☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

☀️Grundet ferieafvikling, kan der forekomme længere svartider på mail og tlf.☀️

 • Solid brancheerfaring

  Solid brancheerfaring

  WellMore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

  • Mere end 15 års brancheerfaring.
  • Forhandler af udespa, indespa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, vildmarkssauna, koldtvandskar, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
  • Showroom i Egtved og Ringsted.
 • Montering & service

  Montering & service

  Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.

  • Egen serviceafdeling.
  • Få hjælp til montering og opstart.
  • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
 • Levering

  Levering

  Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar, infrarød sauna og koldtvandskar koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa, udendørs infrarød sauna og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.

  Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos WellMore på 75 55 17 00 eller [email protected].

  OBS

  WellMore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.


Ingen resultater matchede din søgning.

Kategorier

Produkter

ny-forside

SKAB DINE SOMMERMINDER

I EN UDESPA FRA WELLMORE

Solid brancheerfaring

Mere end 15 års brancheerfaring. Branchens bedste løsninger inden for spa, bad og wellness samt Danmarks største showroom.

Montering & Service

Vi tilbyder hjælp til montering og opstart af dit wellnesskøb samt opfølgende service af dit produkt.

Levering

Varen bliver leveret ved første kantsten på den ønskede leveringsadresse på højkant på en palle. Det vil sige på fortovet foran boligen, i indkørslen eller hvor lastbilen må køre op til og stoppe nærmest muligt din bolig.

WellMore guider dig til realiseringen af dine bad- og wellnessdrømme

Med wellnessprodukter fra WellMore får du en unik mulighed for at tilføre din hverdag den luksuriøse oplevelse af velvære, der ofte forbindes med et kurophold. Produkter som spa, badekar eller en infrarød sauna er nogle af de bud, WellMore har til et frirum med selvforkælelse. Wellnessprodukter til sundhed og velvære.

Den perfekte spa til sommerhuset

Uanset om du leder efter udendørs spa, indendørs spa eller svømmespa, så har vi det hele til dig. Hos WellMore sælger vi et stort udvalg af spa til alle dine behov og præferencer. 
Så uanset om din terrasse trænger til en luksuriøs opgradering i form af en udendørs spa, eller om dit badeværelse skal fungere som dit personlige spaophold med en lækker indendørs spa, så har vi alle løsningerne til dine wellnessdrømme her hos WellMore.

Fordelene ved at have sin egen spa

Ordet spa stammer fra det latinske udtryk “Sanus per Aquam”, og betyder sundhed gennem vand. Der er en masse fordele ved at have sin egen spa, og du får et lille udvalg af dem her:

 • Reduceret stressniveau, og forøget afslapning i dit hjem.
 • Perfekt og afslappende massage fra din spas vanddyser.
 • Unikt og hyggeligt samlingspunkt for familie og venner.
 • Spaoplevelse, som kan benyttes hele året rundt, uanset om det er en indendørs eller udendørs spa.
 • Hold spaoplevelsen i hjemmet og undgå, at skulle betale mange penge for spaophold.

Det eneste der mangler nu er, at vi i fællesskab finder dig den
helt perfekte spa til dit hjem.

Stress af året rundt med wellness i eget hjem

Hvorfor sætte sig i en flyver 18 timer for at slappe af på Hawaii, når du kan gøre det 365 dage om året på terrassen, i haven eller en lækker indendørs wellnessoase? “Hverdagen har fået en hel ny dimension og vores livskvalitet er styrket”. Store ord, men ikke des mindre en tilbagemelding, vi hos Wellmore hører gang på gang fra kunder, som har etableret wellness i deres terrasse- eller haveanlæg.

NOVITEK LUOSTO udespa

Vi har i min familie investeret i et udendørs spabad fra WellMore, og jeg må sige, at der er ikke en finger at sætte på det. Spabadet leverer behagelig, afslappende massage, der kan få enhver muskel i min krop til at slappe af. Derudover var WellMores service sublim, og der var ingen bøvl med hverken installation af spabadet eller noget efterfølgende.

Jeg kan kun anbefale WellMore, når det gælder udendørsspa.

Tommy Jensen

Fantastisk service

Jeg bestilte et badekar som blev leveret den følgende hverdag. De havde glemt at medsende nakkestøtter.
Derfor ringede jeg til dem. De beklagede mange gange forglemmelsen, og dagen efter blev nakkestøtterne leveret med fragtmand. Det er god service!

Bo Grandahl

Super service

Fantastisk udstilling hvor man i ro og mag kan stille sine spørgsmål. God service og god information i forhold til leverancen, fantastisk hjælp til opstart og selvom der var et par dimser som skulle byttes kom disse med posten dagen efter. Alt i alt fantastisk service og meget imødekommende personale

Dan Beha

Professionel og serviceminded

Vi er de glade ejere af et udespa fra Wellmore. Jeg har været i kontakt med flere medarbejdere, og alle har været imødekommende og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med den service virksomheden tilbyder, og kan derfor varmt anbefale Wellmore, hvis man overvejer at investere i udespa.

Stig Rafn Hansen

Seneste blogindlæg

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

Sæt skub i sommerhusudlejningen med et MaXXwell LAIDBACK udespa fra WellMore

neXt Generation badekar — Elegante og rummelige

Med neXt Generation badekarrenes ultra tynde kanter får du et kar med en rummelighed, der ikke før er set lignende i prisklassen. Kanterne, der har en tykkelse på 3 centimeter, […]

Søger du badeværelseinspiration?

Boblende spabad? Lækker varm sauna? dampkabine? Der er masser af muligheder, når du søger inspiration til, hvordan dit nye badeværelse skal være. Hos Wellmore finder du både inspiration til det […]

Kundeudtalelse fra kunde, der har købt brusekabine

En kunde ringede til Wellmore i Maj 2016 for at høre om vi havde en ny “regnsky” på lager til hjemmets kombinerede damp-, spa-, og brusekabine. Wellmore har 8 års […]

Se flere indlæg »