☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

☀️ SOMMERTILBUD: Spar 15% på YELLOWSTONE koldtvandskar☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

svoemmespa-5

SVØMMESPA & MINIPOOL

Derfor skal du købe svømmespa fra WellMore

 • WellMore er eksperter i massage. Vores spa har som de eneste både zonemassage, akumassage og punktmassage
 • WellMore svømmespa kører med størst mulig varmelegeme, hvilket sikrer hurtig opvarmning. For spa til mere end 3 personer anbefaler WellMore generelt 6 kW varmelegeme
 • Fantastisk isolering, som er udviklet og designet til det nordiske klima og i nordisk designtradition
 • Levering, startpakke, opstartshjælp, garantier mv. Klik ind på det svømmespa, du drømmer om og se alle fordelene, når du køber hos WellMore

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige svømmespa eller minipool

Book en rådgiver i dag og hør om mulighederne.

Der findes flere forskellige svømmespa og minipools til forskellige behov, alt efter pris, størrelse, antal dyser, jets, sidde- og liggepladser mm.

Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige svømmespa eller minipool til dit behov.

Kontakt os på +45 75 55 17 00 eller [email protected] eller book et uforpligtende møde på telefon eller i vores showroom.

Svømmespa og Minipool

En svømmespa er til glæde og gavn for hele familien. – Mens du afslappende sidder og nyder en kold drik på en dejlig dansk sommerdag. Det er nemlig til glæde og gavn for både store og små. Drømmer du om wellness for hele familien, kan vi på det kraftigste anbefale et svømmespa til haven.

Svøm i modstrøm og få massage

WellMores sortiment byder på forskellige karindretninger og forskellige størrelser. Fra kar med integrerede spapladser i svømmedelen til kar med større spaafsnit i en særskilt del. Sidstnævnte giver dig mulighed for at indstille temperaturen individuelt i de to dele. En svømmespa giver dig mulighed for at svømme hele året rundt i egen have, for som med et udespa sikrer det kraftige cover og kabinettets isolering en altid stabil og indbydende vandtemperatur. En svømmespa er virkelig et produkt i særklasse.

Et optimalt valg for hele familien

En svømmespa er det rette valg for dig, hvis du nyder løsninger, der kan afdække hele familiens behov. I denne model kombineres motion og leg med afslapning og massageforkælelse. Den separate svømmedel giver plads til børnenes til tider vilde aktiviteter samtidig med, at forældrenes fuldstændige afslapning sikres i spa-delen. Win-Win. En svømmespa er derfor det oplagte valg, hvis du søger et samlingspunkt for hele familien og med plads til alle aldersgrupper.

Har du yderligere spørgsmål om din nye svømmespa, så tøv endelig ikke med at kontakte WellMore på enten telefon, +45 75 55 17 00, eller på mail [email protected].

Vi glæder os til at hjælpe med dine wellnessdrømme!

Kombiner motion og velvære i en svømmespa

Med en svømmespa får du i egen have muligheden for at kombinere motionssvømning med en fantastisk spaoplevelse. Måske foretrækker du en rask svømmetur i svømmedelen, hvor modstrømsanlægget sikrer dig gedigen motionssvømning km efter km efter samme princip som et løbebånd. Eller måske drømmer du om at slappe af og blive forkælet af massagedyserne i spabadet, mens børnene svømmer og leger.

En swimspa, som de også kaldes – er ikke så pladskrævende som en swimmingpool, men giver dig en unik kombination af det bedste fra både svømning og wellness.

“Fantastisk god service og assistance i forbindelse med rådgivning, køb og leverance af vores SwimSpa. Vi handler helt klart hos WellMore næste gang.”

Flemming