☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Lad inde- og udeliv flyde sammen


Bring dit inde- og uderum tættere sammen med udespa på terrassen 

  • Ved etablering af udemiljø med udespa, så udnytter du det bedste fra begge verdener – den intime hygge indefra bringes udenfor og krydres med naturens pulserende charme.
  • Ekstra m2 – med et bevidst designet uderum med et lækkert udespa, tilfører du ikke alene dit hjem ekstra kvadratmeter, men et ekstra rum til samvær, fællesskab og familiewellness.
  • Højt til loftet – selv begrebet ‘loft til kip’ blegner, når man sammenligner med frit udsyn til himlens juveler og spektakulære skyformationer.
  • Uderum med foranderlighed. Når et rum indretningsmæssigt står urørt gennem en længere periode, kan øjet og sanserne komme til at kede sig – tænk bare på en stue, hvis materialer og nips er stagneret i et bestemt årti.
    Men naturens evige foranderlighed tjener netop til at iklæde din ude(spa-)oplevelse ekstra dimensioner med en omskiftelig duft- og lydkulisse. Det er ikke svært at forestille sig, hvor forskellig en oplevelse, det vil være, at nyde spaens forkælende wellness en fin sommeraften, hvor sprøde ærteblomster eller snerler danner en velduftende væg bag spaen eller en efterårsaften,  hvor dahlia og høstanemoner eller senere ungernes græskarlygter pryder omgivelserne. Tænk også på nydelsen en frostklar aften, hvor andre er krøbet sammen i sofakrogens mørke. Måske får du her hele villavejens uderum for dig selv – wellness og alenetid i særklasse og under stjernedrys. Mulighederne er uendelige – Wellmore hjælper dig med at skabe rammer og oplevelser, specialdesignet til netop jeres kvalitetsstunder.

Indret et uderum i harmoni med resten af hjemmet – fif, der gør en forskel

Når familiens uderum skal designes, kan selv små fif gør en stor forskel. Vi har her samlet en række små indretningsmæssige detaljer, der kan skabe harmoni og gøre miljøet omkring familiens udespa ekstra befordrende for lækre wellnessoplevelser:

  • Lad farver og materialer indefra gå igen i dit uderum. Det skaber harmoni og en luftig rumfornemmelse – og inviterer familien til at bruge uderummets ekstra m2.
  • Tænk i velduftende og smukke planter – til udsmykning og afskærmning
  • Brug lys i dit udeliv. Levende lys er stemningsskabende, men også lyskæder, lys på murværket eller plantebelysning (eventuelt nedefra) kan skabe dragende oasefornemmelser. Sydlandske hoteller formår ofte denne disciplin til fulde.
  • Miks materialer og kvaliteter – kontraster beriger hinanden. Tænk bare på rustik træbeklædning og lækre tekstiler mod hinanden
  • Lad udespaen være en del af havens loungeområde. Jo flere funktioner terrassen og haven rummer, jo mere udeliv bliver valgt til
  • Tænk loungeområdet som en stue og indret efter samme principper, så du får skabt rammer for hygge og afslapning.
  • Keramik, større træer og anden havekunst kan med fordel integreres for at understrege den ønskede stilart
  • Skab et udendørs køkken-alrum. Måske byder din terrasse eller have allerede på et udekøkken. Et udespa vil tilføre dit uderum en ekstra kapacitet og endnu en ting at samles op. Mon ikke familiens køkkenskriverne hellere vil lade sig forkæle af boblende massage i stedet for at sidde på en stiv havestol, mens kokken kredser for familiens måltider? Den velovervejede kok kunne jo overveje at kreere en menu, der kan klares vha. grillens rotisseri, så han kan nå en hurtig tur i baljen med resten af familien
  • En udespa kan også fint integreres i et terrassemiljø under halvtag – eventuelt suppleret med pallesenge, hvor natten kan tilbringes efter badet

Med et bevidst indretningsvalg, bliver dit uderum et opholdsrum gennem hele dagen – lige fra morgenkaffen til aften- og nattetimernes foretrukne holdeplads. Wellmore har et bredt varesortiment – kig eventuelt forbi vores showroom og lad dig inspirere til at skabe dit personlige uderum.

Nemt at etablere oase med udespa

Eneste krav til etablering af dit udespa er:• Installation af el
• Frostsikret vandtilløb og -afløb.
• Fast underlag i vater, feks. belægningssten

Overvej at placere udespaen mod en mur, hegn eller grøn væg, Tænk også i slyngplanter og velduftende planter i krukker. Det afskærmer mod indsyn og vind samt sætter rammerne for en wellness-oase i skøn harmoni.

Udespa — et ekstra samlingssted med skøn wellness 365 dage om året

Når vi danskere skal indkøbe eller indrette vores bolig, overses havens muligheder for at indramme fortryllende to-somheds- og familieoplevelser ofte. Men netop med bevidst designede uderum tilføres din bolig mange ekstra m2 – rum for hygge, nærhed og wellness for krop og sjæl. Knib øjnene sammen og drøm om en wellness-oase på din matrikel. For hvorfor flyve jorden rundt for at finde wellness-perler, når I kan nyde en hjemlig wellnessoase hele 365 dage om året på terrassen, i haven eller på altanen?

Udespa – familiens samlingspunkt

I dag, hvor mange børn, teenager og forældre 🙂 🙂 nærmest har limet en mobiltelefon eller iPad til hånden, er der behov for nytænkning og særdeles indbydende rammer for at få familiemedlemmerne til at vælge hinanden og nærværet til. Har du og dit hjem rammerne, der skal til?? – eller er det ikke længere tilstrækkeligt at lokke med fredagsslik, Ludo eller Disneysjov, når ungerne skal ‘demonteres’  fra deres individuelle skærme på hver deres værelse??

Et rummelig velindrettet udespa i familiestørrelse kan give dig helt nye muligheder, for kombinationen af indbydende varmt vand, bobler og udeliv er som bekendt dragende på både store og små.

Fredags-familiehygge i udespa

Fredags-familiehygge får en helt ny dimension med et udendørs spabad. Spabadets varmende, omsluttende bobler, flerfarvet terapilys og massagejets står klar til at forkæle din krop samtidig med, at ugens oplevelser fordøjes og mindes med de øvrige medlemmer af familien. En familieaften i særklasse, som naboerne sikkert vil misunde jer, når latteren bølger fra jeres terrasse, mens deres børn sidder for nedrullede gardiner og kæmper med en særlig svær ‘Fortnite-bane’.

Familiewellness – et begreb, der er kommet for at blive

Wellness for familien 🙂 + 🙂 + 🙂 + 🙂 er for familier af alle typer:

  • Familier med små børn
  • Familier med mellemstore børn eller teenagebørn
  • – og familiens “bedster” hopper sikkert gerne en tur med i baljen med de “små”, hvis lejligheden byder sig.

– for hvem siger nej til en kvalitetsstund med nærvær og hygge med dem, man har kær? Og hvem siger nej til at få forkælet kroppens oversete punkter og samtidig få ekstra energi og fællesskabsglæde på familiekontoen?

Et udespa vokser sammen med familien

Og når teenagerne så bliver så store, at de ikke længere ønsker at hoppe i spaen med de små søskende og forældrene, så bliver spabadet en trækmagnet for de unge mennesker og deres vennekreds. Nu tænker du måske, at du ikke orker, at have byens ungdom rendende, men for mange forældre er det klart at foretrække at skabe et rart ungdomsmiljø i hjemmet, i stedet for at have de unge til at hænge ud i parker og andre offentlige områder i byen.

Wellness for voksne – når børnene er puttet

Uagtet om familiens børn er store eller små, så har man som forældre også brug for bare at være voksen – og nyde tosomheden med sin udkårne uden forstyrrelser. Om det blot er massagebobler i spaen eller seancen krydres med ‘bobler’ i glasset og lidt sødt til ganen, så danner det 38 grader varme vand optimale rammer for wellness og forkælelse for jeres kroppe og tosomheden. De rummelige familie-spamodeller til 4-6 personer har forskellige sidde- og liggepladser, som igen har hver sine massagezoner og ergonomiske styrker. I kan derfor med fordel skifte lidt plads undervejs og få draget særligt omsorg for nakke, ryg, ben og lænd mv…

En hyggeaften for voksne

En lækker udespa i familiestørrelse er også en perfekt oase for wellness og afslapning sammen med nære venner. Måske skal middagen fordøjes, inden kaffen og cognac’en skal indtages i sofaen – eller måske trænger arbejdsugens myoseramte nakke til lidt forkælelse, mens aftenens sidste glas rødvin skal nydes med naboerne. Wellmore har spaen, der kan opgradere jeres venneaftener – kig forbi vores showroom og se, hvilken spamodel, der passer bedst til jeres og familiens behov.