• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
wellmore

Badekar 2 personer – afslapning og velvære i hjemmet

Badekar til 2 – afslapning for mor og far

Trænger du også til fred, ro og afslapning når børnene er puttet? Med et badekar for 2 personer har i muligheden for at nyde et afbræk i hverdagens trummerum med et langt og dejligt varmt bad. Vand har en afslappende og beroligende effekt på kroppen, og det er derfor en rigtig god måde at få kroppen helt ned i gear efter en lang dag. Tag din samlever med, eller nyd en time alene – vi giver dig her 3 rode råd til en wellness aften for dig selv eller for jer begge:

*Tænd et par stearinlys på badeværelset og dæmp eller sluk lyset
*Tilføj eventuelle dufte eller sæber i vandet – se vores lavtskummende lavendel sæbe her
*Tag et glas vin eller en sodavand med i badet og læs en god bog, eller nyd blot roen

Badekar i hjemmet – børnenes yndlingssted

Hvis der er noget vi i vores mange års erfaring i salg af badekar har lært; så er det hvor meget glæden af et badekar kan give til de små unger i hjemmet. Det daglige bad kan blive en træls ting for børnene, hvis de skal under bruseren. Hvorfor ikke gøre det til en sjov og hyggelig ting når ungerne skal bades?
Glade-boern-i-spa-bad
Du kan med fordel vælge et badekar eller spabad, som er fladt i bunden, så børnene ikke kan skride ned af hældningerne i badekarret. Dette giver den bedste oplevelse og komfort for børnene, når de bader.

Stort showroom – masser af muligheder

Hos Wellmore i Egtved har vi et stort showroom på 1400 m2. Her har vi et væld af muligheder inden spa og badekar løsninger og vi synes du skal kigge forbi. Vi er klar med vores smilende personale som hjælper dig med professionel og uforpligtende rådgivning omkring dit nye badekar, eller badekar 2 personer.

Se billeder fra vores store showroom med alt inden for spa-badekar, udespa, vildmarksbad, swimmingpool og infrarøde saunaer.

Mange års erfaring – din sikkerhed

Vores personale står klar til at hjælpe dig i butikken. Vi har igennem mange års erfaring en rigtig god føling med, hvad der er den bedste løsning for hver enkelt kunde. Hos os er service og know-how en naturlig del af vores hverdag, og vi lover dig den absolut bedste hjælp vi kan tilbyde.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

Kontakt os gerne for rådgivning – vi glæder os til at se dig.
Salg-raadgivning-Wellmore
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Kundeservice

Praktisk information

Kundeservice

Praktisk information

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram