☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

  • Solid brancheerfaring

    Solid brancheerfaring

    WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

    • Mere end 15 års brancheerfaring.
    • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
    • Showroom i Egtved og Ringsted.
  • Montering & service

    Montering & service

    Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

    • Egen serviceafdeling.
    • Få hjælp til montering og opstart.
    • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
  • Levering

    Levering

    Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

    Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

    OBS

    WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

Waon terapi og anvendelse af infrarød sauna


I Japan hedder behandlingsmetoden Waon terapi og er kendt som en holistisk terapi- og behandlingsmetode med fokus på beroligende varm terapi i en langbølget infrarød sauna, efterfulgt af hvile på en seng indpakket i et tæppe.

Japan har – modsat Danmark og den vestlige verden – mangeårig erfaring og forskning i anvendelse af infrarød sauna i forhold til sundhed og sygdomme.

KØB INFRARØD SAUNA

Forskning viser, at Waon terapi kan hjælpe med at styrke kroppens systemer samt lindre og forebygge en bred vifte af vanskelige sygdomme. Forskning har endvidere vist, at Waon terapi kan hjælpe patienter med at genvinde tabte funktioner.

Waon terapi kan hjælpe mange typer af patienter

Forskning fra Japan viser, at Waon terapi kan hjælpe mange typer af patienter og gøre en positiv forskel på sygdomme, som ellers er vanskelige at helbrede eller bremse. Waon terapi kan således være et alternativ eller et supplement til såvel vestlig medicin som traditionel asiatisk medicin og i forhold til konventionelle behandlingsmetoder i det offentlige sundhedsvæsen.

Waon terapi er infrarød varmeterapi som har hjulpet patienter i Japan. Se mereBehandling med Waon terapi kan være en mulighed for mennesker med vanskelige sygdomme, men også for mennesker, som har svært ved at deltage i et genoptræningsforløb som følge af komplikationer på grund af knogle- og ledsygdomme, balance- og hjerneforstyrelser mv. Her kan Waon terapi hjælpe med at igangsætte kroppens svedproces og kan også gøre en positiv forskel i forhold til humør, appetit, søvn, naturlig afføring samt mindske og afhjælpe deprimerende tilstande.

Sådan foregår Waon terapi

1. Behandling i langbølget infrarød sauna (L-IR) i 15 minutter ved 60 grader celsius. Under behandlingen i infrarød sauna bliver kroppens kernetemperatur hævet med ca 1 grad Celsius

2. Efterfølgende skal man pakkes ind i et tæppe og hvile på en seng i 30 minutter

3. I forbindelse med behandling er oral hydrering / at drikke vand vigtig for at kompenserer for den væske, kroppen udskiller via sved og urin i forbindelse med Waon terapi.

Waon terapi kan øge og genvinde kroppens helbred

Forskning viser at Waon terapi kan gøre en positiv forskel for kroppens helbred og sundhed i forhold til:

*Forbedre blodkar, blodgennemstrømningen og kredsløb (vaskulær endotelfunktion)
*Dannelsen af blodkar og reparative processer i forbindelse med sårheling
*Øge iltningen til alle organernes celler i kroppen, hvilket styrker den biologiske forsvarsmekanisme (Intensiverer produktion af (NO) nitrogenoxid*)
*Hæmmer åreforkalkning
*Afslappende indvirkning på nervesystemet

Forskning af sygdomme med brug af Waon terapi

Waon terapi er udviklet i Japan af cand.med. af Chuwa Tei, direktør for Waon Therapy Research Institute som han etablerede i 2012. Inden Chuwa Tei etablerede Waon Therapy Research Institute, var han i en lang årrække professor og formand for Kardiovaskulær, Respiratorisk og Metabolisk Medicin ved Graduate School of Medicine, Kagoshima University. Mens Chuwa Tei arbejdede her, forskede og undersøgte han fra 1989 til 2012 virkningen af Waon terapi på mere end 50.000 patienter.

Chuwa Tei fortæller, at Waon terapi eksempelvis har hjulpet mennesker med kronisk hjertesvigt, perifere arteriesygdomme, kronisk træthedssyndrom, fibromyalgi syndrom. Waon terapi hjælper også med at korrigere det autonome- og perifere nevesystem og de neuro-humorale faktorer.

Chuwa Tei fortæller om sin forskning, at Waon terapi har hjulpet mange patienter med uhelbredelige og resistente sygdomme. Behandling med Waon Therapy har således vist overraskende resultater og hjulpet forskellige patienter, som ikke har kunnet hjælpes og har været resistente over for almindelige behandlinger med vestlig medicin eller traditionel asiatisk medicin. Chuwa Teis erfaring er, at Waon terapi er en behagelig og meget sikker behandling, som samtidig er stort set fri for bivirkninger. De positive resultater ved behandling med Waon terapi, kan ifølge Chuwa Tei ses i niveauet af såvel gener, molekyler og celler, alt efter de systemer i kroppen, de regulerer; her nævner han både den vaskulære funktion, den autonome funktion, men også centralnervesystemet og neuro-humorale faktorer. Waon terapi har også afslappende virkning både fysisk og mentalt til patienter med vanskelige sygdomme, der har høje stressniveauer.

Kildehenvisning

*Waon Therapy Research Institute

*Forskning: Effekt af Waon Therapy hos personer med hjertefejl

*Forskning om Waon terapi i forhold til handicap og rehabilitering

Infrarød saunasortiment

Wellmores infrarøde produktsortiment, næsten alle infrarøde produkter er på lager. Hvis du bestiller på hverdage inden kl 12.00 så leverer vi næste dag.