fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Svømmespa og minipool

Kombiner motion og velvære i en svømmespa

Med en svømmespa får du i egen have muligheden for at kombinere motionssvømning med en fantastisk spaoplevelse. Måske foretrækker du en rask svømmetur i svømmedelen, hvor modstrømsanlægget sikrer dig gedigen motionssvømning km efter km efter samme princip som et løbebånd. Eller måske drømmer du om at slappe af og blive forkælet af massagedyserne i spabadet, mens børnene svømmer og leger.

En svømmespa - eller swimspa, som de også kaldes - er ikke så pladskrævende som en swimmingpool, men giver dig en unik kombination af det bedste fra både svømning og wellness.
Fantastisk god service og assistance i forbindelse med rådgivning, køb og leverance af vores SwimSpa. Vi handler helt klart hos Wellmore næste gang.

Flemming
MaXXwell svømmespa
5 personer i spa-del
580 x 238 x 138 cm
74 massagejets 

MaXXwell CARIBIEN svømmespa- 4-personers sauna

219.000,00 kr.
Filtrer på:
Alle svømmespa
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle svømmespa
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle svømmespa
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle svømmespa
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele

Viser alle 6 resultater

Viser et enkelt resultat

Svøm i modstrøm og få massage

Wellmores svømmespa-sortiment byder på forskellige karindretninger og forskellige størrelser. Fra kar med integrerede spapladser i svømmedelen til kar med større spaafsnit i en særskilt del. Sidstnævnte giver dig mulighed for at indstille temperaturen individuelt i de to dele. En svømmespa giver dig mulighed for at svømme hele året rundt i egen have, for som med et udespa sikrer det kraftige cover og kabinettets isolering en altid stabil og indbydende vandtemperatur. En svømmespa er virkelig et produkt i særklasse.

Et optimalt valg for hele familien

En svømmespa er det rette valg for dig, hvis du nyder løsninger, der kan afdække hele familiens behov. I denne model kombineres motion og leg med afslapning og massageforkælelse. Den separate svømmedel giver plads til børnenes til tider vilde aktiviteter samtidig med, at forældrenes fuldstændige afslapning sikres i spa-delen. Win-win-wellness. En svømmespa er derfor det oplagte valg, hvis du søger et samlingspunkt for hele familien og med plads til alle aldersgrupper.

Har du yderligere spørgsmål om din nye svømmespa, så tøv endelig ikke med at kontakte Wellmore på enten telefon, 75 55 17 00, på mail eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi er altid klar med gode råd og vejledning.

Derfor skal du købe svømmespa fra Wellmore

Wellmore er eksperter i massage. Vores spa har som de eneste både zonemassage, akumassage og punktmassage.
Wellmore svømmespa kører med størst mulig varmelegeme, hvilket sikrer hurtig opvarmning. For spa til mere end 3 personer anbefaler Wellmore generelt 6 kW varmelegeme.
Fantastisk isolering, som er udviklet og designet til det nordiske klima og i nordisk designtradition.
Levering, startpakke, opstartshjælp, garantier mv. Klik ind på det svømmespa, du drømmer om og se alle fordelene, når du køber hos Wellmore.

Seneste blog indlæg om svømmespa

MAGI med MaXXwell minipool

Søger du efter en swimmingpool? Besøg vores hjemmeside her og få gode råd og vejledning om det bedste valg af pool til haven.

Læs mere
Ny pool til haven

Overvejer du etablering af pool i haven eller i huset? Kontakt Wellmore. Vi er eksperter – og vi sørger for den optimale løsning til dig.

Læs mere
Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe

Få større glæde af din swimmingpool med en varmepumpe. En varmepumpe forlænger poolsæsonen med 3-4 måneder.

Læs mere
Se flere indlæg om svømmespa og pools

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram