• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Vildmarksbad

Naturlig wellness i det fri

Vildmarksbad - ideel wellness til dig, der elsker bål og det sociale udeliv.
Et vildmarksbad er et udendørs bad, hvor vandet bliver opvarmet til 37-
40 grader ved hjælp af en brændeovn, alternativt en el- eller gasovn.

Så drømmer du om et vildmarksbad på egen matrikel, så læs nedenstående beskrivelse af de forskellige typer eller kontakt vores sælgerteam, der kan hjælpe dig med at vælge netop dét vildmarksbad, der passer til dine behov.
Tak til Mads fra Wellmore for super fin rådgivning og god behandling i forbindelse med vores køb af et vildmarksbad. Aftaler blev holdt til punkt og prikke. Hurtig levering og et produkt der lever op til vores forventninger..

Trine Borg Andersen, ejer af MaXXwell Vildmarksbad

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud MaXXwell ABISKO VildmarksbadVildmarksbad MaXXwell ABISKO

  Vildmarksbad MaXXwell ABISKO

  2 personer
  190 x 120 x 103 cm
  Glasfiberindsats
  14.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • Lapland Vildmarksbad

  Vildmarksbad MaXXwell LAPLAND

  5-6 personer
  Ø 200 cm
  Glasfiberindsats
  29.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering
 • Ikke på lagerMaXXwell YELLOWSTONE KoldtvandskarMaXXwell YELLOWSTONE Koldtvandskar

  YELLOWSTONE Koldtvandskar

  1-2 personer<
  143 x 92 x 105 cm
  Plastindsats
  12.900,00 kr.
  Mulighed for hjælp til finansiering

Hvor meget koster det at eje et vildmarksbad?

Det kan være svært at give et præcist svar på, hvor meget et vildmarksbad koster, da prisen vil afhænge af en række faktorer såsom størrelsen på badet, valg af træ til afbrænding, ovnens effektivitet, placering og eventuelle tillægsfunktioner. Det er også muligt at bygge et vildmarksbad selv, hvilket kan være en billigere løsning, men det kræver en del tid og arbejde. Hvis du vælger at få et vildmarksbad professionelt installeret, kan prisen forventes at være lidt højere. Det anbefales at indhente tilbud fra forskellige leverandører for at få en fornemmelse af priserne på markedet.

Hvor lang tid tager opvarmning af et vildmarksbad?

Det kan tage mellem 1½ og 3 timer at varme et vildmarksbad op, afhængigt af størrelsen på badet og temperaturen udenfor. Det anbefales at tænde for varmen i god tid, så badet er klar til brug, når du ønsker at bruge det. Men tænder du op for det, når du kommer hjem om eftermiddagen, er det somregel klar til at hoppe i efter aftensmaden. 

Det er også vigtigt at huske at tænke på sikkerheden, når du varmer badet op, så du undgår ulykker. Husk at være i nærheden, så ilden i ovnen er under opsyn og kontrol.

Glasfiber

Plastindsats

Træ

Byg-selv

Vildmarksbad fra Wellmore

Visse tendenser i tiden går mod at vende tilbage til det oprindelige og naturlige. En minimalistisk livsstil med fokus på det vigtigste – det enkle, det naturlige og nære – og ikke mindst fjerne al unødigt støj. Tendenserne ses også i vores valg af produkter til hjemmet. Et ønske om i større grad at integrere det naturlige og rutikke i vores liv som et modspil mod det fine og velpolerede. En stadig stigende del af vores kunder søger derfor wellnessprodukter, der matcher dénne minimalistiske livsstil. Wellnessprodukter, der kan forene gode oplevelser for kroppen i produkter med et mere oprindeligt og naturligt udtryk. Her er vildmarksbade det oplagte valg: Kar, der føles som træ, kar, der dufter af træ… kar af træ.

Rustik nydelsesoase på egen matrikel

Måske rummer haven allerede et lækkert shelter, hvor sommermånedens nætter tilbringes. Flere og flere danskere benytter offentlige shelters og får også integreret private shelters ved egen bolig. Shelters er populære som aldrig før – til gavn og glæde for både små og store. Og årsagen er enkel: overnatning – og i det hele taget ophold i naturen – kan tanke dig op med en enestående fornyet kraft. At leve i naturen med naturen.

Ved Wellmore sælger vi dog ikke shelters, men derimod lækre vildmarksbade. Vildmarksbade til simple living. Vildmarksbade som nydelses- og wellnesstilbud, der ligger helt i tråd med den føromtalte minimalistiske livsstil.

Med et vildmarksbad får du et udebadekar under uendelig himmelhøjde. Et udebadekar uden bobler og dikkedarer, men med brændefyret-opvarmet vand, der roligt omslutter kroppen. Et vildmarksbad hjælper dig derfor til at holde fokus på det essentielle. Om nydning! Om at fjerne unødigt støj fra hverdagen og blot være til – alene eller sammen med dem, du har kær. Et vildmarksbad er derfor et oplagt valg, hvis du vil sikre dig de optimale rammer for rolige badeoplevelser under åben himmel og med plads til nærhed og sansemæssig nydelse af højeste kaliber.

Vildmarksbad tilføjer både nydelse og velvære til livet

En nedsynkning i din egen, næsten naturlige varmekilde i haven er godt for både kroppen og humøret. Det varme vand lindrer flere små ømheder og spændinger i din krop - alene det at sidde i dampen er godt for ansigtets mange kirtler og huler. Med den viden i baghovedet bliver vildmarksbadet endnu mere attraktivt at springe i efter en travl hverdag, hvor man har behov for at koble helt af. 

Afkobling betyder noget forskelligt for alle, og heldigvis er det muligt at opgradere dit udendørs luksusbad med flydende kopholdere, vandtætte spillekort - så kan du invitere naboerne, vennerne eller bare dig selv, alt efter humøret.

Bedre vejrtrækning, færre spændinger, udskilning af affaldsstoffer, mindre hovedpine, komplet afslapning og runkne fingre er bare nogle af de fordele, vildmarksbadet bringer til din baghave. Derudover skal du huske at udskifte vandet og rengøre det ofte - mængden af stresshormoner, der bliver efterladt i vandet er nemlig enorm!

Derfor skal du købe vildmarksbad fra Wellmore

Wellmore er eksperter i vildmarksbade med fokus på god badekvalitet 
og skøn velvære.
I samarbejde med vores dygtige leverandører har Wellmore udviklet et produktsortiment, hvor materialer og design er tilpasset det skandinaviske klima og nordisk designtradition.
God service — Wellmore er med hele vejen. 
Seneste blogindlæg om vildmarskbad
Vedligehold af udespa – månedlig, kvartalsvis og på årsbasis

På denne side, kan du se produkter, guides og videoer som hjælper dig til at opnå en bedre forståelse af løbende vedligehold.

Læs mere
Guide til desinfektion af udespa — før og efter badning

På denne side kan du læse guides og se videoer om desinfektion af vandet i din udespa. Vælg hvilken metode/kemi du ønsker, og bliv klogere.

Læs mere
Opstart af udespa – ny udespa eller vandskift

Er du i tvivlt om hvordan du bedst får startet op i dit udendørs spa, ved vandskift eller nyt spa? Se denne side for videoer og guides.

Læs mere
Læs flere indlæg om vildmarksbad
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram