fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Udendørs spa

MaXXwell udespa – det sikre køb i det lange løb

Kvalitet betaler sig – også når det gælder udespa. Et udespa bør altid stå klar med indbydende varmt vand.

Wellmore har derfor udviklet en effektiv 4-trins-isolering, der sikrer dig de lavest mulige energi- og økonomirigtige omkostninger og vores førsteklasses-isolerende topcover hjælper dig med at holde på varmen – både i karret og i pengepungen.
Driftsomkostninger med 3-4 ture i udespaet om ugen beløber sig kun til ca. 500 kr om måneden.

Ole Stubbe, udespa-ejer.
Filtrer på:
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele
Alle udespa
2 personer
Luksus
Med lysterapi
Plejeprodukter
Tilbehør
Reservedele

Viser alle 12 resultater

Viser alle 4 resultater

Viser alle 6 resultater

Viser alle 11 resultater

Viser alle 33 resultater

Viser alle 26 resultater

Udespa 5 personer

Udespa 6 personer

Udespa til familie

Luksus udespa

Udespa til private hjem

Udespa med lysterapi

Til sommerhus & udlejning

Udespa fra Wellmore
Med udespa i dit uderum, får dit hjem en luksuriøs opgradering – et ekstra samlingssted, som du kan anvende året rundt til fantastisk wellness, samvær og hygge med dine kære. Uanset om dit hjem ligger i byen eller på landet, bliver din wellness-oase hel unik. Om sommeren får dit uderum touch af middelhavsstemning, og om vinteren giver det dampende spabad illusioner om iskolde destinationer med varme kilder. Indbydende og lækkert – altid opvarmet og klar til at forkæle dig og dine.

Med et udendørs spa får du wellness og massage helt ind på din egen matrikel. Spaen kan placeres på eksisterende fliser eller træ-terrasse, og inden længe er du klar til at nyde massagen fra de mange dyser, som sanseligt forkæler din krop. Se videoen herunder, hvor du får en forklaring på, hvad et MaXXwell spa rummer af massage.

Et udendørs spabad har den fordel, set i forhold til et indendørs spabad, at det altid kan stå klar til brug. Karret skal ikke først fyldes – det er blot at løfte termolåget af og stige ned i det dejlige varme vand. En tur i en spa er en himmelsk oplevelse af velvære, og nydelsen bliver kun større under åben himmel. Der er en vis charme ved at ligge under stjernerne en kølig aften og nyde de varme bobler mod kroppen.
 • Fantastisk massage og velvære
  Med et udendørs spa får du wellness og massage helt ind på din egen matrikel. Spaen kan placeres på eksisterende fliser eller træ-terrasse, og inden længe er du klar til at nyde massagen fra de mange dyser, som sanseligt forkæler din krop. Se videoen, hvor du får en forklaring på, hvad et MaXXwell spa rummer af massage.
 • Luksuriøs opgradering – et ekstra samlingssted
  Med udespa i dit uderum, får dit hjem en luksuriøs opgradering – et ekstra samlingssted, som du kan anvende året rundt til fantastisk wellness, samvær og hygge med dine kære. Uanset om dit hjem ligger i byen eller på landet, bliver din wellness-oase hel unik. Om sommeren får dit uderum touch af middelhavsstemning, og om vinteren giver det dampende spabad illusioner om iskolde destinationer med varme kilder. Indbydende og lækkert – altid opvarmet og klar til at forkæle dig og dine. I videoen her kan du høre om udespa-ejer Ole Stubbes betragtninger ift. de løbende driftsomkostninger – kun 500 kr. i måneden og dét endda ved 3-4 ugentlige ture i spabadet. Det får man ikke mange spaophold for.
 • Udespa – godt for krop og sjæl
  Wellness i udespa, er ikke blot afslapning og nydelse. Det kan også have mange sundhedsmæssige fordele at benytte et udendørs spa, herunder; lindring af stress, migræne og hovedpine. Se meget mere i videoen.
 • Udespa – godt for krop og sjæl
  Hvis du har været på et spaophold, har du sikkert prøvet at ligge i en spa og stresse helt af. Med dit eget udendørs spabad i haven, har du mulighed for denne luksus lige så tit, du ønsker. Og dét er endda helt uafhængigt af, om det er en dejlig varm sommeraften eller, om du må liste igennem den kolde sne, inden du hopper op i det varme vand — en spa er skønt året rundt!
Nyd sommerens glæder året rundt med en udespa
Udespa er skøn wellness i al slags vejr Hvorfor flyve jorden rundt for at finde wellness-perler, når du med et udespa på terrassen får en hjemlig wellness-oase som du kan nyde alle 365 dage om året? En udendørs spa er ultimativ forkælelse, som giver velvære og afslapning for både krop og sjæl. En udespa er perfekt til alenetid eller til hyggestunder med familien, en fest med vennerne, til frostklare vinterdage eller til afslapning på lune sommeraftener
Udespa i mange størrelser og prisklasser
Mulighederne er mange og hos Wellmore finder du et udvalg af udendørs spabade i mange størrelser og prisklasser. I den billige ende finder du MaXXwell PAROS, der er en dejlig tre-personers spa til den lille familie eller, hvis pladsen i haven er begrænset. Karret er isoleret og leveres med isoleret topcover.

I den dyrere ende finder du MaXXwell HAWAII LUX, som er et af Danmarks bedste spa-bade med BALBOA system. Med denne model får du et spabad til hele 5 personer.

Har du spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os for gratis råd og vejledning. Ring til os på 75551700 eller send os en mail på post@wellmore.dk.

Derfor skal du købe udespa fra Wellmore

Wellmore er eksperter i massage. Vores spa har som de eneste både zonemassage, akumassage og punktmassage.
Wellmore spa kører med størst mulig varmelegeme, hvilket sikrer hurtig opvarmning.
For spa til mere end 3 personer anbefaler Wellmore generelt 6 kW varmelegeme.
Fantastisk isolering som er udviklet og designet til skandinaver og det nordiske klima med iskolde vintre.
Levering, startpakke, opstartshjælp, garantier mv. Klik ind på det udespa du drømmer om og se alle fordelene når du køber hos Wellmore.

Seneste blogindlæg om udendørs spa

Spa til haven – udendørs for alle, hele året rundt

Med et spa til haven får du udendørs wellness for hele familien. Hop i det varme vand og nyd en dejlig stund.

Læs mere
Magi under åben himmel

Er du til outdoor living og -wellness? Skab en rustik velværeoase med vildmarksbad og udesauna. Også velegnet til udlejningshuse.

Læs mere
Forlæng sommeren med wellness i haven

Gør al slags vejr til opholdsvejr i haven. Udespa, vildmarkskar eller -sauna gør haven til opholdsrummET. Outdoor nydelse i høj kaliber!

Læs mere
Læs flere indlæg om udendørs spa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram