhold til denne politik. De oplysninger, vi behandler i relation til erhvervsdrivende, er primært om den virksomhed, du repræsenterer.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du giver til os. Vi indhenter ikke oplysninger om dig fra andre.

Vi er dataansvarlig for de personoplysninger, vi behandler.

Hvilke personoplysninger behandler vi og med hvilket formål?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve og beder om markedsføringsmateriale, indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og dit samtykke. Formålet er at kunne sende nyhedsbreve om vores produkter til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og f.

Når du bestiller en ydelse, modtager et tilbud fra os, stiller spørgsmål eller kommunikerer med os i øvrigt, indsamler vi oplysninger om dit navn, evt. hvilken virksomhed, du repræsenterer, telefonnummer, mailadresse og oplysninger om, hvilke ydelser, du bestiller. Formålet med denne behandling er, at vi kan levere aftalte ydelser og for i øvrigt at kunne opfylde den aftale, vi har indgået med dig/den virksomhed, du repræsenterer. Retsgrundlaget for behandlingen er at kunne opfylde aftalen og levere de ydelser, der er bestilt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b eller f.

Når du repræsenterer en leverandør, indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mail, telefonnummer, hvilken virksomhed, du repræsenterer, samt andre oplysninger, som du selv vælger at give os. Formålet med behandlingen er at kunne kommunikere med dig, herunder på mail og telefon i tilknytning til opgaver, som du, eller den virksomhed, du repræsenterer, udfører for os som leverandør. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Når du er kontaktperson for en virksomhed, der er kunde hos os, indsamler vi oplysninger om dit navn, din e-mail, dit telefonnummer, hvilken virksomhed du repræsenterer, samt andre oplysninger, som du selv vælger at give os. Formålet med behandlingen er at kunne kommunikere med dig, og yde dig og den virksomhed, du repræsenterer, den bedst mulige service samt give os forudsætningerne for at kunne tilbyde den virksomhed, du repræsenterer, relevant information. Vi benytter endvidere disse oplysninger til at kontakte dig eller den virksomhed, du repræsenterer, om din tilfredshed med vores ydelser og/eller til at sende dig information om samme eller tilsvarende ydelser, som vi vurderer, kan have din eller din virksomheds interesse. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Når du besøger vores hjemmeside www.wellmore.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Det er fx oplysninger om din IP-adresse, hvilken type browser, du bruger, hvilke sider du besøger, hvilke links du aktiverer og generelt, hvordan du anvender og navigerer på siden. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktioner samt at kunne registrere, bl.a. hvor lang tid besøgende er på hjemmesiden og for at kunne vise dig relevant information. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Hvis du søger en stilling hos os, gemmer vi de oplysninger, du har skrevet i din ansøgning og bilagene i op til 6 måneder. Formålet er, at vi kan kontakte dig, hvis vi indenfor det næste ½ år har en stilling, som dine kvalifikationer passer til. Retsgrundlaget for behandlingen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Personoplysningerne opbevares ukrypteret og sendes ukrypteret over internettet.

Vi har indgået aftale med databehandlere om visse drifts- og it-sikkerhedsmæssige opgaver. Opbevaring af oplysningerne hos vores eksterne samarbejdspartnere (databehandlere) er undergivet de samme regler som os og der er indgået databehandleraftaler med databehandlerne, der skal sikre, at dine oplysninger behandles ordentligt og efter reglerne.

Sletning af personoplysninger

Som udgangspunkt gemmes oplysninger i 5 år. Dette sker bl.a. for at opfylde reglerne om regnskabsmateriale.

Oplysningerne vil dog blive gemt i længere tid, hvis vi har en legitim interesse i at opbevare oplysningerne i en længere periode, hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaringen er nødvendig for, at vi opfylder lovkrav.

Oplysninger i forbindelse med salg opbevares i 12 år af hensyn til reservedelsbestilling.

Dine rettigheder

Indsigtsret: Du kan anmode os om at oplyse, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, til hvilket formål og hvem vi evt. videregiver oplysninger til. Du kan få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du skal i den forbindelse dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Berigtigelse: Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Sletning: I visse tilfælde har du ret til at få alle eller nogle af dine personoplysninger slettet af os, fx. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Tilbagekalde samtykke: Du kan tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder i forbindelse med registrering på venteliste.

Klage: Du kan klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte os:

WELLMORE A/S, Tybovej 3, 6040 Egtved tlf: 75551700, post@wellmore.dk

Ændringer i persondatapolitikken

Hvis vi ændrer persondatapolitikken, vil den nye version være tilgængelig på hjemmesiden. Du kan læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside – www.datatilsynet.dk.

Juni 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram