☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Find din perfekte indespa

Få hjælp til at finde din nye indendørs spa

Lad os hjælpe dig med at finde den indendørs spa, som passer bedst til dig, og dine behov. Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig.

Hvor stor må din nye indendørs spa være?

indespa-3

INDENDØRS SPA

Din filtrering gav desværre ingen produktresultater.

Prøv at justér dine filtre eller giv os et kald på 75 55 17 00 så hjælper vi dig gerne med at finde det du søger.

Mvh,
Wellmore

Indendørs spa fra WellMore

Etabler wellness i hverdagen med en indendørs spa. Et spabad kan være et godt alternativ til drømmene om et spaophold i en travl hverdag.

Hos WellMore finder du spabade med plads til op til seks personer. Så uanset om du bor alene, har en stor familie eller et sommerhus, der skal have et luksuriøst præg, så har vi et indendørs spa til dig. Vi matcher alle behov.

Bor du alene, kan vi tilbyde flere forskellige løsninger. Det er nemlig muligt at have en indendørs spa på et lille badeværelse. Alle vores én-personers spabade er lavet i massiv sanitetsakryl med et stel af rustfrit stål i den kendte MaXXwell-kvalitet. Du får et indendørs spa i et stilrent look med nordisk design, som passer perfekt ind på et moderne, minimalistisk badeværelse.

Afslapning efter arbejde eller i weekenden

Vil du have plads til familien og vennerne, har vi spaløsninger med plads til op til seks personer. På den måde får du en unik mulighed for at stresse helt af i hverdagen med en indendørs spa. Du kan også få et lille afbræk fra børnene ved at lade dem lege i boblerne.

Du kan se alle vores forskellige spaløsninger i vores showroom i Egtved eller læse meget mere om dem her på vores hjemmeside. Der er også fri fragt på alle forsendelser.

Derfor skal du købe en indendørs spa hos WellMore

 • Dansk designede spabade med nordisk stil og masser af massagejets
 • Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer en behagelig oplevelse
 • WellMore kører 2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele

Vi har den perfekte spa til dit hjem eller sommerhus

Uanset om du leder efter udendørs spa, indendørs spa eller svømmespa, så har vi det hele til dig.

Hos WellMore sælger vi et stort udvalg af spa til alle dine behov og præferencer.

Så uanset om din terrasse trænger til en luksuriøs opgradering i form af en udendørs spa, eller om dit badeværelse skal fungere som dit personlige spaophold med en lækker indendørs spa, så har vi alle løsningerne her på siden.

Fordelene ved at have sin egen spa

Ordet spa stammer fra det latinske udtryk “Sanus per Aquam”, og betyder sundhed gennem vand.

Der er en masse fordele ved at have sin egen spa, og du får et lille udvalg af dem her:

 • Reduceret stressniveau, og forøget afslapning i dit hjem
 • Perfekt og afslappende massage fra din spas vanddyser
 • Unikt og hyggeligt samlingspunkt for familie og venner
 • Spaoplevelse, som kan benyttes hele året rundt, uanset om det er en indendørs eller udendørs spa
 • Hold spaoplevelsen i hjemmet og undgå at skulle betale mange penge for spaophold

Det eneste der mangler nu er, at vi i fællesskab finder dig den helt perfekte spa til dit hjem.

Vejledning til spabad

Uanset hvor langt du er med at købe dit nye spabad, vil der altid melde sig spørgsmål før, under og efter købet. Hos WellMore er vi meget opmærksomme på, at du ikke alene får drømme-wellness-produktet, men også at du kommer afsted fra butikken med al den viden og service, du behøver.

Nedenfor finder du et par ofte stillede spørgsmål – vores erfaring er, at svarene altid er en stor, hjælpende hånd til processen for at købe spabad.

Hvorfor overveje et spabad til hjemmet?

Et spabad til hjemmet tilbyder en luksuriøs og afslappende oplevelse, der kan hjælpe med at reducere stress, lindre muskelsmerter og generelt forbedre dit velvære. Det er også et ideelt sted at tilbringe kvalitetstid med din familie og venner.

Hvad er de sundhedsmæssige fordele ved et spabad?

Spabade kan hjælpe med at reducere stress, forbedre blodcirkulationen, mindske muskelsmerter og hjælpe med at lindre søvnløshed. De er også ideelle til afslapning og selvforkælelse.

Er der måder at gøre mit spabad mere energieffektivt på?

Ja, der er flere måder at gøre dit spabad mere energieffektivt på, herunder opgradering til en isoleret model, brug af termodynamiske varmepumper og opvarmning med strøm fra solceller. Disse foranstaltninger kan hjælpe med at reducere strømomkostningerne på lang sigt og gøre dit spabad mere miljøvenligt.