fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

MaXXwell badekar sortiment til 1 person

Langt de fleste mennesker bader alene – en kærkommen pause fra hverdagens mange impulser. Et badekar danner rammen for stille stunder til nydelse og egne tanker – og et godt bad giver nydelse og gode tanker. Derfor har Wellmore et bredt sortiment af kvalitetskar til 1 person. Tillad dig selv ren luksus: At vælge et badekar, hvor sidde- og liggekomforten kun er tiltænkt at give 1 person – nemlig dig – den ultimative komfort og badeoplevelse.

Viser alle 25 resultater

1 voksen eller 2 børn

Betyder mit valg af 1- personskar så, at børnene eller børnebørnene skal bades af flere omgange? Svaret er helt enkelt: Nej.
I 1- personers kar er der plads til 1 voksen og det betyder dermed også, at der i stedet let kan være plads til eksempelvis 2 børn i en fælles badestund, hvilket jo letter både ’badeopgaven’ og samtidig kan give søskendepar nogle fantastiske stunder med vandplaskeri og gode grin.

Men hvad er luksus for dig?

Drømmer du om at tænke innovative eller mindfulde tanker i et fristående, luksuriøst ovalt kar, som du med garanti ikke finder i alle hjem? Eller drømmer du om et asymmetrisk kar eller enkle stilrene linjer – måske endda et indbygget badekar, hvor baderummets fliser går i ét med karrets beklædning? Som det fremgår af oversigten, så er der en bred vifte af muligheder, når der skal indkøbes badekar til dit nye eller eksisterende badeværelse. Gå på opdagelse i mulighederne her på siden eller kig forbi vores showroom i Egtved eller Ringsted – for det er noget ganske andet at kunne lade fingrene danse hen over karrets kant og fornemme dets størrelse og eksklusivitet ’live’.

Kvalitet, der betaler sig

Som opmærksom forbruger har du sikkert allerede bemærket, at man kan købe badekar mange forskellige steder, i mange forskellige prisklasser, men også i svingende kvaliteter. Hos Wellmore er vi naturligvis klar over, at vores MaXXwell-kar ikke hører til i den billigste ende – til gengæld er samtlige badekar udført i sanitetsakryl af høj kvalitet. Den gode kvalitet sikrer dig en behagelig badeoplevelse hver gang i et slidstærkt og rengøringsvenligt badekar. Karrets overflade fremstår indbydende lun og glat og den gode, farveægte sanitetsakryl betyder også, at karret – med den rette vedligeholdelse – kan fremstå lækkert og eksklusivt selv efter flere års brug.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram