☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

ekstra-kraftig-inde-pool-2

EKSTRA KRAFTIG INDENDØRS POOL

X-stærk og kraftig indendørs swimmingpool

En ekstra kraftig indendørs swimmingpool åbner muligheden for at holde sommerferie hjemme og at invitere familie og venner til samvær og hygge i og ved poolen. Med din egen pool kan du få rigtigt mange gode timer med familien – og har du børn – eller børnebørn – vil de helt sikkert elske at have adgang til en svømmetur.

Vejledning om X-stærk og færdig PP sandwich pool

Fordelene ved en Sandwich-pool er, at den kommer færdig fra fabrikken i de mål, man ønsker og klargjort til det udstyr, der er bestilt. En sandwich-pool er meget kraftig i konstruktionen og leveres med støttetårne hele vejen rundt. Dette gør sandwichpool særdeles velegnet til områder, hvor grundvand kan stå højt.

Sandwich-konstruktionen er lavet af PP-plader, der er svejst sammen med lameller imellem. Det giver en meget stærk konstruktion med luft i hulrummene. Denne luft giver ”termoeffekt”. Poolen kan evt. isoleres ekstra ved at påsætte styroporplader.

PP materialet er godt til det nordiske klima, da det tåler både frost og solens UV-stråling. Det er slidstærkt og let at vedligeholde. Det er miljørigtigt og sågar godkendt til fødevarer. Alt i alt meget værdi for pengene.

Sandwich pool kan fås med skimmer eller som overløbspool.

Garanti på X-stærk og kraftig swimmingpool

WellMore giver 10 års garanti på alle svejsninger i poolen, når konstruktionen/understøtningen af poolens bund og sider er opbygget efter medfølgende anvisninger.

Sådan er processen for at etablere en PP sandwich pool

 • Der graves ud i passende størrelse og bunden stabiliseres
 • Der støbes bund
 • Poolen leveres, den kan evt. isoleres ekstra
 • Den sættes ned på bunden og fastgøres i denne med bolte
 • Der trækkes slanger mm. Til poolteknik
 • Pool fyldes op på sider med sand.

Der lægges kantsten og terrasse. Så er der klar til badning….

Swimmingpool tilpasset dine behov

Vælger du en swimmingpool fra WellMore, kan du få en pool i lige præcis dén form og i de mål, du ønsker. Vi er leveringsdygtige i poolløsninger, der passer til enhver have og enhver pengepung.

Overvejer du at etablere swimmingpool og vil du gerne vide mere om WellMores pool-typer og løsninger?

Vi står klar til, at hjælpe dig med lige præcis dit pool-projekt. Kontakt os gerne inden dit besøg, så vi kan give dig den bedst mulige rådgivning. Vi glæder os til at høre fra dig.

OBS: Vi er ikke lagerførende i enkelt-dele til pools. Hvorfor vi desværre ikke kan hjælpe med anskaffelse, montering og vejledning til selvbyg. – Tjek gerne en onlineshop for køb af enkeltdele.

Vi må desværre melde alt udsolgt på Sjælland og Øerne i 2024. 

Kontakt

Charlotte Pedersen

Mail: [email protected]

WellMore hovednummer

Tlf: +45 75 55 17 00

Kontakt

…eller udfyld og send nedenstående kontaktformular

  Skriv direkte til os

  Pool proces – et langvarigt valg

  Overvejelse

  Størrelse på poolen? Type, model, design, indhold til teknik mv. Herunder afsætning i haven samt fremtidig samlet indretning af miljøet omkring poolen.

  Tilbud

  Indhentning af tilbud hos Wellmore A/S eventuelt med besøg hjemme hos jer selv for indretning og dialog om muligheder, hensyn, løsninger og etablering.

  Etablering

  Udgravning og entreprenørarbejde i samarbejde med jeres egen eller henviste entreprenør.

  Levering

  Leveringsdato, montering af den tilhørende teknik, vejledning til brug samt opstart af poolen.

  Reetablering

  Etablering af terrasser, miljø og inventar omkring poolen.

  Aflevering

  Introduktion ved opstart, brug af poolen, vejledning til drift i forbindelse med brug.