fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- leverer Wellmore gratis* til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder. *Visse varer undtaget
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Det helt rigtige udespa til dig

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige udespa - Book en rådgiver 

Der findes flere forskellige udespa til forskellige behov, alt efter pris, størrelse, antal dyser, jets, sidde- og liggepladser. 

Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige spa til dit behov.

Kontakt os på +45 75 55 17 00 eller post@wellmore.dk eller book et uforpligtende møde på telefon eller i vores showroom. 
Start din wellness drøm her

Udendørs spa

MaXXwell udespa – det sikre køb i det lange løb

Kvalitet betaler sig – også når det gælder udespa. En udendørs spa bør altid stå klar med indbydende varmt vand. Derfor har Wellmore udviklet en effektiv 4-trins-isolering, der sikrer dig de lavest mulige energi- og økonomiomkostninger og vores førsteklasses-isolerende topcover hjælper dig med at holde på varmen – både i karret og i pengepungen.
Driftsomkostninger med 3-4 ture i udespaen om ugen beløber sig kun til ca. 500 kr. om måneden.

Ole Stubbe, udespa-ejer.
Filtrer på:
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele

Viser alle 12 resultater

Viser alle 4 resultater

Viser alle 6 resultater

Viser alle 11 resultater

Viser alle 33 resultater

Viser alle 27 resultater

Udespa 5 personer

Udespa 6 personer

Udespa til familie

Luksus udespa

Udespa til private hjem

Udespa med lysterapi

Til sommerhus & udlejning

Udespa fra Wellmore
Med udespa i dit uderum får dit hjem en luksuriøs opgradering – et særligt sted, du kan anvende året rundt til fantastisk wellness, samvær og hygge med dine kære. Om sommeren får dit uderum touch af middelhavsstemning, mens det om vinteren giver associationer om dampende varme kilder på iskolde destinationer. Indbydende og lækkert – altid opvarmet og klar til at forkæle!

Med udendørs spa får du wellness og massage helt ind på din egen matrikel. Spaen kan placeres på eksisterende fliser eller træ-terrasse, og inden længe er du klar til at nyde massagen fra de mange dyser, der forkæler sanser og krop. Se videoen herunder, hvor du får en forklaring på, hvad et MaXXwell spa rummer af massage.

Set i forhold til en indespa, har et udendørs spabad den fordel, at det altid kan stå klar til brug. Karret skal ikke først fyldes – det er blot at løfte termolåget af og stige ned i det dejligt varme vand. Og oplevelsen af velvære og nydelse bliver kun større under åben himmel, for det er ganske enestående at ligge under stjernerne en kølig aften og nyde de varme bobler mod kroppen eller blot lade sig omslutte af det blikstille varme, der skaber rum for ro og nydelse.
 • Velisoleret, varm forkælelse
  Med en udendørs spa får du wellness og massage helt ind på egen matrikel. Spaen kan placeres på eksisterende fliser eller træ-terrasse, og inden længe er du klar til at nyde massagen fra de mange dyser, der sanseligt forkæler din krop.
  En udespa står altid klar med indbydende varmt vand. Ved Wellmore har vi derfor gjort en dyd ud af at udvikle kar-, kabinet og spacover, der tilbyder optimal isolering også i de vinterkolde måneder.

  Velisoleret varme til velværestunder i nordiske klima
 • Luksuriøs opgradering – et ekstra samlingssted
  Med udespa i dit uderum, får dit hjem en luksuriøs opgradering – et ekstra samlingssted, som du kan anvende året rundt til fantastisk wellness, samvær og hygge med dine kære. Uanset om dit hjem ligger i byen eller på landet, bliver din wellness-oase hel unik. Om sommeren får dit uderum touch af middelhavsstemning, og om vinteren giver det dampende spabad illusioner om iskolde destinationer med varme kilder. Indbydende og lækkert – altid opvarmet og klar til at forkæle dig og dine. I videoen her kan du høre om udespa-ejer Ole Stubbes betragtninger ift. de løbende driftsomkostninger – kun 500 kr. i måneden og dét endda ved 3-4 ugentlige ture i spabadet. Det får man ikke mange spaophold for.
 • Udespa – godt for krop og sjæl
  Wellness i udespa, er ikke blot afslapning og nydelse. Det kan også have mange sundhedsmæssige fordele at benytte et udendørs spa, herunder; lindring af stress, migræne og hovedpine. Se meget mere i videoen.
 • Udespa – godt for krop og sjæl
  Hvis du har været på et spaophold, har du sikkert prøvet at ligge i en spa og stresse helt af. Med dit eget udendørs spabad i haven, har du mulighed for denne luksus lige så tit, du ønsker. Og dét er endda helt uafhængigt af, om det er en dejlig varm sommeraften eller, om du må liste igennem den kolde sne, inden du hopper op i det varme vand — en spa er skønt året rundt!
Nyd sommerens glæder året rundt med en udespa
Udespa er skøn wellness i al slags vejr Hvorfor flyve jorden rundt for at finde wellnessperler, når du med en udespa på terrassen får en hjemlig wellness-oase, du kan nyde alle 365 dage om året? 
En udendørs spa er ultimativ forkælelse til velvære og afslapning for både krop og sjæl. Perfekt til alenetid eller til hyggestunder med familien, en fest med vennerne, til frostklare vinterdage eller til afslapning på lune sommeraftener.
Udespa i mange størrelser og prisklasser
Mulighederne er mange og hos Wellmore finder du et bredt udvalg af udendørs spabade i mange størrelser og prisklasser. I den billige ende finder du MaXXwell KORSIKA, der er en dejlig to-personers spa til den lille familie eller, hvis pladsen i haven er begrænset. Karret er isoleret og leveres med isoleret topcover.

I den dyrere ende finder du MaXXwell IBIZA LUX, som er et af Danmarks bedste spa-bade med BALBOA system. Med denne model får du et spabad til hele 6 personer.

Og drømmer du om en ultimativ spaløsning, der også rummer plads til svømning og leg, så skulle du næsten tage et kig på vores MaXXwell CARIBIEN svømmespa. Den løsning er særdeles populær i børnefamilier.

Har du spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os for gratis råd og vejledning. Ring til os på 75551700 eller send os en mail på post@wellmore.dk

Derfor skal du købe udespa fra Wellmore

Wellmore er eksperter i massage. Vores spa har som de eneste både zonemassage, akumassage og punktmassage.
Wellmore spa kører med størst muligt varmelegeme, hvilket sikrer hurtig opvarmning. For spa til mere end 3 personer anbefaler Wellmore generelt 6 kW varmelegeme.
Fantastisk isolering, som er udviklet og designet til det nordiske klima.
Levering, startpakke, opstartshjælp, garantier mv. Klik ind på det udespa, du drømmer om og se alle fordelene ved at købe hos Wellmore.

Seneste blogindlæg om udendørs spa

Spa til haven – udendørs for alle, hele året rundt

Med et spa til haven får du udendørs wellness for hele familien. Hop i det varme vand og nyd en dejlig stund.

Læs mere
Magi under åben himmel

Er du til outdoor living og -wellness? Skab en rustik velværeoase med vildmarksbad og udesauna. Også velegnet til udlejningshuse.

Læs mere
Forlæng sommeren med wellness i haven

Gør al slags vejr til opholdsvejr i haven. Udespa, vildmarkskar eller -sauna gør haven til opholdsrummET. Outdoor nydelse i høj kaliber!

Læs mere
Læs flere indlæg om udendørs spa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram