☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Find din perfekte infrarød sauna

Få hjælp til at finde din nye infrarød sauna

Lad os hjælpe dig med at finde den infrarød sauna, som passer bedst til dig, og dine behov. Udfyld felterne herunder, så kontakter vi dig.

Hvor stor må din nye infrarød sauna være?

infraroed-sauna-mads

INFRARØD SAUNA

Din filtrering gav desværre ingen produktresultater.

Prøv at justér dine filtre eller giv os et kald på 75 55 17 00 så hjælper vi dig gerne med at finde det du søger.

Mvh,
Wellmore

Infrarød sauna fra WellMore

Forskning og erfaringer peger på, at sygdomme kan forebygges og smertelindres ved jævnlig brug af en infrarød sauna (IR sauna). Historisk set er den sundhedsfremmende effekt af varmebehandling velkendt. Infrarød varmeterapi er netop en videreudvikling af varmeterapiens principper med fokus på de sundhedsfremmende gevinster for krop og sjæl. En infrarød sauna er dog langt lettere at integrere i sit hjem end en svedetipi.

En infrarød sauna tilbyder systemisk hypertermi, hvor hele kroppen involveres med en mild stigning i kroppens kernetemperatur. Den milde øgning af kernetemperaturen har positiv indflydelse på immunforsvaret, på muskelspændinger generelt og inflammation i senetilhæftninger. Varmen fremmer endvidere metabolismen og kroppens eget naturlige forsvar – nu kan blodet flyde friere og transporten af ilt og affaldsstoffer bedres.

Efter blot få minutter i den milde, behagelige varme fra saunaens carbonpaneler, mærker man, at spændinger mindskes og muskler og væv afslappes – og langsomt, men sikkert kommer man helt ned i gear. Kig forbi showroomet i Egtved, hvis du har lyst til at mærke effekten på egen krop.

Styrk dit immunforsvar med infrarød varmeterapi

Infrarød varmeterapi er en helkropsterapi, der styrker din behandlingsoplevelse. Infrarød varme fra en IR sauna gør det lettere for dig at udføre træningsøvelser med færre smerter og bedre bevægelighed. Saunaen kan være et supplement til normal behandling ved eksempelvis sygdom eller skader.

Områder, hvor infrarød behandling kan hjælpe på og mod:

 • Smertelindring
 • Fibromyalgi
 • Kronisk smerte
 • Kronisk træthed
 • Leddegigt

Hvad er en infrarød sauna?

En infrarød sauna ligner ofte en traditionel sauna, men er meget lettere at integrere i sin indretning, da den ikke kræver hverken udsugning eller vådrumsmembran. En diskret kabine med glaslåge, der blot kræver almindeligt strømstik og 20 minutters opvarmning. Så kan du finde 1-2 m2 i dit soveværelse, kontoret eller badeværelset, så giver du dig selv – og din familie (og nysgerrige venner og naboer) – mulighed for sundhedsfremme på en behagelig og afslappende måde under hjemlige forhold.

En traditionel sauna opvarmer ved hjælp af en varmeovn luften i rummet, som indirekte opvarmer din krop. Den form for opvarmning kan brænde lidt på huden og rive i næsen. En infrarød sauna varmer derimod kroppen uden at hæve lufttemperaturen betragteligt. Den lavere opholdstemperatur muliggør derfor længere og mere behagelige ophold i saunaen – hvilket mange finder tillokkende. Det infrarøde lys trænger dybere ind i kroppen og resulterer i en hurtig og kraftig sved. I en infrarød sauna er luften normalt 40º-60ºC til sammenligning med den traditionelle saunas temperatur på 70º-90ºC.

WellMores infrarøde saunaer er alle bygget i hemlocktræ, der er meget velegnet til formålet. Hemlocktræet er nemlig mindre modtageligt over for de affaldsstoffer, som vi mennesker sveder ud under behandlingen i den infrarøde sauna. Samtidig er IR saunaernes carbonpaneler af høj kvalitet og har ”infrared panels”, som både har lav EMF-værdi og afgiver minimal elektromagnetisk stråling.

Hvorfor har de relativt lave temperaturer i en infrarød sauna effekt?

Menneskekroppen er en perfekt absorber for FIR (Far Infrared-stråling). På grund af vores relativt stabile kropstemperatur på 37 grader, afgiver vi selv varme til vores omgivelser og mennesket afgiver netop FIR-stråling i et spektrum på 3-50µm med et udgangspeak på 9,4µm. Det svarer til samme bølgelængde, som findes i den infrarøde saunas carbon-paneler.

FIR-stråling skaber rotation og vibration i bindingerne på fx kroppens vandmolekyler, ligesom strålerne også resonerer med de cellulære frekvenser. Når du benytter infrarød sauna, sker der derfor en række biologiske processer, som kan bidrage til smertelindring, forbedret immunforsvar, øget livskvalitet samt lindring af en række symptomer og bivirkninger ved forskellige sygdomme og behandlinger.

Østens brug af infrarød varmeterapi

Infrarød varmebehandling har længe været populært i Østen og i mange Østeuropæiske lande. I Japan, kaldes infrarød sauna-terapi: WAON fra de japanske ord ‘wa’ for lindrende og ‘on’ for varme. Her har man i en lang årrække benyttet infrarøde varmebehandlinger i forhold til et bredt spektrum af lidelser – herunder kardiovaskulære problematikker.

Forskning viser at Waon terapi (Warm soothing therapy med infrarød sauna) kan gøre en positiv forskel for kroppens helbred og sundhed i forhold til:

 • Forbedre blodkar, blodgennemstrømningen og kredsløb (vaskulær endotelfunktion)
 • Dannelsen af blodkar og reparative processer i forbindelse med sårheling
 • Øge iltningen til alle organernes celler i kroppen, hvilket styrker den biologiske forsvarsmekanisme (Intensiverer produktion af (NO) nitrogenoxid*)
 • Hæmme åreforkalkning
 • Afslappende indvirkning på nervesystemet

Infrarød sauna og kredsløbet

I mellemhjernen sidder hypotalamus, der styrer kroppens metabolisme og temperaturregulering. Når hypotalamus registrerer en temperaturændring i kroppen fra træning eller infrarød varmepåvirkning, vil den sætte gang i en række mekanismer. Bl.a. øges pulsfrekvensen og der pumpes mere blod gennem hjertet. Samtidig vil de perifere arterier og vener udvides, så det varme blod fra kroppens organer og indre kerne lettere transporteres ud til overfladen – også til de mere perifere områder i huden.

Den optimerede blodgennemstrømning sikrer kroppen en øget iltning og afgiftning på celleniveau – og dermed en styrkelse af kroppens naturlige processer og forsvar. Effekten af den øgede blodgennemstrømning indvirker også positivt på hudens aldringstegn og glød.

Smertelindring med infrarød varmeterapi

Infrarød varmebehandling øger blodcirkulationen, også i overanstrengt eller beskadiget væv.

For mennesker med kroniske smerteproblematikker, kan saunaens varmende effekt ofte betyde en mærkbar forskel. Den øgede blodgennemstrømning sikrer nemlig bedre iltning og afgiftning på celleniveau og kan virke befordrende på betændelsestilstande og hævede slimhinder, ophobet lymfevæske mv.

 • Varmen øger kroppens blod- og lymfevæskecirkulation
 • Varmen påvirker nerver, reflekser som lindrer smerteopfattelsen
 • Varmen i væv, muskler og led giver større smidighed og bevægelighed
 • Varmen afspænder og afslapper, som virker befordrende på en god nattesøvn

Varme har i århundreder været benyttet i kampen for smertelindring. Den tørre infrarøde sauna er derfor et attraktivt tilbud til mange mennesker, der dagligt står med smerteudfordringer som kroniske ledsmerter, muskelsmerter og sportsskader.

Psykiske gevinster ved infrarød varmeterapi

På det fysiske plan har behandlinger i infrarøde saunaer vist sig at kunne optimere produktionen af kroppens naturlige antidepressiva: dopamin, noradrenalin og serotonin. Endvidere kan infrarøde saunasessioner hjælpe med at sænke kroppens ofte uhensigtsmæssigt høje stresshormon: kortisol.

På det psykiske plan inviterer saunastunderne til tiltrængte mentale frikvarterer i en ofte travl hverdag. Forskningen viser endvidere, at sved øger afslapning, hvilket reducerer angst og følelse af frustration.

Tips:

#1 Udnyt tiden i din sauna

Saunatiden kan med fordel benyttes til ro, digital detox, guidede meditationer eller øvrige afstressende tilbud. Forestil dig effekten ved sådanne 15-20 minutters kropslig og mental forkælelse 2-4 gange om ugen? Hvad vil det betyde for din sundhed? For din families? Og for jeres samlede overskud i hverdagen?

#2 Saunastunder er nærværsstunder

Vi har blandt kunderne hørt mange smarte bud på, hvordan saunastunderne kan benyttes som nærværstidspunkt i en familie – i saunaer med plads til mere end en person, er det oplagt for mor/far og et barn at benytte tiden til læsetræning, tabeltræning eller blot hyggesnak om dagen, der er gået. En hyggelig og nærværende afslutning på dagen og med en varmebehandling, der endda virker befordrende for en hurtig indsovningsproces og god nattesøvn for både børn og voksne bagefter.

Styrk immunforsvaret med infrarød sauna

Dit immunforsvar er din krops naturlige forsvar mod bakterier og infektioner. Immunforsvaret har – i modsætning til kroppens organer – ikke nogen fast placering i kroppen. Det er sammensat af mange forskellige typer celler spredt ud i hele kroppen og omfatter bl.a. huden og kroppens slimhinder, som jo ofte møder smittekimen først. Immunforsvarets virkning er afgørende for forløbet af infektioner. Hvis immunforsvaret er svækket, vil man være udsat for hyppige infektioner og opleve større gener, når infektionerne får fat.

Men hvordan kan infrarød varmebehandling gavne immunforsvaret?

I en infrarød sauna opvarmes kroppen behageligt indefra – en hypertermisk helkropsbehandling, der øger den generelle legemstemperatur under saunasessionen. At udvikle feber er jo netop kroppens eget forsvar mod sygdom – og den infrarøde varmeterapi benytter præcis samme strategi. Dét, at kropstemperaturen øges, kan faktisk i mange tilfælde være nok til at ødelægge indtrængende bakterier og mikrober, da de ikke tåler den højere varme. Men den kunstige feber udløser også kroppens naturlige reparationsprocesser, som igen gavner dit helbred.

Infrarød varme fremmer kroppens restitution

Ved du, at der er flere topatleter, der lader infrarød varmeterapi indgå som en fast del af deres restitutionsrutiner?

Den dybdegående varme sammenholdt med en relativt lav temperatur og luftfugtighed, giver gode betingelser for at restituere efter maksimal udholdenhedstræning. Mange topatleter som vores kunde, triatlet Patrik Nilsson, benytter infrarød varmeterapi som en fast del af deres træningsprogram. For almindelige motionister kan den hurtigere restitution også være betydningsfuld – både ved gener fra muskler og led – men også mere indirekte, hvor det øgede velbefindende giver øget overskud til dagligdagens mange opgaver inklusiv træning.

Blandt elitesportudøvere finder man i dag mennesker, der trods stigende alder formår at holde sig på toppen. Den stærke sportsøkonomi, monitoreringsværktøjer og teknologiske hjælpemidler som bl.a. infrarøde saunakabiner, kompressionudstyr mv. er med til at forlænge ældre sportsudøveres konkurrencedygtighed og dermed udskyde deres ‘pensionering’.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at dykke ned i flere områder, hvor infrarød behandling kan have en positiv effekt?

Følg med i vores blogindlæg eller vælg specifikke emner nedenfor. Vær dog opmærksom på, at vi ikke anbefaler infrarød sauna som en selvstændig behandlingsform, men, at vi påpeger en mulighed for lindring af ubehagelige gener.

 • Smertelindring
 • Fibromyalgi
 • Kronisk smerte
 • Kronisk træthed
 • Leddegigt

Skal vi hjælpe dig med at vælge den helt perfekte kabine til dit behov?

Ønsker du at opnå et øget velvære, at restituere, smertelindre og give kroppens naturlige processer en hjælpende hånd?

Kontakt os gerne og bestil tid, hvis du vil afprøve varmeterapi på egen krop – vi har flere kabiner opstillet afskærmet i bokse i showroomet, så du let kan afprøve en sauna i let sportstøj – husk gerne håndklæde, du får varmen.

Og ring også gerne +45 75 55 17 00, hvis du har brug for assistance til at vælge netop den model, der bedst passer ind i dine rammer og til dit behov.

 • Ved du, at vi også har pladsbesparende kabiner, der kan slås sammen efter brug og dermed ikke fylder mere end et 60’er-skab i dybden?
 • Vi har også kabiner, der passer til kørestolsbrugere eller flere brugere ad gangen
 • Og byg-selv-løsninger, der let integreres i et depotrum eller lign. I dit eksisterende hus/sommerhus

Og ved du, at infrarøde saunaer er ekstremt billige i drift – vi taler fra blot 4-5 kr. i timen ved maxeffekt?? Klimasmart kærlighed til krop og sjæl.

Vi ynder at kalde os selv for specialister og eksperter i IR saunaer og infrarød varmebehandling. Derfor kommer der løbende nye artikler i vores blogunivers, som kan gøre dig klogere på infrarøde stråler. God fornøjelse med infrarød varmeterapi.

Derfor skal du købe en infrarød sauna hos WellMore

 • WellMore er eksperter i infrarød varme og velvære og en af de allerførste virksomheder i Danmark til at introducere infrarød sauna for danskerne til brug i private hjem
 • WellMore er den førende leverandør af infrarøde varme- og wellnessprodukter og har nok Danmarks største sortiment af IR saunaer
 • Hos WellMore kan vores sundhedsspecialister guide og hjælpe dig til den rigtige wellnessløsning for dig. WellMore rådgiver også gerne om, hvordan du med infrarød sauna får størst muligt udbytte på sundhedskontoen

Seneste blogindlæg om infrarøde saunaer

Waon terapi og anvendelse af infrarød sauna

Hos Wellmore siger vi “Behandling med infrarød sauna eller bare infrarød sauna”, men kært barn har mange navne og i Japan hedder det samme Waon terapi.

Banebrydende nyhed: En sammenklappelig infrarød sauna

Fra skab til infrarød sauna på kun 20 sekunder

Få energi i hverdagen — til det, der betyder noget

Ondt i ryg og nakke? Altid udkørt? Irritabel og uoplagt?

Hemmeligheden bag infrarød varmes helbredende virkning

Behandling med infrarøde ståler hæver kropstemperaturen en smule og hjælper samtidig kroppen med at frigøre affaldsstoffer som har ophobet sig.

Læs flere indlæg om infrarøde saunaer »