• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Vildmarksbad

Naturlig wellness i det fri

Vildmarksbad - ideel wellness til dig, der elsker bål og det sociale udeliv.
Et vildmarksbad er et udendørs bad, hvor vandet bliver opvarmet til 37-
40 grader ved hjælp af en brændeovn, alternativt en el- eller gasovn.

Så drømmer du om et vildmarksbad på egen matrikel, så læs nedenstående beskrivelse af de forskellige typer eller kontakt vores sælgerteam, der kan hjælpe dig med at vælge netop dét vildmarksbad, der passer til dine behov.
Tak til Mads fra Wellmore for super fin rådgivning og god behandling i forbindelse med vores køb af et vildmarksbad. Aftaler blev holdt til punkt og prikke. Hurtig levering og et produkt der lever op til vores forventninger..

Trine Borg Andersen, ejer af MaXXwell Vildmarksbad

Viser alle 3 resultater

 • MaXXwell Lapland vildmarksbadLapland Vildmarksbad

  Vildmarksbad MaXXwell LAPLAND

  5-6 personer
  Ø 200 cm
  Glasfiberindsats
  29.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • Tilbud MaXXwell ABISKO VildmarksbadVildmarksbad MaXXwell ABISKO

  Vildmarksbad MaXXwell ABISKO

  2 personer
  190 x 120 x 103 cm
  Glasfiberindsats
  14.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • Ikke på lagerMaXXwell YELLOWSTONE KoldtvandskarMaXXwell YELLOWSTONE Koldtvandskar

  YELLOWSTONE Koldtvandskar

  1-2 personer<
  143 x 92 x 105 cm
  Plastindsats
  12.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering

Glasfiber

Plastindsats

Træ

Byg-selv

Vildmarksbad fra Wellmore

Visse tendenser i tiden går mod at vende tilbage til det oprindelige og naturlige. En minimalistisk livsstil med fokus på det vigtigste – det enkle, det naturlige og nære – og ikke mindst fjerne al unødigt støj. Tendenserne ses også i vores valg af produkter til hjemmet. Et ønske om i større grad at integrere det naturlige og rutikke i vores liv som et modspil mod det fine og velpolerede. En stadig stigende del af vores kunder søger derfor wellnessprodukter, der matcher dénne minimalistiske livsstil. Wellnessprodukter, der kan forene gode oplevelser for kroppen i produkter med et mere oprindeligt og naturligt udtryk. Her er vildmarksbade det oplagte valg: Kar, der føles som træ, kar, der dufter af træ… kar af træ.

Rustik velværeoase på egen matrikel

Måske rummer haven allerede et lækkert shelter, hvor sommermånedens nætter tilbringes. Flere og flere danskere benytter offentlige shelters og får også integreret private shelters ved egen bolig. Shelters er populære som aldrig før – til gavn og glæde for både små og store. Og årsagen er enkel: overnatning – og i det hele taget ophold i naturen – kan tanke dig op med en enestående fornyet kraft. At leve i naturen med naturen.

Ved Wellmore sælger vi dog ikke shelters, men derimod lækre vildmarksbade. Vildmarksbade til simple living. Vildmarksbade som nydelses- og wellnesstilbud, der ligger helt i tråd med den føromtalte minimalistiske livsstil.

Med et vildmarksbad får du et udebadekar under uendelig himmelhøjde. Et udebadekar uden bobler og dikkedarer, men med brændefyret-opvarmet vand, der roligt omslutter kroppen. Et vildmarksbad hjælper dig derfor til at holde fokus på det essentielle. Om nydning! Om at fjerne unødigt støj fra hverdagen og blot være til – alene eller sammen med dem, du har kær. Et vildmarksbad er derfor et oplagt valg, hvis du vil sikre dig de optimale rammer for rolige badeoplevelser under åben himmel og med plads til nærhed og sansemæssig nydelse af højeste kaliber.

Derfor skal du købe vildmarksbad fra Wellmore

Wellmore er eksperter i vildmarksbade med fokus på god badekvalitet 
og skøn velvære.
I samarbejde med vores dygtige leverandører har Wellmore udviklet et produktsortiment, hvor materialer og design er tilpasset det skandinaviske klima og nordisk designtradition.
God service — Wellmore er med hele vejen. 
Seneste blogindlæg om vildmarskbad
Vedligehold af udespa – månedlig, kvartalsvis og på årsbasis

På denne side, kan du se produkter, guides og videoer som hjælper dig til at opnå en bedre forståelse af løbende vedligehold.

Læs mere
Guide til desinfektion af udespa — før og efter badning

På denne side kan du læse guides og se videoer om desinfektion af vandet i din udespa. Vælg hvilken metode/kemi du ønsker, og bliv klogere.

Læs mere
Opstart af udespa – ny udespa eller vandskift

Er du i tvivlt om hvordan du bedst får startet op i dit udendørs spa, ved vandskift eller nyt spa? Se denne side for videoer og guides.

Læs mere
Læs flere indlæg om vildmarksbad
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram