☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

WellMore – Ringsted showroom

WellMore i Egtved har været i branchen siden 2004, og vi er her stadig. Med mere end 15 års gedigen erfaring er firmaet kendt for løsninger inden for spa, bad og wellness. Og så har WellMore Danmarks måske største showroom.

WellMore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Vi tænker vandbesparelse, energivenlighed, sikkerhed og optimal brugervenlighed. Vi er de eneste på markedet, der har flere forskellige typer siddekomfort, fordi mennesker har forskellige behov og så designer vi til Skandinaviske forhold og i Nordisk designtradition.

Vi har også et døgnåbent ubemandet showroom i Ringsted – Se udvalget herunder
Kontakt os på tlf. 75 55 17 00 eller på mail: [email protected] for dørkode.

Udstillet produkter i Ringsted showroom


Dit behov er det vigtigste

Når du kontakter WellMore, bliver dine behov nøje afdækket, så WellMore kan levere dét, du har brug for.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

Hvad enten det er et udespa til festlige lejligheder, et indespa til pleje af et skrantende helbred eller et badekar, hvor børnene kan lege, så gør vi alt for matche det rette produkt til dig.

Design til rigtige mennesker

Mange familier drømmer om et badekar. Hvad enten det er et almindeligt badekar eller et spabad, så er materialevalg og design faktorer, vi ikke kommer uden om.

Vi arbejder i materialer, der er nemme at rengøre, er lette og holder på varmen, og vi arbejder med design, så karret er smukt og klassisk. Vi tænker vand- og elbesparelser, enkel installation, vedligehold og effektivitet.

Sikkerhed i købet, vi lader dig ikke i stikken, heller ikke når du har handlet

Vi er imod køb og smid væk, derfor skifter vi ikke modellerne ud hele tiden. Der kommer nye til, men vi tror på langvarige forhold, også til de investeringer du gør, derfor får du 2 års fuld garanti og 8 års leveringsgaranti på reservedele på WellMores produkter.

Hos WellMore holder vi os ajour på de nyeste teknologier og muligheder inden for spabade, swimmingpools og wellness. Stil os alle de spørgsmål, du brænder inde med, og vi gør alt for at besvare dem, så du ikke længere er i tvivl. Også komplicerede løsninger som swimmingpools eller større anlæg, har vi dyb viden om. Fra jordbeskaffenhed til ansøgninger hos kommunen.

Vi lader dig ikke i stikken. Heller ikke når du har købt produktet.

Wellness i hverdagen

Ud over den velvære et spabad kan give, har WellMore også produkter som svømmespa til dig, der gerne vil svømmetræner derhjemme og infrarød sauna, der yder stor lindring til mennesker med led- og muskelsmerter og er ideel til restitution efter sport.

Showroom i Jylland og på Sjælland

Et nyt spabad, badekar, infrarød sauna eller en swimmingpool er ikke et impulskøb, derfor er du velkommen til at prøvesidde karrene og saunaerne i WellMores showrooms i henholdsvis Egtved og Ringsted.

Kontakt os, endelig, hvis du har flere spørgsmål. Vi glæder os til at give dig mere wellness i hverdagen.


Seneste blogindlæg om wellness

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

neXt Generation badekar — Elegante og rummelige

Med neXt Generation badekarrenes ultra tynde kanter får du et kar med en rummelighed, der ikke før er set lignende i prisklassen. Kanterne, der har en tykkelse på 3 centimeter, […]

Søger du badeværelseinspiration?

Boblende spabad? Lækker varm sauna? dampkabine? Der er masser af muligheder, når du søger inspiration til, hvordan dit nye badeværelse skal være. Hos Wellmore finder du både inspiration til det […]

Kundeudtalelse fra kunde, der har købt brusekabine

En kunde ringede til Wellmore i Maj 2016 for at høre om vi havde en ny “regnsky” på lager til hjemmets kombinerede damp-, spa-, og brusekabine. Wellmore har 8 års […]

Se flere indlæg om wellness »